Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ak nem, ha föl tudsz lógni valahogy, v átrmész ügynökbe, és a vonat tetején utazol XD
Envy: kedd és szombat Kedden gondoljatok rám is
Csődbe megyek xD
Vonat jegy ügyileg xD
MIANEVED?!
aztán ha sikreül felteleportálnom magam egy vonattal, tessék sokan eljönni, hogy mindenkit lássak!
Erősítem majd a női csapatot
Igyekszünk. Jónéhányan találkozó mániások vagyunk úgyis, szóval nem kell félni a kis csoport dologtól.
Bár annak is megvan a maga szépsége, ha csak mondjuk 4-en megyünk el hirtelen elhatározásból...
Lassan már állandósul a fiú kisebbség!
szerk: Envy: Jaja, csak én nem akarok duplapostolni. Meghirdetnéd te?
Szerk: Yaven 2009-04-11 18:29:44
akkor tessék szombaton jönni
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-11 18:27:39
aztán ha sikreül felteleportálnom magam egy vonattal, tessék sokan eljönni, hogy mindenkit lássak!
Szerk: Misu. 2009-04-11 18:19:27
-nade azér őt nem lehet túlszárnyalni.
Nagyban bólogat.
Még szegény Csak Petrát -aki egyes "kutatók" szerint Csak Norris rokona volt is elüldözte...
Envy: De jó!
Misu-chan: akkor "kénytelenek leszünk" szombaton is fórumtalit tartani.
*mániákusan kacag*
Szerk: Yaven 2009-04-11 18:18:07
alister: na az igazán jó lenne
Yaven: lehet, hogy megoldható lenne, csak az a bibi áll fent, hogy kórusom van 3-6 ig és pénteken meg koncert. Ez az uccsó próba :S Bár jelentettem az énektanáromnak, hogy lehet, hogy Pesten leszek, tuti oltárira lebaszna :S De a jövő hét szombat nekem teljesen tökéletes lenne!
Yaven: lehet, hogy megoldható lenne, csak az a bibi áll fent, hogy kórusom van 3-6 ig és pénteken meg koncert. Ez az uccsó próba :S Bár jelentettem az énektanáromnak, hogy lehet, hogy Pesten leszek, tuti oltárira lebaszna :S De a jövő hét szombat nekem teljesen tökéletes lenne!
Igen, igen. Ezért is ő a hibás h ilyen lettem, látod?
Ez wakka riasztóval van, szal neki tilos.
Ez wakka riasztóval van, szal neki tilos.
-nade azér őt nem lehet túlszárnyalni.
Szerk: Zoé 2009-04-11 18:03:42
Misu-chan, Envy: Meg tudnátok oldani, hogy kedden felgyertek Bp-re?
Nekem sima ügy.
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-11 18:00:52
(#21031) Sziasztok (ismét)!
Misu-chan, Envy: Meg tudnátok oldani, hogy kedden felgyertek Bp-re? Sokunknak akkor még szünete lesz, szóval valószínűleg az a legideálisabb időpont. (vagy a jövő szombat -de addig hogyan bírom ki fórumtali nélkül?!? )
alister: Jó lett a beszámoló, mint mindig. Azért sajnálom, hogy nem került fel néhány kompromittáló felvétel a harcról... De majd legközelebb. És mi történt, hogy itt ragadtál?
Zoe: látszik, hogy a bátyád mikre tanított...
Misu-chan, Envy: Meg tudnátok oldani, hogy kedden felgyertek Bp-re? Sokunknak akkor még szünete lesz, szóval valószínűleg az a legideálisabb időpont. (vagy a jövő szombat -de addig hogyan bírom ki fórumtali nélkül?!? )
alister: Jó lett a beszámoló, mint mindig. Azért sajnálom, hogy nem került fel néhány kompromittáló felvétel a harcról... De majd legközelebb. És mi történt, hogy itt ragadtál?
Zoe: látszik, hogy a bátyád mikre tanított...
beküldve: 2009-04-11 17:54:24
(#21030) Visszatértem, sziasztok
Alister: lekésted, nem indult? *Envy mellé áll és tippelget*
Shuichi: felőlem beleszólhatsz bármibe. legalább lesz egy kis mozgás és egy pici kötekedés.
Alister: lekésted, nem indult? *Envy mellé áll és tippelget*
Shuichi: felőlem beleszólhatsz bármibe. legalább lesz egy kis mozgás és egy pici kötekedés.
Szerk: Zoé 2009-04-11 17:55:32