Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-09 12:59:13
(#20579) Balra el, mert kettőre a belvárosba kell érnem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-09 12:47:01
(#20578) Jóreggelt! (Igen, nekem az.)
Fűnyírás: Egyszer volt hozzá szerencsém, de akkora böhöm gépünk van, hogy nem én toltam, ő húzott maga után.
Gyógytorna: Mindenkinek ajánlom, még az egészségeseknek is, mivel sokkal emberségesebb, mint a sima testnevelés óra. És épen is tartja az ízületeket, ott sérülés kizárva.
Lúdtalpbetét: Azt -bizonyos életkor felett- már állandóan kell hordani, és mivel az egyedileg, személyre csinált az igazi, nem olcsó mulatság. Meg van, hogy nem is segít...
Porckopás: Ma már különböző ásványianyag tabletták vannak, amikkel ezt kicsit fel lehet javítani. Esetleg még valamilyen szteroid alapú gyulladáscsökkentőt ír fel a doki, hogy ne alakuljon ki ízületi-gyulladás. (Szobatársamnak is ilyen van.)
Misu-chan: Ha fura érzésed van lábmozgatás közben (nem írtad, hogy csípő vagy hát), szerintem rohadt gyorsan húzz el a háziorvoshoz, ő meg majd ad beutalót a megfelelő helyre. Ilyennel nem szabad várni.
Fűnyírás: Egyszer volt hozzá szerencsém, de akkora böhöm gépünk van, hogy nem én toltam, ő húzott maga után.
Gyógytorna: Mindenkinek ajánlom, még az egészségeseknek is, mivel sokkal emberségesebb, mint a sima testnevelés óra. És épen is tartja az ízületeket, ott sérülés kizárva.
Lúdtalpbetét: Azt -bizonyos életkor felett- már állandóan kell hordani, és mivel az egyedileg, személyre csinált az igazi, nem olcsó mulatság. Meg van, hogy nem is segít...
Porckopás: Ma már különböző ásványianyag tabletták vannak, amikkel ezt kicsit fel lehet javítani. Esetleg még valamilyen szteroid alapú gyulladáscsökkentőt ír fel a doki, hogy ne alakuljon ki ízületi-gyulladás. (Szobatársamnak is ilyen van.)
Misu-chan: Ha fura érzésed van lábmozgatás közben (nem írtad, hogy csípő vagy hát), szerintem rohadt gyorsan húzz el a háziorvoshoz, ő meg majd ad beutalót a megfelelő helyre. Ilyennel nem szabad várni.
Mögint kisrögény lött bölőle...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-09 12:48:30
üdv mindenki
szerintem akkor kéne venned egy lúdtalpbetétet nekem segített
szerintem akkor kéne venned egy lúdtalpbetétet nekem segített
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szia Misu-chan!
Inkább járok gyógytesire, mint normál tesiórára, mert ott a tanárnő egy szadista! 2 hónapot tesiztem nála és teljesen kész voltam tőle...
Remélem tényleg nem komoly ami a lábaddal van!
Na de most megyek...
Sziasztok!
Inkább járok gyógytesire, mint normál tesiórára, mert ott a tanárnő egy szadista! 2 hónapot tesiztem nála és teljesen kész voltam tőle...
Remélem tényleg nem komoly ami a lábaddal van!
Na de most megyek...
Sziasztok!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-09 12:09:10
(#20575) jó reggelt mindenki^^
Foszfor: minnél többet jársz gyógytesire, annál jobb lesz a hátad^^ egyszer majd csak abbahagyhatod:P
A térdeddel kapcsolatban pedig, akkor vigyázz nehogy megint baj legyen!
Foszfor: minnél többet jársz gyógytesire, annál jobb lesz a hátad^^ egyszer majd csak abbahagyhatod:P
A térdeddel kapcsolatban pedig, akkor vigyázz nehogy megint baj legyen!
-Nekem egy picit hasonlít a problémám a tiedhez. mondjuk nem kopás vagy ilyesmi, de majd 16 éve lúdtalpam van, ami kihat a lábaimra... hosszabb sétálások után(pár km) ha hazaérek úgy elkezd fájni, hogy aludni sem tudok tőle :S ráadásul most fedeztem fel, hogyha a jobb lábam valahogy(egyenlőre nem tudom hogy) megmozdítom, akkor ilyen nagyon furát érzek amiben biztos vagyok hogy nem kéne éreznem... remélem semmi komolyabb:S
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-09 11:59:02
(#20574) Nekem porckopás van a térdeimben. Egyszer már kiment a bal, és azt mondta a doki, ha ez mégegyszer előfordul műteni kell
Ráadásul a gerincem is ferde, ezért gyógytesire járok a suliban 0. órára.
