Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És súlyban is... meg magabiztoságban is.
És készülj mert a Conon argh lesz neked.
És készülj mert a Conon argh lesz neked.
11 éves és 139 cm.
XD! Jészülj bánia, mert én minnyáá beérlek korban, és növésben meg má lehagytalak! Muhahahahahaaaa!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Az már súrolja az alsó határt ugye tudod? Mert mi a normálist 23-25-nek tanultuk...
El is megyek enni... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dragda köszi a gondoskodó nagyölelést^^ ettől biztos jobban lesz a térdem, és nem fog fájni séta után^^
Ezzel a testtömeg indexel kapcsban... én amikor számoltam 21,5 jött ki, pedig egy csomószor újraszámoltuk bátyámmal és tessék... pedig sztem van rajtam sok súlyfölösleg amit mindig is utáltam, és sosem tudom lefogyni:S 5 évig kéziztem és 1 deka nem ment le rólam, csak a rengeteg futástól vastag lett a lábam Az a baj, hogy mindenki csak a két lábon járó röntgenképekkel van megelégedve, én meg nem vagyok az... Nos nálam ez odáig fajult, hogy ez lesz az 5. év amióta nem járok strandra, és anyám pszichológushoz akart küldeni, mert szerinte én olyat látok, amit ő nem... :S
Ezzel a testtömeg indexel kapcsban... én amikor számoltam 21,5 jött ki, pedig egy csomószor újraszámoltuk bátyámmal és tessék... pedig sztem van rajtam sok súlyfölösleg amit mindig is utáltam, és sosem tudom lefogyni:S 5 évig kéziztem és 1 deka nem ment le rólam, csak a rengeteg futástól vastag lett a lábam Az a baj, hogy mindenki csak a két lábon járó röntgenképekkel van megelégedve, én meg nem vagyok az... Nos nálam ez odáig fajult, hogy ez lesz az 5. év amióta nem járok strandra, és anyám pszichológushoz akart küldeni, mert szerinte én olyat látok, amit ő nem... :S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Én ismerek egy srácot aki már tökre olyan mint a Notre-dami toronyőr...(nem jut eszembe a neve). Ő se jár gyógytesire, pedig a tanár már beszélt vele róla. Na ez a srác annyira pupos, hogy van egy nyaklánca, és ahogy megy a srác ott himbálózik a levegőben a medál.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Köszi! Hátha fogyok kb 5 kg...
A testtömeg indexem folyamatosan 20-21 körül mozog
Az már súrolja az alsó határt ugye tudod? Mert mi a normálist 23-25-nek tanultuk...
Morduk: Hajrá!
Misu-chan: *nagy-nagyölelés, hogy gyógyulj meg*
Foszfor: Addig örülj, még annak néznek, hiába nem vagy sovány.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 11:24:04
Foszfor: Fú egy olyat nekem is be kéne szerválni:P Mondjuk szerencsére nekem nincs baj a gerincemmel. Egy oszttársamnak iszonyat el van ferdülve és ilyen tök ferde a csaj... balra dől a felső teste és a jobb oldala mindig kilóg a pólóból, és még csak nem is jár gyógytesire mert nem érdekli :S Mondjuk elég gáz az az ember, én nagyon nem szeretem. (pedig ezt nálam nehéz elérni) Mind1 felőlem tönkreteheti magát.
Dragda: Egyszer már voltam, de akkor még a jobb térdemben nem éreztem ezt a fura érzést. Doki adott egy receptet ilyen lúdtalpbetéthez a cipőbe. 2-3 ezer Ft csakhogy a szüleim nem jutottak el addig, hogy megvegyék (ha magam akartam intézni akkor meg: jajj majd elmegyünk érte!)
Dragda: Egyszer már voltam, de akkor még a jobb térdemben nem éreztem ezt a fura érzést. Doki adott egy receptet ilyen lúdtalpbetéthez a cipőbe. 2-3 ezer Ft csakhogy a szüleim nem jutottak el addig, hogy megvegyék (ha magam akartam intézni akkor meg: jajj majd elmegyünk érte!)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Alister: Anyám, a dietetika tannő behalna tőletek... Még egy túl sovány illető...
A testtömeg indexem folyamatosan 20-21 körül mozog "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Próbálok... De majd ma is megyek néhányat görkorizni...
Misu-chan: Igen néha szoktunk olyan nagy lasztikon tornázni. Akkor nagyon elvagyok. Sőt itton is van egy nagy, piros labda.
A nyúlhús fincsiii.
Engem mindíg azzal nyaggatnak, hogy sovány vagyok...Pedig eszek rendesen.
Kedden is a kajaosztó hapek rámnézett és dupla adagot adott a gulyásból. Amúgy is éhes voltam, megettem mind.
A nyúlhús fincsiii.
Engem mindíg azzal nyaggatnak, hogy sovány vagyok...Pedig eszek rendesen.
Kedden is a kajaosztó hapek rámnézett és dupla adagot adott a gulyásból. Amúgy is éhes voltam, megettem mind.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-10 11:17:50
33?
Oké... hány éves vagy? és milyen magas?
Oké... hány éves vagy? és milyen magas?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Barátom nővérének van két házi nyula. Mi csak Husinak és Pörinek hívjuk őket
Szerintem legyenek az egerek *kelti a feszültséget*
Szerintem legyenek az egerek *kelti a feszültséget*
Husi és Pöri ez teccik, nagyon teccik. És a feszültségkeltés jóóóóóó!
Misu_chan: Azt fitball labdának hívják, és főleg gerincproblémák esetén alkalmazzák. És sicc gyorsan ortopédushoz a lábaddal! Mert különben megharagszom...
Baniaa3: Neked meg hízó-kúrát kell majd javasolni...
Morduk: Mozgás és tudatos táplálkozás ez a titok...
Szerk: Alister: Anyám, a dietetika tannő behalna tőletek... Még egy túl sovány illető...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-10 11:14:58
Morduk: Tessék szépen kimenni a szabad levegőre, és nem a fórumon lógni! Foci, kosár bármi ami sok mozgással jár! Több zöldség és gyümölcs, kevesebb kenyér, zsemle... Nekem ez segített anno. (Sok rost, vitamin, kevés fehérje, és nulla szénhidrát).
szombaton és vasárnap mentem görkorival 11kört a tüskeváron (kb. másfél killóméter) de nem tom h akkor fogytam-e...