Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-12 20:32:39
(#21223) Nah megnéztem a Dragon Ball Z első részét...
És meg kell hagyni a karakterek nem valami szépek, és a történet i kissé untató, de azért végülis elmegy.... Bocsesz a Fanoktól!
És meg kell hagyni a karakterek nem valami szépek, és a történet i kissé untató, de azért végülis elmegy.... Bocsesz a Fanoktól!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ja igaz. hát akkor lassan kezdhetsz neki.
de kikérem magamnak, én kedves is vagyok, csak néha félreértik na -kedvesség nem feltétlenül csak a szó alapjelentése, kedves lehetsz úgy is ha gonosz vagy csúzli csan
nocsak. vkinek bővült az aláirása
de kikérem magamnak, én kedves is vagyok, csak néha félreértik na -kedvesség nem feltétlenül csak a szó alapjelentése, kedves lehetsz úgy is ha gonosz vagy csúzli csan
nocsak. vkinek bővült az aláirása
Szerk: Zoé 2009-04-12 20:30:53
azt hagytad ki h milyen angyali kedves tudok lenni
Miből hagytam ki? Még nem írtam meg a milyen nem Zoe felsorolást.
ja, h gonosz vagyok. na jó, nem kellett volna oda ez: .
azt hagytad ki h milyen angyali kedves tudok lenni meg segitőkész. bár utóbbit kifejtetted Kisregények irója.
azt hagytad ki h milyen angyali kedves tudok lenni meg segitőkész. bár utóbbit kifejtetted Kisregények irója.
és kihagytad h milyen angylian kedves tudok lenni.
A gonosz írások pont ezt hivatott jelképezni -milyen költői vagyok ma
*villámok csapkodnak mindenhonnan* senki nem menekül. Hahahahahahahahaaaaaaaaa........ ...
na jó, nem. ennyit dicsértek, napsütést érdemeltek, csak most este van, na nem baj, holnap...
tényleg létfontosságú kezdek itt lenni.
na jó, nem. ennyit dicsértek, napsütést érdemeltek, csak most este van, na nem baj, holnap...
tényleg létfontosságú kezdek itt lenni.
Szerk: Zoé 2009-04-12 20:20:14
A Zoe név lassan már jelképezi mindezeket: nonstop fórumozás, ingyenes tanácsadás, buzdítás, kétszemélyes párbeszédek, "hogyan legyünk true mangafanok egy hónap alatt", családalapítás interneten keresztül, gonosz írások, állandósult cyber/hiperaktívság
Nem baj *elkezd futni, hogy Zoe haragja nehogy lecsapjon rá*
Nem baj *elkezd futni, hogy Zoe haragja nehogy lecsapjon rá*
Igen, ezt ird fel magadnak, zseniális
azér h bizonyits, menny, láss, és győzz
ja és a megnevezésekhez + még jönne az a bizonyos titogzatos, rémisztő név, amit még nem találtunk ki...
azér h bizonyits, menny, láss, és győzz
ja és a megnevezésekhez + még jönne az a bizonyos titogzatos, rémisztő név, amit még nem találtunk ki...
Szerk: Zoé 2009-04-12 20:05:15
beküldve: 2009-04-12 20:00:46
(#21215) Naugyehogyugye, hogy zseniális vagyok?
Másrészt! Mi a fészkesért kezdtem el írni conos pályázatra! ÁÁÁÁ
Másrészt! Mi a fészkesért kezdtem el írni conos pályázatra! ÁÁÁÁ
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Igen bizony. szárnyaim is vannak, bár kicsit feketék na de angyali szárnyak.
Dragda:
*elbújik*
Dragda:
Jajj
ennél
igazabb
igazat
mondani se lehet
Én mint Zoe
*röhögőroham*
*elbújik*
Szerk: Zoé 2009-04-12 20:00:39
Csak gondolja h nem merem! Mikor találkozok vele azonnal felteszem neki a kérdést!
Felveszem!!!! Muhahahaaaaa (ha megengedi)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
mit találtál ki nem mondok semmit?
??? rám semmit nem lehet mondani. glória a fejem fölött
Najóóóóóóóóóó leírom....
Zoe..... *kuncog*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
mit találtál ki nem mondok semmit?
Yaven: ohh. micsoda dicsérő szavak. az első igaz is, jó az vagyok na, mától lehet mondani, le se tagadom. a második meg, ilyen fontos lennék. jajj. *könnyekkel birkózik*
??? rám semmit nem lehet mondani. glória a fejem fölött
Yaven: ohh. micsoda dicsérő szavak. az első igaz is, jó az vagyok na, mától lehet mondani, le se tagadom. a második meg, ilyen fontos lennék. jajj. *könnyekkel birkózik*
Szerk: Zoé 2009-04-12 19:53:50
és az életben egyszer drága cserediák aki nálunk volt, fölmerészkedett MSN-re. hol a csodák könyve, had véssem bele
Yaven, bővits azon az aláiráson. szerencse nekem nincsenek ilyen megnevezéseim. *körülnéz h ki van most fönn, nehogy mégis legyen*
Yaven, bővits azon az aláiráson. szerencse nekem nincsenek ilyen megnevezéseim. *körülnéz h ki van most fönn, nehogy mégis legyen*
Jaj, a cserediákokról mesélhetnék... Én németekkel voltam és maradjunk annyiban, hogy egy életre megutáltam a nyelvet, az egész országot és amúgy a népet is.
Ugyan Zoe, én tudnék néhány nevet, elég csak visszaolvasni 2 napot
pl. kisördög
De nem kell túl kreatívnak lennem ahhoz, hogy kitaláljak Neked most Elvégre azért eléggé meghatározó egyed lettél te itt a fórumon lassan a h.sz.-ok fele Zoetól származik
Morduk:
Azt hiszem akkor arra gondoltam, hogy viccelődve beszéltük vele, hogy már mindenkit megkérdeztél, hogy felveheted-e MSN-re, csak őt nem, mire közölte, hogy nem mernéd.