Ráadásul a gerincem is ferde, ezért gyógytesire járok a suliban 0. órára.
Szerk: Leighton 2009-04-09 12:00:51
baniaa3: Bezony, ez így van
Foszfor: Néha nekem is rendetlenkedik a térdem
Szerk.:
Btw, látáttok, milyen nevet választott a legújabb tag?
Foszfor: Néha nekem is rendetlenkedik a térdem
Szerk.:
Btw, látáttok, milyen nevet választott a legújabb tag?
Cseka -> / / / /
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-09 11:57:43
Ez nem azon múlik: én is a fővárosban lakom, és nálunk van fű az udvaron - ellenben a nagyszüleim vidéken, és náluk meg betonudvar van.
Ez így igaz. Én is a fővárosban lakom, mégis 3 óra, míg lenyírom a füvet a kertben (bár most nincs sok belőle )
baniaa:Szia! Nagy igazságot szólottál
Foszfor: Aucs. A bedagadt térd nem jó.
Szerk: Yaven 2009-04-09 11:47:22
beküldve: 2009-04-09 11:43:44
(#20571) Morduk: Alister vissza szokott olvasni vagyis hülyeség ez a "rövidet írok, mert alister nincs itt"- am, szasztok.
Szerk: baniaa3 2009-04-09 11:44:45
Sziasztok mindenkik!
Ez nem azon múlik: én is a fővárosban lakom, és nálunk van fű az udvaron - ellenben a nagyszüleim vidéken, és náluk meg betonudvar van.
Lány létedre kiküldenek a tűző napra füvet nyírni?
ilyenkor szívből örülök h a fvárosban lakom ! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem aranyos a gyerek. És hogyhogy sántikálsz? Csak nem te is izomlázas vagy, mint a fórum fele?
Hehe...erről a soros dologról az jutott eszembe, hogy vajon amikor nem te vagy a soros ő vigyáz rád?
Hehe...erről a soros dologról az jutott eszembe, hogy vajon amikor nem te vagy a soros ő vigyáz rád?
Igen, aranyos gyerek, egész nap pofázik. És igen én is izomlázas vagyok, kedden eléggé mozgalmas napom volt, a rossz térdeimet is megeröltettem most be vannak dagadva egy kicsit, - de a fagyizóig el kell jutnom. Amikor nem én vagyok a soros nem ő vigyáz rám.
Nos lássuk a fűnyíráson kívüli terveim...elsántikálok a fagyizóba egy 6 éves kisfiúval. Ma én vagyok a soros, nekem kell rá vigyázni délután.
Remélem aranyos a gyerek. És hogyhogy sántikálsz? Csak nem te is izomlázas vagy, mint a fórum fele?
beküldve: 2009-04-09 11:28:54
(#20567) Szia Yaven!
Nos lássuk a fűnyíráson kívüli terveim...elsántikálok a fagyizóba egy 6 éves kisfiúval. Ma én vagyok a soros, nekem kell rá vigyázni délután.
Szerk: Leighton 2009-04-09 11:29:22
beküldve: 2009-04-09 11:27:39
(#20566) Nah én megyek egy kicsit játszani... (Cod4)
Majd jövök még!
Majd jövök még!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-09 11:21:34
(#20565) Sziasztok!
Nocsak ma milyen korán beindult a fórum
De jó, hogy szóba került a rendelés, majdnem elfelejtettem a wallscroll miatt írni az Animestarsnak.
Amúgy ki hogy van? A fűnyíráson kívül mik a terveitek mára?
Sajnos lassan nekem is el kéne kezdeni a kert rendberakását, csak valahogy idén nem fű, hanem moha és gaz nőtt.
Nocsak ma milyen korán beindult a fórum
De jó, hogy szóba került a rendelés, majdnem elfelejtettem a wallscroll miatt írni az Animestarsnak.
Amúgy ki hogy van? A fűnyíráson kívül mik a terveitek mára?
Sajnos lassan nekem is el kéne kezdeni a kert rendberakását, csak valahogy idén nem fű, hanem moha és gaz nőtt.