Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-11 05:42:11
(#20939) Sziasztok mindenik!
Nem rég értem haza, és reggel 6.20-kor indul a buszom a nagyszülőkhöz... (valószínűleg vasárnap este vagy hétfő reggel jövök haza). Ebből kifolyólag most lineáris válaszmód következik (engem ottan megnyúznak, ha lekésem a buszt ergo muszáj ébren maradnom )
Dragda: Te kis szegény leégett...
Dzirun: Testtömegindex = a kilogrammban mért testsúly osztva a méterben mért magasság négyzetével (nálam, a végig zabált érettségi találkozó után: 77/(1,90*1,90) = 21,3296...)
Drgada: A 24,9 még az ideális sávban van, szóval szót se többet!
baniaa3: "ez a pokol (fórum)"
Több első kézből származó beszámoló alapján bizton állíthatom, hogy ez nem a Pokol (ott sokkal több sztriptíz-klub és nonstop tequila-bár van, továbbá a zene is sokkal jobb - mert a koreográfusok a Mennybe mennek, de a jó zeneszerzők a Pokolba kerülnek*).
//*: Elveszett próféciák (Good omens) by Terry Pratchett és Neil Gaiman//
Dragda: Amíg nem kerültem a napot, mint egy vámpír, addig általában leégtem, szenvedtem egy hétig, aztán ugyan olyan fehér voltam, mint előtte, ami elég szívás.. .
Ja, és most már csak azért is az egereset csináld meg!
Zabpehely: Barátod, barátnéd, istened és urad, minden imádatod tárgya és egyetlen biztos támaszod a Google.
Dragda: Fázásra felírok neked (még) egy nagy ölelést.
Zoe: "végzet istennői, és ők szövik a háborúk hálóját."
A végzet istennői a párkák (római) illetve a moirák (görög mitológia). A valkűrök azok mások (az óészaki valkyrja (többes számban valkyrur) szóból, a val (öldöklés) és kyrja (választani) szavak összetételéből, pontos jelentése: az elesettek kiválasztói).
//Na fél hat, anyám (aki nincs is itthon) ébresztőórája megszólalt... XD //
Misu-chan: Jó nektek!
Párkapcsolati unatkozás: Nem mintha olyan sokrétű tapasztalatom lenne, de ilyet még nem tapasztaltam. Nem is tudom elképzelni.
Dragda: "Mit nem tesz némi pszihés hatás?"
Ez a pszichikai ráhatás olyan, mint régen a csukamájolaj...
Misu-chan:
Dragda: A világ elég régóta szar...
Na, lassan indulhatok a buszhoz, úgy hogy beszámolót majd valamikor máskor írok. Sziasztok, legyetek kevésbé rosszak, és ne írjatok tök semmitmondó oldalakat, mert akkor vasárnap/hétfőn ideges leszek, és az kinek jó?!
//Anyám órája még mindig bírja. Ez iszonyú! Megyek és megkeresem a puskát...//
Update: Nos, anyám mégis itthon van... Na nem baj, majd együtt megyünk le (=alhatok a buszon, mert lesz, aki felébreszt)
Update 2: Anya még mindig hihetetlen érzékkel zúzza tönkre az ő szempontjait kivéve minden más nézőpontból tökéletes terveimet (hogy miért nem bírt elmenni tegnap este?)... Na nem baj, majd akkor este...
Nem rég értem haza, és reggel 6.20-kor indul a buszom a nagyszülőkhöz... (valószínűleg vasárnap este vagy hétfő reggel jövök haza). Ebből kifolyólag most lineáris válaszmód következik (engem ottan megnyúznak, ha lekésem a buszt ergo muszáj ébren maradnom )
Dragda: Te kis szegény leégett...
Dzirun: Testtömegindex = a kilogrammban mért testsúly osztva a méterben mért magasság négyzetével (nálam, a végig zabált érettségi találkozó után: 77/(1,90*1,90) = 21,3296...)
Drgada: A 24,9 még az ideális sávban van, szóval szót se többet!
baniaa3: "ez a pokol (fórum)"
Több első kézből származó beszámoló alapján bizton állíthatom, hogy ez nem a Pokol (ott sokkal több sztriptíz-klub és nonstop tequila-bár van, továbbá a zene is sokkal jobb - mert a koreográfusok a Mennybe mennek, de a jó zeneszerzők a Pokolba kerülnek*).
//*: Elveszett próféciák (Good omens) by Terry Pratchett és Neil Gaiman//
Dragda: Amíg nem kerültem a napot, mint egy vámpír, addig általában leégtem, szenvedtem egy hétig, aztán ugyan olyan fehér voltam, mint előtte, ami elég szívás.. .
Ja, és most már csak azért is az egereset csináld meg!
Zabpehely: Barátod, barátnéd, istened és urad, minden imádatod tárgya és egyetlen biztos támaszod a Google.
Dragda: Fázásra felírok neked (még) egy nagy ölelést.
Zoe: "végzet istennői, és ők szövik a háborúk hálóját."
