Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mi (hugim meg én) Apumnak vettünk egy Jameson whiskey-t húsvétra.
Egy fini üveg ír itóka...
Egy fini üveg ír itóka...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-08 18:26:53
(#20384) Hello Aizen, és Yaven-haver!
Azé voltam távol, mert BenTen-t néztem....
Azé voltam távol, mert BenTen-t néztem....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-08 18:24:52
(#20383) jó is lesz mit innom pár napig...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Apum most jött meg és hozott egy üveg whiskey-t
Hú, de király lehet már neked.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-04-08 18:22:20
(#20381) Nah az jó.. főleg ha holnap postázzák pénteken anyum is itthon van, akkor bajos lenne az átvétel
Avril-t meg ne szidd, mert szeretem
Avril-t meg ne szidd, mert szeretem
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
xDDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ha ma postázták akkor holnapra vagy péntekre.
Asszem.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-08 18:18:39
(#20378) beküldve: 2009-04-08 18:18:04
(#20377) Na, irogattatok, amig elaludtam.
-még mindig kottákat bújok. de találtam jókat. összeszedtem pár bleach-est, inuyasha-st, most narutóst és yu yu hakushost keresek.
meg véletlenül rátaláltam: Avril Lavigne: My Happy Ending.-ha tudnátok h ez igy milyen ronda mintha Bartók irta volna
-még mindig kottákat bújok. de találtam jókat. összeszedtem pár bleach-est, inuyasha-st, most narutóst és yu yu hakushost keresek.
meg véletlenül rátaláltam: Avril Lavigne: My Happy Ending.-ha tudnátok h ez igy milyen ronda mintha Bartók irta volna
beküldve: 2009-04-08 18:17:38
(#20376) lol
újabb kérdés: ha tegnap rendeltem innen a honlapról, ma kiírták, hogy postázva, akkor mikorra ér ide?
meg volt még 1, de azt elfelejtettem
újabb kérdés: ha tegnap rendeltem innen a honlapról, ma kiírták, hogy postázva, akkor mikorra ér ide?
meg volt még 1, de azt elfelejtettem
yay de jók a hatalmas tűsarkú csizmák xDD csak ne lenne olyan drága x3
Nekem a fütyi-konfetti a személyes kedvencem...
beküldve: 2009-04-08 18:09:33
(#20374) az, hogy mire kell a bilincs, majd megtudjátok, ha jöttök conra és én is tudok menni
rövidítés, hmm
esetleg: Shuichi?
vagy L
Mindkettő jó, de akár ki is találhattok valamit
A linket emg köszi :3 majd megnézem, de eléggé drágának tűnnek, lehet, h. marad a játék bilincs a játék boltban
rövidítés, hmm
esetleg: Shuichi?
vagy L
Mindkettő jó, de akár ki is találhattok valamit
A linket emg köszi :3 majd megnézem, de eléggé drágának tűnnek, lehet, h. marad a játék bilincs a játék boltban
yay de jók a hatalmas tűsarkú csizmák xDD csak ne lenne olyan drága x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
oké: hol tudok olyat szerezni? és mennyibe kerül?
Javaslom ezt a honlapot:[Link]
Tessék válogatni!
Rokonlánynak itt vettünk leánybúcsú ajándékot...
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-08 18:06:14
beküldve: 2009-04-08 18:04:37
(#20371) Sziasztok!
Júúj, új emberke van itt! Már csak az a kérdés, hogy minek nevezzünk L Minamino? Valami rövidítés nem ártana, különben még a végén mi találunk ki vmit.
Amúgy mire kell a bilincs?
Júúj, új emberke van itt! Már csak az a kérdés, hogy minek nevezzünk L Minamino? Valami rövidítés nem ártana, különben még a végén mi találunk ki vmit.
Amúgy mire kell a bilincs?