Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A kis mákosguba...
Eh, nekem a nyári-szezon mindig úgy kezdődik, hogy leégek. És akkor 2-3 nap szenvedés, egy kis barnaság utána és vagy szerencsém van, és megúszom a többi napfürdőt barnulással, vagy nem és újra leégek.....
Eh, nekem a nyári-szezon mindig úgy kezdődik, hogy leégek. És akkor 2-3 nap szenvedés, egy kis barnaság utána és vagy szerencsém van, és megúszom a többi napfürdőt barnulással, vagy nem és újra leégek.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
meg fogsz gyógyulni!:):) Amúgy nincs mit^^
Hála égnek nekem jó bőröm van. Életemben talán ha 3 szor égtem le úgymond "rendesen"
Mamám szerint megfúj a tavaszi szél, és már barnulok is xD
Hála égnek nekem jó bőröm van. Életemben talán ha 3 szor égtem le úgymond "rendesen"
Mamám szerint megfúj a tavaszi szél, és már barnulok is xD
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-10 19:09:06
Köszi szépen... testápoló már bevetve, akkor nagy bajom nem lehet később....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Dragda egy kendőt vagy valamit vizezz be jó hidegen, és tedd oda ahol leégtél. vagy ha több helyen, akkor rakosgasd a kendőt. Meg ilyenkor kiszárad a bőr, kend be magad testápolóval jó erősen!!! (ez a legfontosabb) bátyámnak leégős bőre van, innen tudok dolgokat^^
beküldve: 2009-04-10 18:57:11
(#20860) Valaki nem tud valamit leégett bőrre? Persze, a tejfölös pakolást leszámítva, hányni nem akarok...
beküldve: 2009-04-10 18:44:15
(#20859) nah! Üdv újra itt! Visszatértem Misináról,és egy rakat cukifalat kis kutyust simiztem a ketrecen keresztül (csak mert már nem lehetett kihozni őket olyan kis szeretetéhesek! <33 De megyek megmosom a kezem mert nagoyn kutyu szagú x)
Szegény húgocskám. Én elég rég nem nézek tv-t, csak animaxot hétfőn, csütörtökön, és esetleg pénteken.
na de most kb 15-20 percre elmegyek, megnézem zgr-án a kinyomtatott kottákat. de jövök is vissza. max 20 perc
Envy: nem tom az pontosan hol van, de mondoér megéri
na de most kb 15-20 percre elmegyek, megnézem zgr-án a kinyomtatott kottákat. de jövök is vissza. max 20 perc
Envy: nem tom az pontosan hol van, de mondoér megéri
beküldve: 2009-04-10 18:35:53
(#20857) Üdv
Most tértem haza xD
Képes voltam levonatozni Ceglédre az új Mondo-ért xD
(persze bérletem van oda.. :P)
Jövőhét szerdáig nem járok olyan helyen ahol meg tudtam volna venni, és rájöttem, h nem bírom ki.
Most tértem haza xD
Képes voltam levonatozni Ceglédre az új Mondo-ért xD
(persze bérletem van oda.. :P)
Jövőhét szerdáig nem járok olyan helyen ahol meg tudtam volna venni, és rájöttem, h nem bírom ki.
MIANEVED?!
Z.p.: névre szólóan is, h vagy?
Jaj , te kis ! egész jól vagyok , de tegnap amikor haza értem a taliról Apa jól elszomorított , de szerencsére hamar lefeküdt*hu* , erre gondoltam a TV-vel kikúrálom magam .Erre mindenből a legdepisebb rész ment ! még a vicces sorozatokból is .....0_°
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Bocsi, de én is leálltam kicsit, mer kottákat nyomtatok.
Pótlom magam: mindenki, akinek nem köszöntem sziasztok, hogy vagytok?
ez a hatás szünet kicsit hosszú.
Pótlom magam: mindenki, akinek nem köszöntem sziasztok, hogy vagytok?
ez a hatás szünet kicsit hosszú.
Szerk: Zoé 2009-04-10 18:31:00
A kisördögök leálltak??? Beinditsalak?
Szia Metal Kida
Szia Z.p.
Szia Metal Kida
Szia Z.p.
még hogy leálltak ! csak hatás szünetet tartanak !
jó hogy észre vesztel onee-chan !-_-
beküldve: 2009-04-10 18:14:10
(#20853)
Szerk: Zoé 2009-04-10 18:14:55
Sziasztok!
Szervusz ártatlan lélek !
beküldve: 2009-04-10 17:58:31
(#20851) mi sokkal többek vagyunk 1 kisördögnél. még az is úgy rohan el előlünk, h ott felejti a vasvillát meg a szarvait.
ez nem pokol, inkább az mint ez. innen az ördögök, akik azt hiszik, a pokol a legrosszabb hely, sirva menekülnek.
ez nem pokol, inkább az mint ez. innen az ördögök, akik azt hiszik, a pokol a legrosszabb hely, sirva menekülnek.
Szerk: Zoé 2009-04-10 17:45:57