Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
köszi az utólagos részvétet^^:) Akkor és ott eldöntöttem, hogy kicsit óvatosabb leszek, nem sok kedvem van még egy hasonló élményhez :S
Dragda elmehetnél könyvesboltba könyvajánlónak de most komolyan Ahogy most így leírtad rájöttem, hogy kihagyhatatlan
Dragda elmehetnél könyvesboltba könyvajánlónak de most komolyan Ahogy most így leírtad rájöttem, hogy kihagyhatatlan
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Ah, a leégés nálam mindig hóemelkedéssel jár. Majd kiheverem. És utólagosan is részvét a napszúrásért, hála az égieknek azt még megúsztam.
A nem-unatkozás jóóóóóóóóóóóóóó dolog!
Jó, határozottan jó. Én nagyon szeressem, mert a rajzolása isteni. A történetvezetése tipikus koreai, ergo zűrös. De még ezt is pozitívumnak lehet nevezni. Szerintem abszolúte megéri megvenni, szép rajzok, jó és izgalmas sztori, sok dráma, romantika, és intrika. Szívem csücske. Csak ajánlani tudom.
A nem-unatkozás jóóóóóóóóóóóóóó dolog!
Jó, határozottan jó. Én nagyon szeressem, mert a rajzolása isteni. A történetvezetése tipikus koreai, ergo zűrös. De még ezt is pozitívumnak lehet nevezni. Szerintem abszolúte megéri megvenni, szép rajzok, jó és izgalmas sztori, sok dráma, romantika, és intrika. Szívem csücske. Csak ajánlani tudom.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jajj remélem nem kaptál napszúrást!! Én egyszer kaptam kiskoromban a nyakamon és olyan szinten a torkom bánta hogy nyelni nem tudtam... 100x rosszabb volt egy egyszerű "nem tok nyelni "torokfájásnál :S tuti sosem felejtem el...
Hát igen, nem unatkozunk
Hátőm... jó e? érdemes e megvenni? mert nem volt sok időm, csak épp belelapoztam és a rajzolási stílust néztem meg ami egész tetszetős volt. Sztori alapján jóféle? x)
Hát igen, nem unatkozunk
Hátőm... jó e? érdemes e megvenni? mert nem volt sok időm, csak épp belelapoztam és a rajzolási stílust néztem meg ami egész tetszetős volt. Sztori alapján jóféle? x)
Igazából, már fürödtem, testápolóztam mégegyszer, csak az a baj, hogy már be is lázasodtam. Na remélem, holnapra majd csak kipihenem.
A civakodós fajta a legjobb! Nincs jobb egy parázs, vérfrissítő vitánál!
Az édességet hagyjuk...
És igen, megvan. Kérdeznél róla?
A civakodós fajta a legjobb! Nincs jobb egy parázs, vérfrissítő vitánál!
Az édességet hagyjuk...
És igen, megvan. Kérdeznél róla?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 23:52:41
nem múlt el a sok testápolótól?:S Pancsolj meg egy kád langyos vízben^^ és utána megint kend be magad testápolóval, hogy a rajtad maradt vizet(amikor kijöttél a kádból) azt is elraktározhassa a bőröd! Jobbat már nem igazán tudok :S de nézd a jó oldalát, barna leszel^^
AMúgy igen az a mondás elég igaznak tűnik :) pedig mi civakodós fajták vagyunk xD na de ez mellékes a te édességet viszont nem!:P Édes vagy és pont :) már csak azért is, mert itt vagy és beszélgetsz velem^^
JÚÚÚÚÚÚÚJ! Hát most látom! Neked megvan a vízisten menyasszonya!! Én pont most akarom megvenni csak ugye egy ft om nincs
AMúgy igen az a mondás elég igaznak tűnik :) pedig mi civakodós fajták vagyunk xD na de ez mellékes a te édességet viszont nem!:P Édes vagy és pont :) már csak azért is, mert itt vagy és beszélgetsz velem^^
JÚÚÚÚÚÚÚJ! Hát most látom! Neked megvan a vízisten menyasszonya!! Én pont most akarom megvenni csak ugye egy ft om nincs
Szerk: Misu. 2009-04-10 23:47:37
na és neked hogy telt az estéd? :)
Azért az édességemmel vitatkoznék, de ez mellékes... És ismered a mondást: " A gyenge tüzet a távolság elemészti, de a hatalmas tüzeket csak jobban megerősíti! "
Mai nap? Este? Hát mivel délután leégtem, Az estém a fájdalom jegyében telt, meg a tévéjében.
de édes vagy ^^ Igen jó estém volt :) Mert vele lehettem^^ Tudod nálunk sajnos úgy vagy hogy a párom Pesten tanul, én meg Pécsen. Csak hétvégente és a szünetekben látom :S elég rossz így, de már a 14. hónapunkat húzzuk *büszkemagára*
Szerk: Misu. 2009-04-10 23:37:47
hát... itt volt a barátom, tv-ztünk, aztán haza kellett mennie :S aztán most itt vagyok ^^
Várom msn re és unatkozom xD Leszámítva elkezdett beszélgetésünket :)
Dejó, mostanában (talán a tavasz miatt), mindig örülök, ha valaki a párjáról beszél...
De akkor jól érzékelem, hogy jó estéd volt, igaz?
beküldve: 2009-04-10 23:33:18
(#20916) hát... itt volt a barátom, tv-ztünk, aztán haza kellett mennie :S aztán most itt vagyok ^^
Szerk: Misu. 2009-04-10 23:33:51
Dragda ki mondta hogy egyedül vagy?? Itt a felmentősereg szerény személyemben D
Ohohó, végre egy ismerős illető!
Hogy-hogy te még baglyot játszol?
beküldve: 2009-04-10 23:17:33
(#20914) Dragda ki mondta hogy egyedül vagy?? Itt a felmentősereg szerény személyemben D
Jóccakát, viking harcos leány! Szép álmokat! *integet*
Unalmas így egyedül...
Unalmas így egyedül...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 22:49:41
Igen, azt el is hiszem. A valkűrük Odint szólgálják, azt tom.
Na de most megyek aludni. Kicsit késő kezd lenni. Nekem meg fáradt az agyam. Animaxon Death Note megy megint.-azt se nézem meg ismét. Chrono-nak vége.
Áludj, aludjatok jól.
Álmodjatok szépeket, vagy velünk rosszabbat.
Na de most megyek aludni. Kicsit késő kezd lenni. Nekem meg fáradt az agyam. Animaxon Death Note megy megint.-azt se nézem meg ismét. Chrono-nak vége.
Áludj, aludjatok jól.
Álmodjatok szépeket, vagy velünk rosszabbat.
Nem. életemben nem hallottam róluk. ez most csak úgy jött. én a valkűrökről ennyit tok.
Kááááár, pedig igencsak érdekes a maga legendáival.
Freya és Frey, Saga, Odin, ésatöbbi, csupa olyan alak, akit a norvégok mai napig tisztelnek. Ez a hit is időtálló.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 22:08:36
Nem. életemben nem hallottam róluk. ez most csak úgy jött. én a valkűrökről ennyit tok.
verdandy-belldandy
verdandy-belldandy
Szerk: Zoé 2009-04-10 22:10:16