Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem tiltom le őket csak azért, mer olyan jól időzitenek, h mind egyszerre irnak.
Dragda: tanácsod meg vagyon fogadva
Szia Gaboo
Dragda: tanácsod meg vagyon fogadva
Szia Gaboo
Szerk: Zoé 2009-04-09 20:15:05
Hé helló :)
Szia!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-09 20:11:22
(#20636) Hé helló :)
Jelenleg úgy tűnik, el tudok rángatni magammal valakit a SakuraConra. Csak egyikünk sem ismeri nagyon Bp-t.
Az most a kérdés, hogy megy-e valaki Nyíregyházáról, vagy esetleg valaki el tudna-e minket vezetni a vasútállomásról a helyszínre?
Jelenleg úgy tűnik, el tudok rángatni magammal valakit a SakuraConra. Csak egyikünk sem ismeri nagyon Bp-t.
Az most a kérdés, hogy megy-e valaki Nyíregyházáról, vagy esetleg valaki el tudna-e minket vezetni a vasútállomásról a helyszínre?
Köszönöm a "jobbulásokat"! *nagyölelés*
Majd igyekszem megváltani a világot...
Juj! Tudjátok mi lesz ma a viasat3-on? A CSI új évada ma indul! *totál bezsongott*
Juj! Tudjátok mi lesz ma a viasat3-on? A CSI új évada ma indul! *totál bezsongott*
*viszonozza az ölelést* CSI az nagy Csiny lesz....
vki mondja meg h lehet ezzel az MSN-el birni? alig föllépek és már 5-en vannak
tiltsd le őket, ha idegesítenek
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-09 20:09:07
(#20633) Köszönöm a "jobbulásokat"! *nagyölelés*
Zoe: Ühüm, totál komoly. A történetíráshoz meg csak hajrá! ha nem megy, rakd félre picikét, aztán folytasd...
Zoe: Ühüm, totál komoly. A történetíráshoz meg csak hajrá! ha nem megy, rakd félre picikét, aztán folytasd...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-09 20:10:17
Ez komoly? azta.
Shuichi: hát ja. gond h én nem tok befejezni egy történtet se.
-holnap ez lesz a nevünk és kéne irni egy kis tréfás szöveget h mér választotta ezt a csapat. csakh nem mi választottuk
Shuichi: hát ja. gond h én nem tok befejezni egy történtet se.
Szerk: Zoé 2009-04-09 20:08:37
beküldve: 2009-04-09 20:03:44
(#20631) Dragdának jobbulást ^^
Zoe: majd csak befejezed a könyved. Elkapkodni nem szabad. Nem rohansz sehová Inkább a minőségre figyelj
Zoe: majd csak befejezed a könyved. Elkapkodni nem szabad. Nem rohansz sehová Inkább a minőségre figyelj
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hogy vagyok? Jelentem morgósan a fejfájás miatt. Ami meg sz*r időjárás miatt van.
Amúgy nem csináltam ma semmi érdekeset, nagyrészt aludtam és fájtam....
Nah akkor jobbulást neked!
Köszi szépen... és igen én is észrevettem, hogy mostanában sokat megkapom.
A tavasz nekem ilyen. Túl sok meló, túl sok egészségügyi gond, és kevés pihenés.
Táltos? Egyszer ismertem egy hatujjú pasit. Az ipse egy jurtában élt, és tényleg táltosként dolgozott...
A tavasz nekem ilyen. Túl sok meló, túl sok egészségügyi gond, és kevés pihenés.
Táltos? Egyszer ismertem egy hatujjú pasit. Az ipse egy jurtában élt, és tényleg táltosként dolgozott...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szegény Dragda. Lassan minden nap ezt kell neked irjam. De ejjejj. Megint hallódsz?
Sajnos ha az idő miatt van, azért nem tudok mást büntetni, mint a táltosokat.XD-aki nem tudja a szó teljes, tág értelmét, ott a wiki.-én el nem mondom, nekem már ettől fáj a fejem
Jobbulást
Sajnos ha az idő miatt van, azért nem tudok mást büntetni, mint a táltosokat.XD-aki nem tudja a szó teljes, tág értelmét, ott a wiki.-én el nem mondom, nekem már ettől fáj a fejem
Jobbulást
Üdv mindenkinek!
Hogy vagyok? Jelentem morgósan a fejfájás miatt. Ami meg sz*r időjárás miatt van.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-09 19:55:54
beküldve: 2009-04-09 19:51:24
(#20626) Vissza is jöttem.
Szia Dragda Hogy vagy?
Shuichi: nem, nem használom. utálom
és megint majdnem elfelejtettem bevenni a gyógyszereimet, aztán Yaven jól leszidott volna, meg nee-chan is. Szerencse nincs más a családban aki ezér lecseszett volna.
-jó, 1szer wakka,
-Alister bácsitól és Miho "nénitől" még nem kaptam
-kisebb testvéreimtől se, jól is nézne ki.
regény: ha én 1szer be tudnám fejezni.
Szia Dragda Hogy vagy?
Shuichi: nem, nem használom. utálom
és megint majdnem elfelejtettem bevenni a gyógyszereimet, aztán Yaven jól leszidott volna, meg nee-chan is. Szerencse nincs más a családban aki ezér lecseszett volna.
-jó, 1szer wakka,
de nem ezér,
már fojtogatott-Alister bácsitól és Miho "nénitől" még nem kaptam
-kisebb testvéreimtől se, jól is nézne ki.
regény: ha én 1szer be tudnám fejezni.
Szerk: Zoé 2009-04-09 19:51:58
okok... felveszlek (nah te vettél fel engem... gyorsabb voltált )
Ohayo Dragda!
Ohayo Dragda!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 19:41:25