Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-08 17:19:06
(#20355) Morduk: hát neked tényleg mozgalmas napd volt
Fisi: Tök szépek lettek a rajzaid
Fisi: Tök szépek lettek a rajzaid
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-08 17:19:28
beküldve: 2009-04-08 17:16:07
(#20354) szép jó napot mindenkinek!
Tegnap nagyon belehúztatok miután elmentem... :S
Nem hinném, hogy 7 oldalt végig fogok olvasni Inkább igyekszem ma itt maradni, és figyelni...
Ma meg napközben voltam fenn egyszer, de nem sok időm volt a suliban
Tegnap nagyon belehúztatok miután elmentem... :S
Nem hinném, hogy 7 oldalt végig fogok olvasni Inkább igyekszem ma itt maradni, és figyelni...
Ma meg napközben voltam fenn egyszer, de nem sok időm volt a suliban
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Sok volt tegnap a séta? Izomláz neked is?
Jesszus, sétától izomlát!?! Azért ennyire koczkának ne tessék lenni! Mindenki lépjen görkorizni, biciklizni, stb...!
Úszni! Az a legmenőbb! ott legalább nem izzadunk meg.
Közben elkészült a kis drága Garm és hiénája rajz, de túl ijesztő, úgyhogy talán mégse őt küldöm Sakuraconra.
A jelöltjeim:
[Link] Garm és a hiénája
[Link] Garm és a kék masnis gót csaj
[Link]Garm és bátyja, na ezen még van mit finomítani (a 3éves húgom úgy hívja őket, "bácsik nagy puskával" )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-08 17:16:23
beküldve: 2009-04-08 17:15:01
(#20352) Hello mindenkinek! nah végre van 9 Bakuganom!!!!!
Mai nap: Nos ma feléptümk... 3 órát énekeltünk a próbateremben a szimpadon meg kb 5 percet... ebédeltünk, utánna pedig elmentünk egy kiálltásra... Képek vóltak marcipánból... Aztán a 3.-osokkal való tanár azt mondta h már elindultunk... Nah lementem... De nem volt ott senki.. Szó segítséget kértem h merre mennyek a sulim felé (Ellégé távol voltunk a sulimtól) és elsétáltam (néhol futva) a sulimhoz. Oda is értem.. De mivel elszakadtam a tanáromtól, ezért sajna fel kelet hívni h ne keressen. Aztán végülis találkoztunk... Kiderült h a többiek a játszótéren voltak... Tehát ez egy mozgalmas nap volt....
Mai nap: Nos ma feléptümk... 3 órát énekeltünk a próbateremben a szimpadon meg kb 5 percet... ebédeltünk, utánna pedig elmentünk egy kiálltásra... Képek vóltak marcipánból... Aztán a 3.-osokkal való tanár azt mondta h már elindultunk... Nah lementem... De nem volt ott senki.. Szó segítséget kértem h merre mennyek a sulim felé (Ellégé távol voltunk a sulimtól) és elsétáltam (néhol futva) a sulimhoz. Oda is értem.. De mivel elszakadtam a tanáromtól, ezért sajna fel kelet hívni h ne keressen. Aztán végülis találkoztunk... Kiderült h a többiek a játszótéren voltak... Tehát ez egy mozgalmas nap volt....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-08 16:58:27
(#20351) Én 3 órát fociztam a fiúk ellen, és 2 órát számháborúztam a hegyn az erdőben. Estem-keltem egész nap, tele vagyok karcolásokkal, lila foltokkal, és még egy kullancs is volt bennem. De nagyon jó volt tegnap.
Izomlát? az mi? Nyelvújitó tetszik lenni ?
De ahogy hallottam nemcsak sétált. hanem el is fáradt.
De ahogy hallottam nemcsak sétált. hanem el is fáradt.
Szerk: Zoé 2009-04-08 16:57:29
Sok volt tegnap a séta? Izomláz neked is?
Jesszus, sétától izomlát!?! Azért ennyire koczkának ne tessék lenni! Mindenki lépjen görkorizni, biciklizni, stb...!
Sziasztok!
A nap hátránya az, hogy minden tagom fáj a tegnapi kirándulás miatt.
A nap hátránya az, hogy minden tagom fáj a tegnapi kirándulás miatt.
szervusz!
nekem is fáj mindenem !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-08 16:35:05
(#20346) Sziasztok!
Az én napom eddig elég jó volt...Suliban csak DVD-t néztünk és beszélgettünk, a film nagyon tetszett. Fél 2-kor már itthon is voltam! A nap hátránya az, hogy minden tagom fáj a tegnapi kirándulás miatt.
Az én napom eddig elég jó volt...Suliban csak DVD-t néztünk és beszélgettünk, a film nagyon tetszett. Fél 2-kor már itthon is voltam! A nap hátránya az, hogy minden tagom fáj a tegnapi kirándulás miatt.
Hát szegény te Vigasztalódj
Szia Foszfor, hát vkinek legalább volt jó napja is. jobbacska
Meghaltunk
Szia Foszfor, hát vkinek legalább volt jó napja is. jobbacska
Meghaltunk
Szerk: Zoé 2009-04-08 16:48:33
Szasztok!!!!!!!nincs még egy ilyen Death Note fan mint én!!!!
Hát olyan mint te biztos nincs!
Napom : csendes nap *értsd: egész nap szívás haza nem lehet menni és részt kellet venni egy 2 órás isten tiszteleten ! ahol bénbnál bénbb dalokat és persze csak a mi év folyamunk az Ómagyar Mári siralmat énekeltük....siralmas napom volt !*
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Ugyanmár, csak volt valami igazán csudaklassz a Te napodban is!
Viszont most el kell mennem mosogatni...
ha végeztem az igával, ígérem visszatérek!
Viszont most el kell mennem mosogatni...
ha végeztem az igával, ígérem visszatérek!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-08 16:14:34
(#20341) Szasztok!!!!!!!nincs még egy ilyen Death Note fan mint én!!!!
Sándor Kitty