Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Te szegény! Lány létedre kiküldenek a tűző napra füvet nyírni? Kegyetlenség
Ohaio! ilyenkor szívből örülök h a fvárosban lakom !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Hát igen, fater néha kegyetlen...De utána este elmehetek haveokkal
Nos akkor végülis megvan a vigasz!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát igen, fater néha kegyetlen...De utána este elmehetek haveokkal
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Nos régen is asszem így volt:
a férfiak mentek dolgozni,
a nők pedig hzimunkát végeztek...
de akkor is sajnálunk! (én is sajnállak)
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Tudom mit érzel... Nekünk is elég nagy az udvarunk és sajna füvet is kell nyírnom néha lány létemre...
Szerk.: Remélem is, hogy postázzák, mert most kivételesen nem magamnak rendeltem, hanem unokaöcsémnek husvétra.
Szerk.: Remélem is, hogy postázzák, mert most kivételesen nem magamnak rendeltem, hanem unokaöcsémnek husvétra.
Szerk: Leighton 2009-04-09 10:59:58
beküldve: 2009-04-09 10:53:54
(#20558) Majd csak postázzák azt is
Remélem nektek nem kell füvet nyírnotok :S Még nincs is nyár, de már rohadt meleg van hozzá Ráadásul egy nem kicsi telkű kertes házunk van -.-
Mindenkinek akinek ma még nem köszöntem: Ieie!
Remélem nektek nem kell füvet nyírnotok :S Még nincs is nyár, de már rohadt meleg van hozzá Ráadásul egy nem kicsi telkű kertes házunk van -.-
Mindenkinek akinek ma még nem köszöntem: Ieie!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 10:54:20
Szia mindenkik!
Nekem hétfőn érkeett meg a rendelésem, de a két darab DN 2. kötetből csak egyet küldtek ki. Már írtam nekik egy e-mailt, de még nem írtak vissza.
Nekem hétfőn érkeett meg a rendelésem, de a két darab DN 2. kötetből csak egyet küldtek ki. Már írtam nekik egy e-mailt, de még nem írtak vissza.
Szia!
te szegény nem, írtak vissza??? Kár...
beküldve: 2009-04-09 10:45:30
(#20556) Szia mindenkik!
Élni
Árnybíró 12
és mivel a DN 4 még nem jött ki, helyette megrendeltem az Árnybíró 5-öt mert az még nem volt meg.
És még egy L-es kulcstartót [Link]
Árnybíró 12
és mivel a DN 4 még nem jött ki, helyette megrendeltem az Árnybíró 5-öt mert az még nem volt meg.
Váo! Szép kis gyűjtemény!
Élni
Árnybíró 12
Árnybíró 12
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 09:44:51
most kezdődött még csak a nap
am megjöttek a mangák, megjött a csomag :
Jó reggelt mindenkinek!
L mien mangákat rendeltél?
beküldve: 2009-04-09 09:27:42
(#20552) most kezdődött még csak a nap
beküldve: 2009-04-09 09:14:44
(#20551) Sziasztok! Kinek milyen napja volt?
Nah most nincs itt alister lehet rövideket írni...
*dörzsöli a kezét*Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
nem, ezt én még nem láttam. na jó, hol láttam volna
de nem kérem szépen, sztem nem igazán nézném meg. meik is....ja igen a Tatárjárás kiállitáson a múzeumban volt egy sötét szoba. 2-es csoportban voltam, a legrosszabban. bemegyünk, a vezető kezd beszélni, nem látunk semmit, a fényképezőket és telefonokat kikapcsoltatta. mókás volt, kivéve, amikor kiment, és mi nem vettük észre, és hallunk valamit. villámlás és nyilak suhogása a fejünk fölött. vki elkapta a karom, és eléggé megijesztett, asszem kicsit megkönyököltem, aztán szikrák gyúltak, és látjuk, h nyilak vannak mindenütt, meg véres holttestek. na még szép h kirohantunk. és egy mongol fene tudja miben kötöttünk ki.
mikor továbbhaladtunk, hallottuk, ahogy a 3-as csoportból vki sikoltani kezdett odabenn.
na jó, megnézném. csak ne ugyanazzal a csoporttal
de nem kérem szépen, sztem nem igazán nézném meg. meik is....ja igen a Tatárjárás kiállitáson a múzeumban volt egy sötét szoba. 2-es csoportban voltam, a legrosszabban. bemegyünk, a vezető kezd beszélni, nem látunk semmit, a fényképezőket és telefonokat kikapcsoltatta. mókás volt, kivéve, amikor kiment, és mi nem vettük észre, és hallunk valamit. villámlás és nyilak suhogása a fejünk fölött. vki elkapta a karom, és eléggé megijesztett, asszem kicsit megkönyököltem, aztán szikrák gyúltak, és látjuk, h nyilak vannak mindenütt, meg véres holttestek. na még szép h kirohantunk. és egy mongol fene tudja miben kötöttünk ki.
mikor továbbhaladtunk, hallottuk, ahogy a 3-as csoportból vki sikoltani kezdett odabenn.
na jó, megnézném. csak ne ugyanazzal a csoporttal
Ez most komoly? nagyon poén lehetett (sry) És túlélte aki elkapta a karod?
Am szép jó reggelt!
Hogy kaphatott ki tegnap a Bayern?
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 07:50:28