Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Provokatív tételmondat, kizárólag a lányok kedvéért:" A vegetáriánusság csak egy alibi, hogy ne keljen megtanulni főzni."
Provokatív válasz: Akkora kamu, mint ide Mekka! Csomó vega kaja van, amihez sütni-főzni kell, és azok is nyamik... Nem csak a nyers kaja, vega kaja...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem igaaaaaaz. A vegák sajnálják az állatokat.
*csak azér is h legyen téma, ellenkezik bármit mondtok.
+egészséget nézik inkább
*csak azér is h legyen téma, ellenkezik bármit mondtok.
+egészséget nézik inkább
Szerk: Zoé 2009-04-11 21:39:37
beküldve: 2009-04-11 21:32:33
(#21087) Provokatív tételmondat, kizárólag a lányok kedvéért:" A vegetáriánusság csak egy alibi, hogy ne keljen megtanulni főzni."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ah, akkor végképp nem értem a dolgot.... *és most már a vérezgető lábán is képes röhögni*
EZ betette a kaput egy időre... hihi
EZ betette a kaput egy időre... hihi
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 21:30:27
De finomakat szokott csinálni. Csak ezt elintézte, és most tudtam meg mivel XD. vaniliás pudingot tett a tetejére, mer úgy olvasta, és azt nem szereti. könyörgöm.....*kész, vége, 5perc*
Vannak ilyen alakok, szerintem azt hitte, hogy a sütés milyen klafa dolog. De jól felsült! Szó szerint!
Másrészről, meg hogy lehet olyan kaját csinálni, amit nem szeretsz, ergo meg se kóstolód, meg se eszed?
Másrészről, meg hogy lehet olyan kaját csinálni, amit nem szeretsz, ergo meg se kóstolód, meg se eszed?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-11 21:24:23
De akkor is. Megcsinálja és rájön h ő nem szereti. XD Ez nem igaz. Bár mikor hallottam h ő szeret sütni, akkor kövé dermedtem. Mivel egy olyan srácról van szó, akinek az agya a kövi: 50% foci, 50% lányok.
Ezt a lüke srácot már. Sütött valami jaffa félét, és mikor kész, rájön h nem szereti. LOL
Mit akarsz? Pasiból van ergo "zseniális " elme.... *kuncog*
beküldve: 2009-04-11 21:16:24
(#21081) Ezt a lüke srácot már. Sütött valami jaffa félét, és mikor kész, rájön h nem szereti. LOL
Hát ez van... szülők se hallgatnak ki minket.
HAHÓ! Van itt valaki, aki beszólna valami hímsovinisztát? Na, plííííííííííííz..... .
HAHÓ! Van itt valaki, aki beszólna valami hímsovinisztát? Na, plííííííííííííz..... .
XD. ez jó. egy fallal odébb van és MSN-eztek. praktikus megoldás XD
Animaxon Slayers megy. már azt is unom, mindet unom.
valaki szóljon már be valamivel. téma, vicc, sima beszólás, bármi. Ne hagyjatok hallódni.
Animaxon Slayers megy. már azt is unom, mindet unom.
valaki szóljon már be valamivel. téma, vicc, sima beszólás, bármi. Ne hagyjatok hallódni.
Saját tesómmal (aki a szomszéd szobában csücsül) msnezek és aknakeresőt játszunk...
Filmhez nincs kedvem, animézni nincs kedvem....
Filmhez nincs kedvem, animézni nincs kedvem....
Igen az. Kéne valami ami kicsit földobja. Gonoszkodni kéne kicsit, vagy csak vkivel kötekedni, csak úgy, viccből.
-én csöndben mondjuk camp rock-ból we rock-ott hallgatok, de nagyon csöndben, mer szüleim fölébrednek és...
-én csöndben mondjuk camp rock-ból we rock-ott hallgatok, de nagyon csöndben, mer szüleim fölébrednek és...
Oh, erre emlékszem, láttam a reklámját. De nem fogott meg...
Valahogy... olyan uncsi ez az este...
Valahogy... olyan uncsi ez az este...
Nem tom a cimét, későre kapcsoltam oda, de röviden:
Végülis nem rossz, csak meguntam egyedül nézni.
egy férfi meghal, mer nekimegy egy busznak. aztán átkerül egy helyre, egy hotelben van elszállásolva. 9 napját vizsgálják, és asszerint döntik el, h visszaküldjék a földre, v továbbléphet, és okosodhat. aztán találkozik egy nővel, innen már gondolhatod. És nem néztem tovább
Végülis nem rossz, csak meguntam egyedül nézni.