Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nektek is hali Shuichi L Minamino és Zoe!
Elég a Shuichi vagy az L így rövidebb
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-09 18:59:33
(#20608) Nektek is hali Shuichi L Minamino és Zoe!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Értettem
Akkor nem rakok be több ilyen képet
Üdv Morduk!
Akkor nem rakok be több ilyen képet
Üdv Morduk!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Nem szokásom ilyen képeket nézegetni.
És nem is szeretem
-a fiúk meg jólteszik h az ilyenre kicsit nyavalyogni kezdenek. -
Mégegyszer szia Morduk
nekünk egy audició min 1 óra, max 3. -cserélhetnénk
És nem is szeretem
-a fiúk meg jólteszik h az ilyenre kicsit nyavalyogni kezdenek. -
az már fura ha nem teszik.
Mégegyszer szia Morduk
nekünk egy audició min 1 óra, max 3. -cserélhetnénk
Szerk: Zoé 2009-04-09 18:53:36
beküldve: 2009-04-09 18:50:45
(#20605) Hello mindenkinek!
nah leszerepeltünk... 5kor kezdődik és most fél 6 múlt...
Ma jól bevásároltunk... Nagyon unalmas volt. Vagy három boltban voltunk...
nah leszerepeltünk... 5kor kezdődik és most fél 6 múlt...
Ma jól bevásároltunk... Nagyon unalmas volt. Vagy három boltban voltunk...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Jajj. Tedd már legalább spoilerbe. légyszi
Ejj... mi a gond vele?
A fiúk szoktak általában az ilyenektől kiakadni
Szerk: Zoé 2009-04-09 18:48:08
Hát ez van :S
Mondjuk én Kurainak szurkoltam elsősorban, de a második kedvencem az Yoruichi colt
Eclair meg nem tudom hogy lett első -.-
DragonForce szolo gitárosa tolja nagyon durván
Tessék:
Egy Byakuyás kép
Mondjuk én Kurainak szurkoltam elsősorban, de a második kedvencem az Yoruichi colt
Eclair meg nem tudom hogy lett első -.-
DragonForce szolo gitárosa tolja nagyon durván
Tessék:
Egy Byakuyás kép
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 18:47:29
*értetlenül néz* Hee? Ennek a tartalmát nem értem ... sry
Amikor elkezd gitározni, nézd meg, ahogy a mutatóújjával a gitár nyakán mind a 6 húrt lefogja. tehát végülis kicsit röviditi.
=báré
Yoruichi 3p?-csak?
és Kaname?
Szerk: Zoé 2009-04-09 18:15:20
Jézus. milyen könnyen lefogja a bárékat. ez nem igazság, nekem persze nem megy ilyen könnyen
*értetlenül néz* Hee? Ennek a tartalmát nem értem ... sry
Mi a baj a képekkel? A szavazás lányos része már megvolt.
1.: Eclair: 7 p
2.: Kurai 6p
3.: Nel: 5 p
4.: Lady: 4 p
5.: Yoruichi: 3 p
Rinselt Walker: 3 p
Lucy: 3 p
6.: Yuri: 2 p
Kaname: 2 p
Most ez jön... a klub lányainak kérésére :) Ha muszáj akkor muszáj
Amaranth az jó eléggé sokat is hallgatom
Én azért majd megnézem a filmet
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 18:10:30
Ja, nálad is megtaláltam. Nálam azér van, mer Bleach befejező száma. nem tom hányadik, és megvan a magyar szöveg is valahol.
sztem vhogy igy:Sok mindenen keresztülmentem, de az vagyok aki vagyok és nem más...
Jézus. milyen könnyen lefogja a bárékat. ez nem igazság, nekem persze nem megy ilyen könnyen
Tv2-azt se nézem meg
Utolsó-te jó isten
Amaranth: de rég nem hallottam
sztem vhogy igy:Sok mindenen keresztülmentem, de az vagyok aki vagyok és nem más...
Tv2-azt se nézem meg
Utolsó-te jó isten
Amaranth: de rég nem hallottam
Szerk: Zoé 2009-04-09 18:05:31
Teljesen azt hittem, h a lejátszási listámat indítottam el újra abban is ott van ez a szám
A film a TV2-n megy 21:45-kor.
Maximum the Hormone?
Nightwisht meg hallgatgass csak (itt nézz körül, ezeket hallgatom: [Link] )
Te jó ég! Elkezdtem képeket tölteni egy szavazáshoz (Ki a legsexybb férfi anime/manga szereplő?) És hirtelen tele lett a gépem meztelen pasikkal (Byakuya, Hitsugaya-> Bleach és Mudo Setsuna-> Angel Sanctuary) Nembaj
A film a TV2-n megy 21:45-kor.
Maximum the Hormone?
Nightwisht meg hallgatgass csak (itt nézz körül, ezeket hallgatom: [Link] )
Te jó ég! Elkezdtem képeket tölteni egy szavazáshoz (Ki a legsexybb férfi anime/manga szereplő?) És hirtelen tele lett a gépem meztelen pasikkal (Byakuya, Hitsugaya-> Bleach és Mudo Setsuna-> Angel Sanctuary) Nembaj
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-09 17:56:30
Life (Yui Horie)-igen
-ezt viszonylag hamar föltöltötte
Nightwish-The Islander jó. mást nemigen hallgatok tőlük/hallgattam. nem tok sok zenét hallgatni, vmikor nekem is kell gyakorolni.
na jó: Bye bye beautiful-de azt ki nem hallotta?
Azt már láttam .Igaz rég, de láttam. Hol megy?
-ezt viszonylag hamar föltöltötte
Nightwish-The Islander jó. mást nemigen hallgatok tőlük/hallgattam. nem tok sok zenét hallgatni, vmikor nekem is kell gyakorolni.
na jó: Bye bye beautiful-de azt ki nem hallotta?
Azt már láttam .Igaz rég, de láttam. Hol megy?
Szerk: Zoé 2009-04-09 17:46:07
Az előbb voltam az új oldaladon. Jól hallottam, hogy Yui van berakva háttérzenének? vagy csak hasonlít rá ?
Én Avrilt többet hallgatok mint a huligánokat. De még Avrilt se hallgatok olyan sokat, mint pl Nightwish...
Csütörtök van és nem fogok úgy járni mint te Am köszi h figyelmeztetsz. Este meg majd pihend ki magad
Péntek este még nézd az Utazás a Föld középpontja felé-t (szóval addigra pihend ki magad )
Én Avrilt többet hallgatok mint a huligánokat. De még Avrilt se hallgatok olyan sokat, mint pl Nightwish...
Csütörtök van és nem fogok úgy járni mint te Am köszi h figyelmeztetsz. Este meg majd pihend ki magad
Péntek este még nézd az Utazás a Föld középpontja felé-t (szóval addigra pihend ki magad )
Na, csak nehogy úgy járj mint én. 1, 1:30 fele feküdtem le és 5-kor fölkeltem. Mint egy alvajáró, azt se tudtam milyen nap van.
Hooligans jó, Avrilt most nem igazán hallgatok, csak ritkán. Frissiteni kéne az MP3-mam.
Mer jelenleg tele van Bleach-el, Hooligans-el, Backstreet Boys-al stb. Felét se hallgatom rajta. Legalább olyanokat kéne fölrakjak, amiket hallgatok is
Hooligans jó, Avrilt most nem igazán hallgatok, csak ritkán. Frissiteni kéne az MP3-mam.
Mer jelenleg tele van Bleach-el, Hooligans-el, Backstreet Boys-al stb. Felét se hallgatom rajta. Legalább olyanokat kéne fölrakjak, amiket hallgatok is