Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: baniaa3 2009-04-12 14:19:39
Padlás nem jó. A beépitett szekrény elég nagy, de azt tavaj próbáltam.*lebukott-nyavalyás macska elárulta *
Csomagtartó? inkább nem. Asszem megyek és ások magamnak egy jó mély alagutat ki az erdőig. Ha meg ott megtalál vki, biztonsági intézkedésként viszek magammal szódavizet géppisztoly helyett, és majd kap.
v ráveszem anyumat h kimenjünk a másik házunkhoz, mer lassan nyilnak a cseresznyefavirágok, és képeket akarok csinálni.
Csomagtartó? inkább nem. Asszem megyek és ások magamnak egy jó mély alagutat ki az erdőig. Ha meg ott megtalál vki, biztonsági intézkedésként viszek magammal szódavizet géppisztoly helyett, és majd kap.
v ráveszem anyumat h kimenjünk a másik házunkhoz, mer lassan nyilnak a cseresznyefavirágok, és képeket akarok csinálni.
Szerk: Zoé 2009-04-12 14:19:16
Sziasztok. Befutottam.
-holnap valahová elbújdosok, vki mentsen ki, nem akarok megfulladni!
Szia!
Erdélyi népszokásoktól az ég mentsen meg, mi?
Padlás? Szekrény? Kocsi csomagtartója?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-12 14:09:51
(#21131) Sziasztok. Befutottam.
Misu-chan: és ha vkinek barnás zöldes a szeme? az mi?
Misu-chan: és ha vkinek barnás zöldes a szeme? az mi?
Hűűű, sok sikert a fichez!
Ilyen híres az a fagyi??? Nah ezt megjegyezzük, és kipróbáljuk!
Köszi szépen, de jelenleg a hajam tépem, hogy " Mit képzeltem én magamról, hogy ezt bevállaltam? "
Hát errefelé (Somogy) elég nagy híre van az ottani fagyinak. Igaz jó drága, de csuda finom...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én most szenvedek a conra tervezett ficemmel...
Kirándulás biza. Lesz finom balatonmáriai fagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hűűű, sok sikert a fichez!
A baj az, hogy olvasnom, írnom és hajat kéne mosnom... Úgyhogy Nauszika (esetleg) estére marad. Addig meg versenyt futok az idővel.
Kirándulás? Az ám a locsolómentesítő program! Jó szórakozást!
Én most szenvedek a conra tervezett ficemmel...
Misu-chan: Részvét *vállon vereget* Gondolj bele, ha majd fiaid lesznek, akkor majd ők is locsolnak... szódásüveggel.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 14:00:36
*kuncog* Nézzél Nauszikát, jót tesz az boszorkány hangulatának....
Holnap, mi családostul elmegyünk a Balcsira kirándulni locsolók ellen...
A baj az, hogy olvasnom, írnom és hajat kéne mosnom... Úgyhogy Nauszika (esetleg) estére marad. Addig meg versenyt futok az idővel.
Fú most tudd meg hogy irigyelve vagy! Én mondjuk délben megyek ebédelni papámékhoz, de tudom, hogy akkor előtte fog jönni egy hadsereg (párom,osztálytársamék,és a barátok) na ez az amit se tavaly se most nem akarok
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Semmi extra. Próbálom eldönteni, hogy mit csináljak még ma... Nem egyszerű.
(Csak azt tudom, hogy holnap bezárkózom a locsolók elől. )
*kuncog* Nézzél Nauszikát, jót tesz az boszorkány hangulatának....
És Tevéled?
Semmi extra. Próbálom eldönteni, hogy mit csináljak még ma... Nem egyszerű.
Ieie Misu-chan!!!!!!!!!!!!!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-12 13:18:20
(#21122) Kellemes Husinyuszit mindenkinek!^^
Mi csak most ébredtünk anyummal(én azért mert fáradt voltam, ő azért mert bulizni volt x) -jó hát akit 38 évesen 28 nak néznek az megteheti x) )
Most készül az ebéd, a világ legfinomabb göngyölhusija^^
(husi feltekerve, benne 2 féle finom sajt, és a tetejére is füstöltsajt van reszelve^^ hú már csorog a nyálam
Usagi-chan: Azám genetikai hiba.(pigmenthiány) de sztem tök szép
Nekem barna szemem van, szóval az enyimben van dögivel xD
Mi csak most ébredtünk anyummal(én azért mert fáradt voltam, ő azért mert bulizni volt x) -jó hát akit 38 évesen 28 nak néznek az megteheti x) )
Most készül az ebéd, a világ legfinomabb göngyölhusija^^
(husi feltekerve, benne 2 féle finom sajt, és a tetejére is füstöltsajt van reszelve^^ hú már csorog a nyálam
Usagi-chan: Azám genetikai hiba.(pigmenthiány) de sztem tök szép
Nekem barna szemem van, szóval az enyimben van dögivel xD
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-12 13:22:16
rendben van de nem rajtam múlik...
ha a szülők elengednek, akkor már minden rendben van
ha a szülők elengednek, akkor már minden rendben van
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-12 13:15:23
(#21120) Üdv.
Con; hétfőn lett befizetve a pénz a jegyre, tegnap este írták, hogy beérkezett. Remek. De nem baj, kaptam egy fizetett szombati jegyet, és lesz egy kétnapos jegyem is, egy ismerős jóvoltából.
Szemszín; na ne.. a kék szemszín tényleg genetikai hiba? Akkor én most genetikai hibával élek? *De továbbra is a kék a legszebb szemszín a világon.*
Manga rendelés; de rég is tettem. De most nincs, amit rendelnem kéne. Árnybíró 12, és Ruroni Kensin 5 beszerezve... már péntek óta. Jah, és kedves párom odaajándékozta a Naruto köteteit 1-6-ig, két kis figurát. Adakozó kedvében volt a drága.
Con; hétfőn lett befizetve a pénz a jegyre, tegnap este írták, hogy beérkezett. Remek. De nem baj, kaptam egy fizetett szombati jegyet, és lesz egy kétnapos jegyem is, egy ismerős jóvoltából.
Szemszín; na ne.. a kék szemszín tényleg genetikai hiba? Akkor én most genetikai hibával élek? *De továbbra is a kék a legszebb szemszín a világon.*
Manga rendelés; de rég is tettem. De most nincs, amit rendelnem kéne. Árnybíró 12, és Ruroni Kensin 5 beszerezve... már péntek óta. Jah, és kedves párom odaajándékozta a Naruto köteteit 1-6-ig, két kis figurát. Adakozó kedvében volt a drága.