Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Most idézhetem amit az előbb irtam a mozival meg a hallódással, v ak már nem csak teával kinálsz, hanem bekötöd a számat?

beküldve: 2009-04-12 19:17:12
(#21192) Én azt várom, hogy az árusítóhelyeket is listázzák a honlapon... Mert nem szeretnék sorbaállni con napján... Lustaság fél egészség...

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 19:17:53
Hol foglaltál le?
Ahol én néztem, ott még nincsenek jegyek (legalábbis azt mondták)

Gondolom Animecon oldalán előrendelte.
regisztrálsz, rendelsz, bankba befizeted, májusban a conon átveszed.
Ahá!!!! Bár bonyinak hangzik. Na mindegy, lehet hogy nekifutok.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hol foglaltál le?
Ahol én néztem, ott még nincsenek jegyek (legalábbis azt mondták)

Gondolom Animecon oldalán előrendelte.
regisztrálsz, rendelsz, bankba befizeted, májusban a conon átveszed.
Juteszembe, bár a Woody Allen díszdobozról még nincsenek hírek, azért a nagy szektázásra alkalmából egy kis szösszenet tőle; NEKED ateista vagyok, Istennek viszont lojális ellenzék.
Szerk.: szerintem ez a legegyszerűbb verzió. Várni a jegyárúsító helyekre meg rohangálni nekem spec bonyibb. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-12 19:15:16
Zoe: Nem kérsz egy nyugtató jázminteát?

Most mér? Én nyugodt vagyok. Nagyon is.

Mindenkinek sziasztok akik jöttetek, és mentetek és maradtatok stb.
beküldve: 2009-04-12 19:08:58
(#21188) Hello mindenkinek!!! Kinek milyen napja volt?
Fitnesz továbbra is: Nos görkorival mostmár 15 kört tettem meg a tüskevárnál! Ez az új rekord!
Fitnesz továbbra is: Nos görkorival mostmár 15 kört tettem meg a tüskevárnál! Ez az új rekord!

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
én már lefoglaltam a 2 napos jegyet, csak lusta vagyok befizetni, pedig itt egy OTP a szembe épületben, látom az ablakból, csak lusta vagyok

Hol foglaltál le?

Látom az ablakból...igen ez ismerős.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-12 19:12:20
Dragda: Ez lesz életem első conja, szóval nem kell majd butának nézni, ha semmit nem tudok
*elbújik*
Enyje Dzirun pedig ezért megéri átsétálni
Na de elmegyek pancsolni, mert vár rám a szokásos esti összeröffenés a barátokkal, és a nevetések végeszakadatlan folyamatának megkezdése. puszillak titeket, majd talán este/éccaka leszek^^

Enyje Dzirun pedig ezért megéri átsétálni

Na de elmegyek pancsolni, mert vár rám a szokásos esti összeröffenés a barátokkal, és a nevetések végeszakadatlan folyamatának megkezdése. puszillak titeket, majd talán este/éccaka leszek^^
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-12 19:03:21
én már lefoglaltam a 2 napos jegyet, csak lusta vagyok befizetni, pedig itt egy OTP a szembe épületben, látom az ablakból, csak lusta vagyok

-
beküldve: 2009-04-12 18:55:02
(#21184) Zoe: Nem kérsz egy nyugtató jázminteát?
Misu-chan. Jujdjeóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóó
Kapitány: Juhúúúú.... Látom, jó napod van/volt

Misu-chan. Jujdjeóóóóóóóóóóóóó óóóóóóóó

Kapitány: Juhúúúú.... Látom, jó napod van/volt

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 18:56:06
beküldve: 2009-04-12 18:54:36
(#21183) Igen-igen-igen! Magvan a mai örömóda gerjesztője is; A Simpson család - 1. évad
Én butus meg azért aggódtam, hogy sok lesz a postaköltség, ha csak a Perfect Blue / Wonderful Days pakk jön. Erre itt vannak kedvenc sárga emberkéim és a Benjamin Button különös élete is, limitált kiadásban. Már csak egy hasonló minőségű Corelain mozgókép kell és termelem is a nyálat Pavlovnak!

Elsőtisztek Gyöngye; bezony, megint beizgultam, jön a hype! ^^
Én butus meg azért aggódtam, hogy sok lesz a postaköltség, ha csak a Perfect Blue / Wonderful Days pakk jön. Erre itt vannak kedvenc sárga emberkéim és a Benjamin Button különös élete is, limitált kiadásban. Már csak egy hasonló minőségű Corelain mozgókép kell és termelem is a nyálat Pavlovnak!

Elsőtisztek Gyöngye; bezony, megint beizgultam, jön a hype! ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-12 18:57:06
beküldve: 2009-04-12 18:51:37
(#21182) hümm-hümm... Nos milyen jó híre van a Misunak?? Nah??
Amint anyum hazajön(holnap) leülünk gép elé és megrendeljük a 2 napos con jegyemet!!!!!!
Ezáltal biztosítom Pesti létemet május 16-17 re és a veletek való biztos találkozást, a szuper feelingel, és hangulattal egyetemben!!!
ÁÁÁ el sem hiszem
*ökölbe szorított kezeit jobbra-balra lengeti a levegőben a fejével együtt*

Amint anyum hazajön(holnap) leülünk gép elé és megrendeljük a 2 napos con jegyemet!!!!!!

*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-12 18:50:55
(#21181) És csak most, csak itt, csak mindenkinek!
Figyelem: csak hipererős idegzetűeknek
Figyelem: csak hipererős idegzetűeknek
Ismét hallódunk! A mozikban

Szerk: Zoé 2009-04-12 18:51:16
2006-10-30 ez van írva az adatlapján.
Köszi, észre sem vettem.
no pussy, just the dicks