Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És mit irsz a sirkövére? Gégefedő mozgáshiány miatt elhunyt? XD
Pontosan, bár ... talán még odavésem, hogy döntéshozásra képtelen volt.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Felőlem aztán. Csak nehogy megfulladjon szegény
Ameikhez kedved van, azzal csináld, tőlem levesmerővel is adagolhatod az utánpótlást.
Ameikhez kedved van, azzal csináld, tőlem levesmerővel is adagolhatod az utánpótlást.
Vagy dugóhúzóval, vagy habverővel, vagy pecsenyevillával, ésatöbbi.....
És ha megfullad? Ő baja, hogy lassan mozog a gégefedője!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Felőlem aztán. Csak nehogy megfulladjon szegény
-"És ezt azért kapod, mert nemh kérni mertél, de még volt képed 1 percig gondolkodni, h meiket válaszd!!!"
-és a sodrófával gyúrod be a szájába
*fáradt*
Ez már totál morbid...
De állj! A sodrófa be se fér a szájába a gaznak!
Inkább fakanállal próbálkoznék....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 20:55:16
-"És ezt azért kapod, mert nemh kérni mertél, de még volt képed 1 percig gondolkodni, h meiket válaszd!!!"
*fáradt*
Vaaaagy, fogom és az illető egyén szájába (aki sütit mer kérni) fogom magam és betömök egy egeret és egy nyuszit is, "Nesze, egyél! " felkiáltással...
Szent Niké!Ma nagyon fáradt az agyam....
Vaaagy......fogod a nyuszikat és összeragasztod az egerekkel. És lesznek nyusziegér falatok. Ha meg megkérdik, h ez mi a fene, ak megmondod, h új recept, mer a szakácsok nem tudták összerakni másképp az emberek fele-fele arányban való ragaszkodását a két szóban forgó kisállathozl. - h tudok ma magyarázni.
Szerk: Zoé 2009-04-10 20:49:04
A hót =halott , a ziher =??????????????????
Ziher -> írd kicsit másképp: sicher.
Így már gondolom megvan, hogy mit takar. :)
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Döntésem azon okokból fakad, h megnéztem, és egyik se csokis vmi, és ebben az időszakban megszokott a nyuszi, ezér legyen egérke.
Logikus érvelés... tetszik.
Eh, előre látom, hogy mindkettőt meg fogom sütni...
Döntésem azon okokból fakad, h megnéztem, és egyik se csokis vmi, és ebben az időszakban megszokott a nyuszi, ezér legyen egérke.
Z.p.: Shuichi-ra mondtam, mer visszatévedt, én meg azzal mentem el h 20 perc és jövök, de most értem vissza. ez van ha zgr van a közelben.
Dragda: mennyire én tom a faktor szám csak azt jelöli, h több ideig véd a bőr ellenálló képessége, viszont nem erősebben. vagyis nem erősiti egy bizonyos időtartamig a bőr védekezését. ezt fene tudja honnan szedtem.
Z.p.: Shuichi-ra mondtam, mer visszatévedt, én meg azzal mentem el h 20 perc és jövök, de most értem vissza. ez van ha zgr van a közelben.
Dragda: mennyire én tom a faktor szám csak azt jelöli, h több ideig véd a bőr ellenálló képessége, viszont nem erősebben. vagyis nem erősiti egy bizonyos időtartamig a bőr védekezését. ezt fene tudja honnan szedtem.
Szerk: Zoé 2009-04-10 20:35:47
Zoe: Na Alister mellé még egy egér-fan....
Zabpehely: Fogalmam sincs, de jól hangzik...
Éljenek az egerek !
A hót =halott , a ziher =??????????????????
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-10 20:29:57
(#20882) Zoe: Na Alister mellé még egy egér-fan....
Félreértés ne essék, használok én naptejet. De sztem a 35ös faktor bőven elég nekem... hótt fehér se akarok lenni, inkább egy kis fájdalom...
Tudom h semmi köze smmihez de tulképp miből ered az a szó hogy hót ziher?????
Zoe: he ? ki veszett el ?mikor ?hol?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zoé 2009-04-10 20:24:26