A végzet istennői a párkák (római) illetve a moirák (görög mitológia). A valkűrök azok mások (az óészaki valkyrja (többes számban valkyrur) szóból, a val (öldöklés) és kyrja (választani) szavak összetételéből, pontos jelentése: az elesettek kiválasztói).
Igen, mitológia-fan vagyok, a vonatkozó kötetek életem harmadik és negyedik könyvei voltak, és amúgy is
//Na fél hat, anyám (aki nincs is itthon) ébresztőórája megszólalt... XD //
Misu-chan: Jó nektek!
Párkapcsolati unatkozás: Nem mintha olyan sokrétű tapasztalatom lenne, de ilyet még nem tapasztaltam. Nem is tudom elképzelni.
Dragda: "Mit nem tesz némi pszihés hatás?"
Ez a pszichikai ráhatás olyan, mint régen a csukamájolaj...
Gyerek: Édesapám, olyan betegnek érzem magam...
Apa: Nem baj fiam. Itt ez a kis csukamájolaj, vedd be szépen, jobban leszel!
Gyerek: *nyel egyet, elsápad, remeg* Édesapám, már sokkal jobban érzem magam!
Apa: Na ugye hogy használ!
Apa: Nem baj fiam. Itt ez a kis csukamájolaj, vedd be szépen, jobban leszel!
Gyerek: *nyel egyet, elsápad, remeg* Édesapám, már sokkal jobban érzem magam!
Apa: Na ugye hogy használ!
Misu-chan:
Nem elkeserítésből, de most már tök mindegy, ki lesz a miniszterelnök, egy biztos: lesznek megszorítások. Ez tuti. Sajnos a közgazdaságtani realitásokból ez következik
Dragda: A világ elég régóta szar...
Na, lassan indulhatok a buszhoz, úgy hogy beszámolót majd valamikor máskor írok. Sziasztok, legyetek kevésbé rosszak, és ne írjatok tök semmitmondó oldalakat, mert akkor vasárnap/hétfőn ideges leszek, és az kinek jó?!
//Anyám órája még mindig bírja. Ez iszonyú! Megyek és megkeresem a puskát...//
Update: Nos, anyám mégis itthon van... Na nem baj, majd együtt megyünk le (=alhatok a buszon, mert lesz, aki felébreszt)
Update 2: Anya még mindig hihetetlen érzékkel zúzza tönkre az ő szempontjait kivéve minden más nézőpontból tökéletes terveimet (hogy miért nem bírt elmenni tegnap este?)... Na nem baj, majd akkor este...
Felkelt, főzött nekem kávét, aztán szólt, hogy ne igyam meg, inkább menjek el aludni, és majd menjek utána este... A női logikától mentsetek meg isteneim minket!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 06:04:16
van benne valami
Én is mejek, mert mindjárt leesek a székről
Jóéjt, szép álmokat^^
Én is mejek, mert mindjárt leesek a székről
Jóéjt, szép álmokat^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Véleményem szerint, már most szar ez a világ...
Viszont én most magadra hagylak és ellépek aludni, mivel az előbb is már elbóbiskoltam a gép előtt.
Előre is szép álmokat! Jóccakát!
Viszont én most magadra hagylak és ellépek aludni, mivel az előbb is már elbóbiskoltam a gép előtt.
Előre is szép álmokat! Jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hát igen... elég kevés pénzt kapnak... Erről jut eszembe, hogy ez a Gordon, ha bevezeti ezeket a dolgokat amiket mondott... (se gyermekvédelmi támogatás, gázáremelés, 13. havi nyugdíj eltörlése és egyéb más mindent) akkor még kevesebb lesz, mert nem fogják tudni eltartani magukat/családjukat :S
szar világ lesz itt mo-on :S
mondjuk így télleg zárójelben: ettől az én családom is parázik, mert a szüleim elváltak, és bár anyám úgymond csak engem nevel, mindig ráakasztanak minden féle számlát, és sose érjük utol magunkat... nos ha mmég jön a gordon a pénzmegvonásaival...*ráncolja a homolkát*
szar világ lesz itt mo-on :S
Szerk: Misu. 2009-04-11 00:55:36
Nem is! Figyelembe véve a helyzetet a nővérek felét ki lehetne rúgatni az alkalmatlansága miatt. De nem lehet, mert így is nagyon kevesen vannak......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
ajánlom is! Én is szeretnék barackot enni! x)x)
Jól tettétek! Nem szabad az ilyen elvetemülteket hagyni, szabadon garázdálkodni!
Jól tettétek! Nem szabad az ilyen elvetemülteket hagyni, szabadon garázdálkodni!
Majd igyekszem visszafogni magam ....
Szóltunk a főnővérnek, és ő gondolom elintézte az ügyet. Mert amíg én ott voltam, egyszer nem láttam a nőt.
Szóltunk a főnővérnek, és ő gondolom elintézte az ügyet. Mert amíg én ott voltam, egyszer nem láttam a nőt.
na akkor nehogy megedd a barackokat, mert nem lesz mit venni Pécsen!
