Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-12 16:20:16
(#21164) [Link] <-Itt a Hp film bemutatója. Amúgy júli 23.-án adják ki, míg Görögben csak Augusztus 27-én szegények
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Igeeeee. jó. DVD+kávé+anime+manga kezelés. Bizti hires lenne.
És éjszakánként eltűnne 1-1 beteg, persze rajtunk kivül, és senki nem tudná mi történt velük, csak vérnyomokat találnának egy TV oldalán. Mer föltűnne egy olyan anime, aminek a szereplői éjszaka előjönnek a Tv dimenziójából, és ellopnak egy beteget, akit aztán arra használnak h életben maradjanak, mer kannibálok lennének, persze mikor a történetet néznénk ak ebből semmit nem látnánk
És éjszakánként eltűnne 1-1 beteg, persze rajtunk kivül, és senki nem tudná mi történt velük, csak vérnyomokat találnának egy TV oldalán. Mer föltűnne egy olyan anime, aminek a szereplői éjszaka előjönnek a Tv dimenziójából, és ellopnak egy beteget, akit aztán arra használnak h életben maradjanak, mer kannibálok lennének, persze mikor a történetet néznénk ak ebből semmit nem látnánk
Tájékoztatásul közölném az érintettekkel, hogy NYOLC Harry Potter film lesz, mivel az utolsó könyvből KÉT filmet csinálnak...
Milyen igazad van Húgocskám, párdon, némi infókiesés állt fenn.
Miho, Zoe, és én. Betegek by HP filmek
Dragda: jól hangzik ez a takarítónő xDD
Am elsőre olvasom Eddig a bátyám olvasta őket, de már vagy 4 szer, meg az egész család, és hozzám jutottak legutoljára a kötetek
Most nézem neten, hogy Premier: 2008. november 21. <--asszem ezzel kicsit elkéstek (Mint a Sims3. Azt is februárra ígérték, és lett belőle júni. )
Dragda: jól hangzik ez a takarítónő xDD
Am elsőre olvasom Eddig a bátyám olvasta őket, de már vagy 4 szer, meg az egész család, és hozzám jutottak legutoljára a kötetek
Most nézem neten, hogy Premier: 2008. november 21. <--asszem ezzel kicsit elkéstek (Mint a Sims3. Azt is februárra ígérték, és lett belőle júni. )
Szerk: Misu. 2009-04-12 16:09:16
Ak beteg vagyok én is Misu-channal. mer meg fogom nézni. Bezony. Mind a nyolc filmet. A könyveket 1-7-ig mind olvastam.
Hiányzik még filmből a 6-7. de majd meglesz.
3 beteg is van már
3 beteg is van már
Kéne nyitnunk egy kórházi osztályt a magunkfajtáknak, ahol elfekhetünk és dévédézhetünk.... Gyógyszeres kezelésként meg kapnánk kávét... sok-sok kávét
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-12 15:57:39
(#21159) Ak beteg vagyok én is Misu-channal. mer meg fogom nézni. Bezony. Mind a nyolc filmet. A könyveket 1-7-ig mind olvastam.
3 beteg is van már
3 beteg is van már
Szerk: Zoé 2009-04-12 15:58:55
beküldve: 2009-04-12 15:54:25
(#21158) Dzirun: Nem vagyok beteg, csak rajongó....
Zoe: Biza, 12 óra... nyámm!
Tájékoztatásul közölném az érintettekkel, hogy NYOLC Harry Potter film lesz, mivel az utolsó könyvből KÉT filmet csinálnak...
Eltakarítónő:
Zoe: Biza, 12 óra... nyámm!
Eltakarítónő:
Egy angol falucska paplakjába új házvezetőnő költözik, aki szeretné gatyába rázni a pap, a papné és a két gyerek életét. (Rowen a pap ). És többnyire némi gyilkolászással, bibliában a szex értelmezéssel, és vallásos viccek alkalmazásával teszi ezt. Tuti röhögőgörcs!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 15:55:07
Hát igen... akkor én beteg leszek, ugyanis mind a 7 HP részt meg fogom nézni egymás után ha kiadják őket. Ez olyan biztos, mint hogy én itt ülök a "főnöki" székemben. (Mindjárt elkezdem olvasni a 7. részt )
Ne félj semmit, én is beteg leszek ám...
(Bár nem rajongok annyira a filmekért, mint a könyvekért, de bizto egyszer végignézem őket így együtt...)
Amúgy újraolvani kezded, vagy először kiolvasni?
A Mr.Bean es szereplései nekem is tetszenek Csak az a Rendőrös izé, amiben van... hát az katasztrófa tud lenni
Fú 12 órás maraton? Te jó ég... Az szuper lehet!! Eltakarítónőhöz viszont még nem volt szerencsém. Miről szól?
(nekem pl az egyik kedvenc filmem: Feketék Fehéren<iszonyat jó xD )
Hát igen... akkor én beteg leszek, ugyanis mind a 7 HP részt meg fogom nézni egymás után ha kiadják őket. Ez olyan biztos, mint hogy én itt ülök a "főnöki" székemben. (Mindjárt elkezdem olvasni a 7. részt )
Fú 12 órás maraton? Te jó ég... Az szuper lehet!! Eltakarítónőhöz viszont még nem volt szerencsém. Miről szól?
(nekem pl az egyik kedvenc filmem: Feketék Fehéren<iszonyat jó xD )
Szerk: Misu. 2009-04-12 15:49:06
Egyszer kéne már egy bővített-kiadásos-maratont tartani idehaza haverokkal... kemény 12 óra lenne!
omg. te beteg vagy
Nem kérlek... Az lesz majd a beteg, ha kiadják mind a 7 Harry Potter DVD-t, és azzal akar majd valaki maratont rendezni.
Amúgy képzeld, voltam az ázsiai élelmiszeresben, és találtam szakét 1400-ért. Azt hittem "rosszul látok"... De a barátnőm is és végül a pénztáros leányzó is megerősített. De azt kell mondjam, alkoholból még mindig inkább a drágábbat kell megvenni...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-12 15:47:01
Én úgy mondanám h jó képessége van csapatösszetartós programokat csinálni.
Na jó azér 12 óra.....ez komoly?
Na jó azér 12 óra.....ez komoly?
Szerk: Zoé 2009-04-12 15:43:47
Egyszer kéne már egy bővített-kiadásos-maratont tartani idehaza haverokkal... kemény 12 óra lenne!
omg. te beteg vagy
-
Mr. Bean jó. Én szeretem, főleg amikor egy képtárba küldik, mer azt hiszik ő egy szakértő. Az LOL
Dragda: akkor kezdek irogatni, aztán ha tetszik legalább 1 vkinek ak gondolkodom a mangán
Dragda: akkor kezdek irogatni, aztán ha tetszik legalább 1 vkinek ak gondolkodom a mangán
Gyűrűk Ura kúúúúl! Egyszer kéne már egy bővített-kiadásos-maratont tartani idehaza haverokkal... kemény 12 óra lenne!
Mr. Bean-t szeressük! Rowan egy isteni színész! Eltakarítónő-t láttad? Az annyira beteg...
Mr. Bean-t szeressük! Rowan egy isteni színész! Eltakarítónő-t láttad? Az annyira beteg...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 15:36:12