Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-11 17:19:41
(#21028) Most rohanok a buszhoz (remélem elérem), megyek a nagyszülőkhöz.
Na ez sztornó. "Köszönöm" a BKV-nak és a "kedves" autósoknak! Szüljenek sünt, aztán haljanak éhen és az anyjuk nevessen a temetésükön!
Dühöngés OFFMisu-chan: Eléd is kimehetek - Azzi is a Keletibe érkezett
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Végre egy vidéki^^ Igen sajnos csak a Keletibe tudok érkezni.
Na és honnan ha nem Pestről?
Na és honnan ha nem Pestről?
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Csak a Keletibe tudsz beérkezni??
Én személy szerint a Nyugatiba érkezem...
Én sem pesti vagyok =)
Én személy szerint a Nyugatiba érkezem...
Én sem pesti vagyok =)
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-11 16:55:32
(#21024) Envy hát igen, ebben én is biztos vagyok^^
Alister te is légy jó^^ már amennyire ez elvárható amúgy a fórumtalis beszámoló szuper, legalább van fogalmam a dolgok történéséről.
Emberek de felmennék már Pestre találkozni mindenkivel végre azonosítani tudnám az arcokat a nevekkel.
De sajnos előre szólnom kell, hogy valszeg valakinek várnia kell majd rám a Keleti pályaudvaron, ugyanis a pesti közlekedéshez egyenlőre nem igazán értek
Alister te is légy jó^^ már amennyire ez elvárható amúgy a fórumtalis beszámoló szuper, legalább van fogalmam a dolgok történéséről.
Emberek de felmennék már Pestre találkozni mindenkivel végre azonosítani tudnám az arcokat a nevekkel.
De sajnos előre szólnom kell, hogy valszeg valakinek várnia kell majd rám a Keleti pályaudvaron, ugyanis a pesti közlekedéshez egyenlőre nem igazán értek
beküldve: 2009-04-11 16:43:55
(#21023) Na csak befejeztem a beszámolóm a fórumtalálkozóról. Most rohanok a buszhoz (remélem elérem), megyek a nagyszülőkhöz. Legyetek jók!
Én is védem őket, attól, h ez van, még nagyon is jófejek tudnak lenni.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-11 16:32:44
(#21021) Visszatértem!!^^ Persze ennyi idő alatt nem csak a kockulási képességeimet fejlesztettem (ettem, fürcsiztem,olvastam,)
alister: én is úgy tom, hogy kék szín rendellenesség. Ugyanis a pigment hiány okozza.
alister: én is úgy tom, hogy kék szín rendellenesség. Ugyanis a pigment hiány okozza.
A homoszexualitással kapcsolatban pedig, ez egy igen érdekes dolog. Nem is tudtam, hogy nem tudják, hogy a nők miért vagy hogyan Mondjuk egyenlőre csak férfiből van meleg ismerősöm, de ő a világon az 1-ik legjobb barátom, szal nekem nincs bajom senkivel, sőt védem őket. Ugyanis elég sokan úgy hiszik, hogy ezt ők döntik el. Ami nem igaz. Ráadásul a társadalom egy része gusztustalannak tekinti a dolgot, és ennek sajnos elég hangosan és csúnyán, hangot is ad neki . Azt még megértem, hogy ellenzik, de legalább titkolnák el a konzervatívságukat.
Szerk: Misu. 2009-04-11 16:39:11
beküldve: 2009-04-11 16:22:18
(#21020) jaja, pont ezzel kapcs néztem vmi filmecskét valamelyik adón pár napja..
H miért lesz homokos egy férfi...
H miért lesz homokos egy férfi...
MIANEVED?!
Alister: köszi a felvilágosítást
Szívesen máskor is ez alapján akkor a homoszexualitás betegségnek tűnik. am nekem senkivel semmi bajom
Az orvostudomány nem tartja annak. Mondjuk a klasszikus értelemben nem is az, inkább fejlődési rendellenesség (mondjuk emlékeim szerint a kék szemszín eredetileg egy genetikai hiba). Tenni is kábé annyira lehet ellene.
Ja, és nem tudom, mennyire volt világos, de a női homoszexualitás az teljesen más tészta. Amíg annak az okát még nem tudni biztosan, illetve több különböző okot feltételeznek, addig a férfi homoszexualitással kapcsolatos fenti elméletet már igazolták a kutatások.
Ja, és nem tudom, mennyire volt világos, de a női homoszexualitás az teljesen más tészta. Amíg annak az okát még nem tudni biztosan, illetve több különböző okot feltételeznek, addig a férfi homoszexualitással kapcsolatos fenti elméletet már igazolták a kutatások.
Amúgy mit szólnál hozzá, ha a következő "piknikes" talit kedden tartanánk?
hát én kedden 6ig benn rohadok az egyetemen, de utána szerintem ráérnék
Alister: köszi a felvilágosítást
"1. herék vagy petefészkek? (ha itt gikszer van, akkor a gyerek hermafrodita lesz)
2. az agy korábban említett beállítottsága (gyk: férfi agy-női agy) - a tipikus buzis viselkedésért és a transzvesztitizmusért az itten hibák felelnek
3. a párválasztási központ kialakulása (a férfi homoszexualitás akkor alakul ki, ha itt nem klappol minden"
ez alapján akkor a homoszexualitás betegségnek tűnik. am nekem senkivel semmi bajom
2. az agy korábban említett beállítottsága (gyk: férfi agy-női agy) - a tipikus buzis viselkedésért és a transzvesztitizmusért az itten hibák felelnek
3. a párválasztási központ kialakulása (a férfi homoszexualitás akkor alakul ki, ha itt nem klappol minden"
ez alapján akkor a homoszexualitás betegségnek tűnik. am nekem senkivel semmi bajom
-
Szerk: ∂z 2009-04-11 15:26:24
És akkor még nem is beszélünk a teliholdról*, amikor csak úgy pezseg a vér és minden árnyék olyan éles, mintha késsel vágták volna ki...
Oké, oké, leálltam...
*:"Olyan szépen süt a Hold,
megy egy élő, megy egy holt,
félsz-e tőlem, angyalom?"
Ne mond! Mert előtör a farkas énem, és még oly közel a telihold! Még csak két nap telt el azóta....
Hamm! *és csahol az égre*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ragadozónak lenni jó! Vonz a még meleg vér illata, a dobbanó szív hangja... a préda félelem-szaga... nyami.
És akkor még nem is beszélünk a teliholdról*, amikor csak úgy pezseg a vér és minden árnyék olyan éles, mintha késsel vágták volna ki... Oké, oké, leálltam...
*:"Olyan szépen süt a Hold,