Lehet tényleg össze kellett volna tépned:S panaszkodtatok miatta amúgy? (nehogy véletlen megöljön valakit )
Akkor nagy szerencséd van ha magadtól meggyógyultál!^^ ezt a "pszihés hatás" -t akkor lassan gyógyírként fogják emlegetni
Lehet tényleg össze kellett volna tépned:S panaszkodtatok miatta amúgy? (nehogy véletlen megöljön valakit )
Akkor nagy szerencséd van ha magadtól meggyógyultál!^^ ezt a "pszihés hatás" -t akkor lassan gyógyírként fogják emlegetni
Fú a barack a kedvenc gyümim
Az komoly Kicsit elcseszett valamit az a nő :S:S
De miért akartak megműteni??
Én is imádom...
Hja, helyben kettétéptem volna az OKJ-s papírját... Nyirokcsomó-gyulladásom volt, ami kis idő alatt betokosodott és ki akarták venni, de a vérvételes-balhé után elkezdett visszahúzódni a nyirokcsomó, és magától rendbe jött. Mit nem tesz némi pszihés hatás?
Fú a barack a kedvenc gyümim
Barackot fogok szedni Fonyódon...
Orvosos sztorik: Aszta, ez szép
Esetemben a legdurvább az egy nővéres sztori:
Orvosos sztorik: Aszta, ez szép
Esetemben a legdurvább az egy nővéres sztori:
Műtét előtt voltam egy-két nappal (ami később elmaradt) és mivel az idegtől begörcsöltem bent fogtak a kórházban. Na és akkor vérvétel...A kanült a nővérke lazán beleszúrta a bal kézfejembe, és aztán nyitogatta a kütyü két csapocskáját, de hiába, vér nulla. Elfordult valamiért, én meg azt vettem észre, hogy a tű mellől ömlik a vérem a csempe-padlóra. Ilyen okosan szúrtak meg... Úgy szóltam oda a nőnek, hogy "Felmosni is maga fog? "
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 00:27:16
Mit fogsz dolgozni a nyáron?:o Nekem is be kéne szerválnom valami melót, elvégre júli 2-tól már igába hajthatom magam (akkor leszek kerekded 16^^)
orvosos sztorik:
na és neked miylen sztorid van ?:P
orvosos sztorik:
1. Aztmondták kiskoromba hogy gyengék a hangszálaim valamilyen betegség miatt, és vissza kell hogy erősödjön, emiatt nem szabad megszólalnom 2 hétig. nos az életem leg sikítozósabb szakaszát éltem, persze hogy nem tartottam be. Némaságot elfelejthetem, mert már fellépésekre járok énekelni(nem dicsekvésből). Mondjuk azt is mondták hogy megsüketülök, de az sem következett be D
Apumé a legjobb... 94-ben 140 el ment a jeges úton az idióta (ezt váltotta ki belőle az autóversenyzős lélek) és láss csodát Pécs-Szentlőrinc közti úton betalált egy betonoszlopot...(Mellesleg egész Szentlőrincen nem volt áram xD) Azt mondták le kell vágni mind két lábát hogy túlélje, de apum nem engedte. Nos tavaly futni járt a Mecsekbe. Ennyit az okos orvosokról
Apumé a legjobb... 94-ben 140 el ment a jeges úton az idióta (ezt váltotta ki belőle az autóversenyzős lélek) és láss csodát Pécs-Szentlőrinc közti úton betalált egy betonoszlopot...(Mellesleg egész Szentlőrincen nem volt áram xD) Azt mondták le kell vágni mind két lábát hogy túlélje, de apum nem engedte. Nos tavaly futni járt a Mecsekbe. Ennyit az okos orvosokról
na és neked miylen sztorid van ?:P
Orvosos sztorik? Jáj, abból nekem is van pár ijesztő...
Nyári munkám már van, de köszönöm a dicséretet. Elfogadom, de csak pirulva...
Nyári munkám már van, de köszönöm a dicséretet. Elfogadom, de csak pirulva...
Erről a napszúrásos dologról valahogy eszembe jutott az orvosok hülyeségei velem(vagy apámmal) kapcsolatban... fogalmam sincs hogy...miért, ne is kérdezd mindenesetre ha érdekel elmesélek 1-2 sztorit^^
Megint? Zavarba? Az igazsággal? na ne... De komolyan mondom^^ nyári munkának igazán kipróbálhatnád! Engem már is meggyőztél, és egy bolt máris hasznot húz
Megint? Zavarba? Az igazsággal? na ne... De komolyan mondom^^ nyári munkának igazán kipróbálhatnád! Engem már is meggyőztél, és egy bolt máris hasznot húz
Szerk: Misu. 2009-04-11 00:10:52
Nincs mit! El is hiszem, hogy nem akarsz még egy olyat...
Jáj! Megint zavarba hozol és elpirulok! Én csak leírtam (megpróbáltam), hogy miért is szeressem.
Jáj! Megint zavarba hozol és elpirulok! Én csak leírtam (megpróbáltam), hogy miért is szeressem.