Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Most idézhetem amit az előbb irtam a mozival meg a hallódással, v ak már nem csak teával kinálsz, hanem bekötöd a számat?
beküldve: 2009-04-12 19:17:12
(#21192) Én azt várom, hogy az árusítóhelyeket is listázzák a honlapon... Mert nem szeretnék sorbaállni con napján... Lustaság fél egészség...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 19:17:53
Hol foglaltál le? Ahol én néztem, ott még nincsenek jegyek (legalábbis azt mondták)
Gondolom Animecon oldalán előrendelte.
regisztrálsz, rendelsz, bankba befizeted, májusban a conon átveszed.
Ahá!!!! Bár bonyinak hangzik. Na mindegy, lehet hogy nekifutok.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hol foglaltál le? Ahol én néztem, ott még nincsenek jegyek (legalábbis azt mondták)
Gondolom Animecon oldalán előrendelte.
regisztrálsz, rendelsz, bankba befizeted, májusban a conon átveszed.
Juteszembe, bár a Woody Allen díszdobozról még nincsenek hírek, azért a nagy szektázásra alkalmából egy kis szösszenet tőle; NEKED ateista vagyok, Istennek viszont lojális ellenzék.
Szerk.: szerintem ez a legegyszerűbb verzió. Várni a jegyárúsító helyekre meg rohangálni nekem spec bonyibb. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-12 19:15:16
Zoe: Nem kérsz egy nyugtató jázminteát?
Most mér? Én nyugodt vagyok. Nagyon is.
Mindenkinek sziasztok akik jöttetek, és mentetek és maradtatok stb.
beküldve: 2009-04-12 19:08:58
(#21188) Hello mindenkinek!!! Kinek milyen napja volt?
Fitnesz továbbra is: Nos görkorival mostmár 15 kört tettem meg a tüskevárnál! Ez az új rekord!
Fitnesz továbbra is: Nos görkorival mostmár 15 kört tettem meg a tüskevárnál! Ez az új rekord!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
én már lefoglaltam a 2 napos jegyet, csak lusta vagyok befizetni, pedig itt egy OTP a szembe épületben, látom az ablakból, csak lusta vagyok
Látom az ablakból...igen ez ismerős. Én is mindent addig halogatok, amíg épp csak nincs már késő. Ráadásul olyan dolgokat, amiket nem is lenne olyan nehéz elintézni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-12 19:12:20
Dragda: Ez lesz életem első conja, szóval nem kell majd butának nézni, ha semmit nem tudok *elbújik*
Enyje Dzirun pedig ezért megéri átsétálni
Na de elmegyek pancsolni, mert vár rám a szokásos esti összeröffenés a barátokkal, és a nevetések végeszakadatlan folyamatának megkezdése. puszillak titeket, majd talán este/éccaka leszek^^
Enyje Dzirun pedig ezért megéri átsétálni
Na de elmegyek pancsolni, mert vár rám a szokásos esti összeröffenés a barátokkal, és a nevetések végeszakadatlan folyamatának megkezdése. puszillak titeket, majd talán este/éccaka leszek^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-12 19:03:21
én már lefoglaltam a 2 napos jegyet, csak lusta vagyok befizetni, pedig itt egy OTP a szembe épületben, látom az ablakból, csak lusta vagyok
-
beküldve: 2009-04-12 18:55:02
(#21184) Zoe: Nem kérsz egy nyugtató jázminteát?
Misu-chan. Jujdjeóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóó
Kapitány: Juhúúúú.... Látom, jó napod van/volt
Misu-chan. Jujdjeóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóó
Kapitány: Juhúúúú.... Látom, jó napod van/volt
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 18:56:06
beküldve: 2009-04-12 18:54:36
(#21183) Igen-igen-igen! Magvan a mai örömóda gerjesztője is; A Simpson család - 1. évad
Én butus meg azért aggódtam, hogy sok lesz a postaköltség, ha csak a Perfect Blue / Wonderful Days pakk jön. Erre itt vannak kedvenc sárga emberkéim és a Benjamin Button különös élete is, limitált kiadásban. Már csak egy hasonló minőségű Corelain mozgókép kell és termelem is a nyálat Pavlovnak!
Elsőtisztek Gyöngye; bezony, megint beizgultam, jön a hype! ^^
Én butus meg azért aggódtam, hogy sok lesz a postaköltség, ha csak a Perfect Blue / Wonderful Days pakk jön. Erre itt vannak kedvenc sárga emberkéim és a Benjamin Button különös élete is, limitált kiadásban. Már csak egy hasonló minőségű Corelain mozgókép kell és termelem is a nyálat Pavlovnak!
Elsőtisztek Gyöngye; bezony, megint beizgultam, jön a hype! ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-12 18:57:06
beküldve: 2009-04-12 18:51:37
(#21182) hümm-hümm... Nos milyen jó híre van a Misunak?? Nah??
Amint anyum hazajön(holnap) leülünk gép elé és megrendeljük a 2 napos con jegyemet!!!!!! Ezáltal biztosítom Pesti létemet május 16-17 re és a veletek való biztos találkozást, a szuper feelingel, és hangulattal egyetemben!!! ÁÁÁ el sem hiszem *ökölbe szorított kezeit jobbra-balra lengeti a levegőben a fejével együtt*
Amint anyum hazajön(holnap) leülünk gép elé és megrendeljük a 2 napos con jegyemet!!!!!! Ezáltal biztosítom Pesti létemet május 16-17 re és a veletek való biztos találkozást, a szuper feelingel, és hangulattal egyetemben!!! ÁÁÁ el sem hiszem *ökölbe szorított kezeit jobbra-balra lengeti a levegőben a fejével együtt*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-12 18:50:55
(#21181) És csak most, csak itt, csak mindenkinek!
Figyelem: csak hipererős idegzetűeknek
Figyelem: csak hipererős idegzetűeknek
Ismét hallódunk! A mozikban
Szerk: Zoé 2009-04-12 18:51:16
2006-10-30 ez van írva az adatlapján.
Köszi, észre sem vettem.
no pussy, just the dicks