Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem baj, majd mindkettőt befejezed
Én momentánt csak egy honlapot viszek (az animés társaságunkét), de van több is... és én se fejeztem be mindet
Nah látom te is hallgatsz Avril-t és Hooligans-t helyes
(aludni meg minek? elveszi csak az ember idejét ... természetesen éjjel alszom majd azért :) )
Én momentánt csak egy honlapot viszek (az animés társaságunkét), de van több is... és én se fejeztem be mindet
Nah látom te is hallgatsz Avril-t és Hooligans-t helyes
(aludni meg minek? elveszi csak az ember idejét ... természetesen éjjel alszom majd azért :) )
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 17:28:42
Ácsi. Ak mikor szándékozol aludni?
(téma felől nulla vagyok-tartalmakat magolok)
abbahagytam az új oldal csinálgatását, mer nincs hozzá kedvem.
és csak ennyi van még meg:[Link]
én is most fogok másik oldalba, mikor még a régi sincs teljesen kész.
(téma felől nulla vagyok-tartalmakat magolok)
abbahagytam az új oldal csinálgatását, mer nincs hozzá kedvem.
és csak ennyi van még meg:[Link]
én is most fogok másik oldalba, mikor még a régi sincs teljesen kész.
Szerk: Zoé 2009-04-09 17:22:16
beküldve: 2009-04-09 17:14:47
(#20592) Téma? ... majd töröm a fejem :)
Igazából el akartam menni aludni, mikor megjöttem, mert fáradt voltam. Aztán arra a megállapításra jutottam, hogy azt éjjel kell. Majd eldöntöttem, hogy éjjel Élnit és Árnybíró 12-t olvasok És itt vagyok...
Téma... hmmm...
Igazából el akartam menni aludni, mikor megjöttem, mert fáradt voltam. Aztán arra a megállapításra jutottam, hogy azt éjjel kell. Majd eldöntöttem, hogy éjjel Élnit és Árnybíró 12-t olvasok És itt vagyok...
Téma... hmmm...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Nem is volt azér olyan rossz napod. Szal ne tessék letörtnek lenni kicsit se, hogy nem tudtál menni talira. Majd mész. Úgyis lesz még. Mész helyettem is.
Nah. De kéne vmi téma. -ha most alister itt lenne ak erre....
Nah. De kéne vmi téma. -ha most alister itt lenne ak erre....
Szerk: Zoé 2009-04-09 17:10:45
Megjött a csomag a 3 mangával és a kulcstartóval délelőtt
Utána füvet nyírtam -.- Aztán egy kicsit játszottam majd bementem Veszprémbe haverokkal és fagyiztunk
Röviden tömören ennyi
Utána füvet nyírtam -.- Aztán egy kicsit játszottam majd bementem Veszprémbe haverokkal és fagyiztunk
Röviden tömören ennyi
Sziaaa!
Egész jó napod volt.
Nem én nem vagyok talin
Egész jó napod volt.
Nem én nem vagyok talin
beküldve: 2009-04-09 16:15:53
(#20587) Sziasztok
Napom: tiszta jó .Első órán 1,800 m-et futottam, kézilabdában 16-11-re a mi csapatunk győzött, második és harmadik órán nem voltam, mer felkészitő volt holnapra, ezzel egy felmérőt is megúsztam, amit nem akartam, mer könnyű volt, egyenletes .Harmadik óra nem volt megtartva ezér osztályf.-volt és a negyedik is, furulyazenekarról meg a tanár elment. Csak kottát kellett másolni, és itthon vagyok. Holnap csak verseny van, jővő héten suli nincs és pont .
Ja és szeretnék csinálni egy másik oldalt. Megmondaná vki h ez az mlap mér tölti olyan lassan a zenéket? 2 háttérzenét töltök fél órája
na kész. 40 perc kellett neki
Itt megint mindenki talin van?
Napom: tiszta jó .Első órán 1,800 m-et futottam, kézilabdában 16-11-re a mi csapatunk győzött, második és harmadik órán nem voltam, mer felkészitő volt holnapra, ezzel egy felmérőt is megúsztam, amit nem akartam, mer könnyű volt, egyenletes .Harmadik óra nem volt megtartva ezér osztályf.-volt és a negyedik is, furulyazenekarról meg a tanár elment. Csak kottát kellett másolni, és itthon vagyok. Holnap csak verseny van, jővő héten suli nincs és pont .
Ja és szeretnék csinálni egy másik oldalt. Megmondaná vki h ez az mlap mér tölti olyan lassan a zenéket? 2 háttérzenét töltök fél órája
na kész. 40 perc kellett neki
Itt megint mindenki talin van?
Szerk: Zoé 2009-04-09 16:31:01
van toolasom
nah indulok!
csak találjam meg !
nah indulok!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-09 14:12:46
vittünk jóga-cédét, szereztünk magnót és jógáztunk. Hej, de jó is volt az.
ez tök jó
mi vagy tollasozunk vagy röpizünk az udvaron
de csak ha meleg van
, vagy kosár vagy valami de azért általában lekötjük magunkatRégen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
annyi nem volt azért
de másfél az megvolt...
de másfél az megvolt...
Igen, a tipikus két véglet.
Vagy szadista a tanár, és bemelegítés nélkül futtat 12 perceket a jónéppel, vagy egy lusta dög, és a diákok meg csak tengenek-lengenek egyhelyben. Egyik sem jó.
Emlékszem nálunk gimiben a tanár az órák felénél nem volt bent, mi meg már untuk a röpit, szóval vittünk jóga-cédét, szereztünk magnót és jógáztunk. Hej, de jó is volt az.
Vagy szadista a tanár, és bemelegítés nélkül futtat 12 perceket a jónéppel, vagy egy lusta dög, és a diákok meg csak tengenek-lengenek egyhelyben. Egyik sem jó.
Emlékszem nálunk gimiben a tanár az órák felénél nem volt bent, mi meg már untuk a röpit, szóval vittünk jóga-cédét, szereztünk magnót és jógáztunk. Hej, de jó is volt az.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
elmentem egy kicsit wowozni és másfél oldal lett ide írva megint
Mennyi az a kis wow-ozás nálad? 3 óra? Don't do it, get a life!
beküldve: 2009-04-09 13:11:59
(#20581) nah már megint
most meg ebéd, aztán megyek Veszprémbe haverokkal, úgyhogy csak este leszek
most meg ebéd, aztán megyek Veszprémbe haverokkal, úgyhogy csak este leszek
Gyógytorna: Mindenkinek ajánlom, még az egészségeseknek is, mivel sokkal emberségesebb, mint a sima testnevelés óra. És épen is tartja az ízületeket, ott sérülés kizárva.
szia
nállunk a tesióra kb olyan megerőltető, mint az öregek otthonában soha nem csinálunk semmit csak szabad foglalkozás van, de mindegy mert mi mindíg kimegyünk tollasozni
azon gondolkodtam,hogy elvigyem -e az ütőket csak nincs labdám,mert sajnos még tavaly nyáron tönkrementek azóta pedig lusta voltam venni
a lustaság fél egészség
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...