Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: baniaa3 2009-04-12 13:16:09
Ha egyedül lennék, szerintem el is feledném, hogy enni akartam, mert egyéb dolguk után futkosnék...
Amúgy minden okés errefelé. Ebéd utáni punny, és halk mormogás...
És Tevéled?
Shuichi: Hajrá! De így is legyen ám...
Amúgy minden okés errefelé. Ebéd utáni punny, és halk mormogás...
És Tevéled?
Shuichi: Hajrá! De így is legyen ám...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-12 13:15:45
oksi
bár ha eljutok conra, akkor... illetve nem ha eljutok, hanem biztos, hogy anime társaságunkból is mennek páran, meg sulinkból is... szóval lesznek akiket ismerek, de megyek majd hozzátok a talira, csak hogy titeket is megismerjelek
bár ha eljutok conra, akkor... illetve nem ha eljutok, hanem biztos, hogy anime társaságunkból is mennek páran, meg sulinkból is... szóval lesznek akiket ismerek, de megyek majd hozzátok a talira, csak hogy titeket is megismerjelek
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
És jó étvágyat!
Mi már kajáltunk, családilag...
Köszönöm!
Ajjvé, Hugi, gondolom az arcocska nem véletlen... Nálunk se mindig jó az együtt étkezés...
Ezért jó egyedül. Kíméletes a gyomornak, mert nincs sürgetés, se kotnyeleskedő Ősök, akik nem hagyják az embert nyugiban lenyelni egy falat ételt.
No de sebaj... Amúgy minden okés Veled?
Szia Nővérem! Köszönöm, és igen majd megtartom. Kis szobám magányában éjféltájt.
És jó étvágyat!
Shiuchi: Ha conon akarsz velünk találkozni, szerintem Te is gyere conos fórumtalira! Ilyen egyszerű....
És jó étvágyat!
Mi már kajáltunk, családilag...
Shiuchi: Ha conon akarsz velünk találkozni, szerintem Te is gyere conos fórumtalira! Ilyen egyszerű....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
az szép!
a DN 4 mikor jön ki? azt akarom most már megvenni... de azért majd a könyvesboltba kell elsétálnom
a DN 4 mikor jön ki? azt akarom most már megvenni... de azért majd a könyvesboltba kell elsétálnom
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-12 12:59:53
(#21113) Dragda:
Neked is kellemes kis nyúl ünnepet - már ha tartod!
És nincs semmi különös. Épp roppant nagy harcot vívok egy adag párolt zöldséggel és egy pár evőpálcikával...
Shuichi:
NANA 3, DN 3, RK 1, és Naruto 7.^^
Amúgy a Conon is lesz(?) fórumtali, szóval meg van az esélyed, hogy találkozz velünk.
Neked is kellemes kis nyúl ünnepet - már ha tartod!
És nincs semmi különös. Épp roppant nagy harcot vívok egy adag párolt zöldséggel és egy pár evőpálcikával...
Shuichi:
NANA 3, DN 3, RK 1, és Naruto 7.^^
Amúgy a Conon is lesz(?) fórumtali, szóval meg van az esélyed, hogy találkozz velünk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-12 13:02:57
Ohayoooo (mindenkinek)!
Milyen mangákat veszel te?
Conra ki mindenki fog jönni? Ott majdan találkozni akarok ám véletek Nem ússzátok meg
Milyen mangákat veszel te?
Conra ki mindenki fog jönni? Ott majdan találkozni akarok ám véletek Nem ússzátok meg
De ha szépen megkér én irányítom neki...nem mellesleg ugye
Oh, erez bocsánat, hogy elfeledkeztem a Kiválasztottak Kiválasztottjáról...
Amúgy... BOLDOG ESTERN-T MINDENKINEK!
Mizújs?
Ejjj, a kis gonosz... Jössz Te még az én utcámba... Vagy ha nem is oda, de a Conra, fórumtalira igen...
Amúgy körkérdés...:
Most rendeltem először jegyeket a Conra, szóval nuku infóm van erről... Az alapokat tudom, és értem is.
De csütörtökön kiderült, hogy eggyel többet kellene elővételeznem. És most ki is javítottam 5 helyett 6-ra... De ugye ez nem azt fogja jelenteni, hogy odamegyek, és 5+6, azaz 11 jegy fog várni?
Bár gondolom, hogy nem, mert ha csak hatot fizetek ki, akkor roppant egyszerűen a többi nem az enyém... Ugye?
Amúgy körkérdés...:
Most rendeltem először jegyeket a Conra, szóval nuku infóm van erről... Az alapokat tudom, és értem is.
De csütörtökön kiderült, hogy eggyel többet kellene elővételeznem. És most ki is javítottam 5 helyett 6-ra... De ugye ez nem azt fogja jelenteni, hogy odamegyek, és 5+6, azaz 11 jegy fog várni?
Bár gondolom, hogy nem, mert ha csak hatot fizetek ki, akkor roppant egyszerűen a többi nem az enyém... Ugye?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-12 12:56:31
Amúgy... történt valami extraság péntek estétől idáig? Magamat ismerve úgyse fogok visszaolvasni... Kövezzetek meg, de akkor se!
Te bajod!
beküldve: 2009-04-12 12:22:30
(#21108) Szép napot, drágáim!
Hazatérteeem!!!*boldog, és képzeletben megölelgeti az internetet* Nem vagyok net függő, de olyan helyen, ahol jártam, biza' megtanultam értékelni...
Úgyhogy most gyorsan be is jelentkeztem, és látjátok itt kockulok már megint. (Csak Nektek, csak most, csak tb. )
Szegény Nagyim... Ha tudná, hogy mit fogok venni az általa adott névnapi pénzemből...
5000 ropogós papír forint... E mellé rakok egy ezrest, és kész a mangarendelés.
Amúgy... történt valami extraság péntek estétől idáig? Magamat ismerve úgyse fogok visszaolvasni... Kövezzetek meg, de akkor se!
Hazatérteeem!!!*boldog, és képzeletben megölelgeti az internetet* Nem vagyok net függő, de olyan helyen, ahol jártam, biza' megtanultam értékelni...
Úgyhogy most gyorsan be is jelentkeztem, és látjátok itt kockulok már megint. (Csak Nektek, csak most, csak tb. )
Szegény Nagyim... Ha tudná, hogy mit fogok venni az általa adott névnapi pénzemből...
5000 ropogós papír forint... E mellé rakok egy ezrest, és kész a mangarendelés.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-12 12:24:01
beküldve: 2009-04-12 10:48:06
(#21107) Jó reggelt és boldog nyulat mindenkinek!
Van itt valaki egyáltalán?
Van itt valaki egyáltalán?
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Jó reggelt!
Mi van, kihalt a fórum reggel?
Mi van, kihalt a fórum reggel?
Dehogy halt ki! Szép jó reggelt !
beküldve: 2009-04-12 09:30:27
(#21105)