Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
így csak 35 animés dvd-t és 5 mangát meg egy Leslie L Lawrence könyvet viszek...
OMG!
35...? Minek annyi...? Hát ennyire vészes a dolog?
(Ez ám az otaku-túlélő csomag... )
szerk.: Zoe
VAKÁCIÓÓÓ?! Frászt! A vakációt általában élvezni szokás...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-10 14:03:17
beküldve: 2009-04-10 13:59:43
(#20803) Na tessék. Már két távozónk van vakációra.
Vhogy szökjetek meg!
Shuichi: aggódni én? nem ismersz. csak ha elmész, ak 1el kevesebben leszünk.
Vhogy szökjetek meg!
Shuichi: aggódni én? nem ismersz. csak ha elmész, ak 1el kevesebben leszünk.
Szerk: Zoé 2009-04-10 14:01:07
Szegény Shuichi. Csinálj magad helyett egy alvó bábút, azt viszik a szüleid, te meg addig elrejtőzöl.
Nem is rossz ötlet ez :) Aizan kardjának igazi alakja és annak hatalma most jól jönne: Teljes megtévesztés... vagy valami hasonló (ez nem a neve)
Júúj Kuramának az a virága tök szép volt és tök jó volt, amivel Sensui után mentek és repülni tudott vele
Am köszi, hogy aggódsz értem Majd azért igyekszem felnézni ide Már ha hagynak majd
Ha meg nem engednek akkor meg előveszem Mika (regényem főhőse) sárkányait és azokkal pusztítok
Kinokane Miho: ha nekem lenne laptopom így csak 35 animés dvd-t és 5 mangát meg egy Leslie L Lawrence könyvet viszek... remélem elfér majd a táskámban
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-10 13:58:04
Együttérzek Veled... *buksisimi*
Én is utazom vidékre a Nagymamámhoz, és most nekem sincs valami sok kedvem menni. Úgy gondoltam, hogy a tavaszi szünetben találkozom a barátaimmal - esetleg fórumtalit rendezek... - erre tessék...
No sebaj... Már delkészültem: viszem a laptopom, amire épp animéket töltök, meg lesz nálam könyv is... Legalább unatkozni nem fogok.
Én is utazom vidékre a Nagymamámhoz, és most nekem sincs valami sok kedvem menni. Úgy gondoltam, hogy a tavaszi szünetben találkozom a barátaimmal - esetleg fórumtalit rendezek... - erre tessék...
No sebaj... Már delkészültem: viszem a laptopom, amire épp animéket töltök, meg lesz nálam könyv is... Legalább unatkozni nem fogok.
Meglessz. Gondoskodom róla Van még a múltkori bombából a szekrényemben. Ki is kérte akkor h az iskoláját leromboljuk...
Persze neki mehetünk bomba nélkül Jaou Enzatsu Kokuryuha v Rengokushouval. (lehet nem jól irom),
vagy kell Kurama gyilkos botanikus kertje .Még szép is lesz ami utána marad XD.
Szegény Shuichi. Csinálj magad helyett egy alvó bábút, azt viszik a szüleid, te meg addig elrejtőzöl.
Persze neki mehetünk bomba nélkül Jaou Enzatsu Kokuryuha v Rengokushouval. (lehet nem jól irom),
vagy kell Kurama gyilkos botanikus kertje .Még szép is lesz ami utána marad XD.
Szerk: Zoé 2009-04-10 13:51:34
Gratulálok!! *simiabuksira*
Lehet egy kérésem? Ma utazom unokatesómékhoz pedig csak holnap mentünk volna... nah mind1
Ha nem térek vissza hétfőig, azaz hétfőn nem írok, akkor menjetek és pusztítsátok el Csepreget (Vas megye). Bankai, Sárkányiga, Jutsuk, Jaou Enzatsu Kokuryuha meg minden hasonló minden mennyiségben
Nem akarok oda menni
Lehet egy kérésem? Ma utazom unokatesómékhoz pedig csak holnap mentünk volna... nah mind1
Ha nem térek vissza hétfőig, azaz hétfőn nem írok, akkor menjetek és pusztítsátok el Csepreget (Vas megye). Bankai, Sárkányiga, Jutsuk, Jaou Enzatsu Kokuryuha meg minden hasonló minden mennyiségben
Nem akarok oda menni
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Anyanyelvi vetélkedő + kis ki mit tud.
am csapatban voltunk, csak vicces h 4-en voltunk, 2-en dolgoztunk.-úgy veszekedtünk, h 3szor szolitottak meg, mer 3 asztallal odébb is hallották a hangunkat.
és köszi
am csapatban voltunk, csak vicces h 4-en voltunk, 2-en dolgoztunk.-úgy veszekedtünk, h 3szor szolitottak meg, mer 3 asztallal odébb is hallották a hangunkat.
és köszi
Bocsi, de amig nincs még legalább 2 tipp, addig meg nem mondom.
ne legyetek már ilyenek. csak 1 tippet még. . nincs mitől félni
ou....elrontjátok az ember kedvét. első hely! lalala, első első....gondolt erre vki mer én nem, de első nanana
nem, nem
ne legyetek már ilyenek. csak 1 tippet még. . nincs mitől félni
ou....elrontjátok az ember kedvét. első hely! lalala, első első....gondolt erre vki mer én nem, de első nanana
Szerk: Zoé 2009-04-10 13:26:27
2-dik? vagy dicséret?
beküldve: 2009-04-10 13:01:10
(#20794) Sziasztok Hogy vagytok?
Na azt találjátok ki, h milyen helyezéssel jöttem vissza .Kiváncsi vagyok meikre tippelnétek.
Dijak:
1-ső, 2-dik, 3-dik, és egy dicséret.
Na meik?
Na azt találjátok ki, h milyen helyezéssel jöttem vissza .Kiváncsi vagyok meikre tippelnétek.
Dijak:
1-ső, 2-dik, 3-dik, és egy dicséret.
Na meik?
beküldve: 2009-04-10 12:59:12
(#20793) Legközelebb viszek nektek finom csokis puszedlit
Én nagyon oda vagyok érte XD
Finom.
Én nagyon oda vagyok érte XD
Finom.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-10 12:39:14
(#20792) No. Igaz sajnálatomra de hív a kötelesség (mosogatás és veteményezés).
Amint tudok jövök... Sok integetés!
Amint tudok jövök... Sok integetés!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Halihó Alister !!
Halihó! Gyere legközelebb te is!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ugye, hogy ugye?
Igen, őszintén szólva már nem is emlékszem a sima sorozatra, így még örülök is, h így "ismételnek"..
Láttalak a képeken és olyan jó volt, hogy láttam, hogy ott vagy! ^^ A legközelebbi ilyen piknikezős talira énis szeretnék megint felutazni!
Jujj te szegény X'D
Gyere legközelebb
MIANEVED?!