Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem keverem, csak próbálok a kettő közt összefüggést teremteni. Ha hibázunk, ak az a cselekedeteinkből indul, az meg a gondolkodásunkból.
na remek. fönnmaradok eddig h kész legyen a hülye előlap, erre most nem tom fölrakni az oldalamra. remek, nagyszerű.
sztem én is megyek aludni. civakodjatok
ha vki azt irná, h az oldaladra könnyű feltenni, csak fogd meg és tedd oda, a netre gondoltam -megelőzöm a 2 értelműséget
mégis megvan. hülyén néz ki, még rosszul és fényképesztem, mer úgy raktam fel, de mára elég h megvan. holnap lehet újracsinálom ha lesz türelmem.:[Link]
na remek. fönnmaradok eddig h kész legyen a hülye előlap, erre most nem tom fölrakni az oldalamra. remek, nagyszerű.
sztem én is megyek aludni. civakodjatok
ha vki azt irná, h az oldaladra könnyű feltenni, csak fogd meg és tedd oda, a netre gondoltam -megelőzöm a 2 értelműséget
mégis megvan. hülyén néz ki, még rosszul és fényképesztem, mer úgy raktam fel, de mára elég h megvan. holnap lehet újracsinálom ha lesz türelmem.:[Link]
Szerk: Zoé 2009-04-07 22:54:58
ZP: akinek ilyen jófajta avatarja van azzal könnyű (csak hogy legyen valami kézzel fogható bizonyíték is^^)
hihihi! kössz ez meg mosolyogtatott!
Jóéjt Miho!
Mad_chan : de jó !és köfke a dícséretet!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 22:43:38
Hogy lehet a bátyád, mikor alattad jár suliba? Vagy csak szarok az értesüléseim?
hát igen te is tévedhetsz mert ő 24 éves de mindegy iwiw-en az ismerőseim közt van
zp:am tényleg nagyon ari még anno rendeltem egy plüsst azóta is azzal alszom
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-07 22:39:00
(#20322) No... gyermekeim...
Megyek még megnézek néhány epizódot ebből-abból, aztán alvás. Jó éjszakát, legyen szép álmotok!
Megyek még megnézek néhány epizódot ebből-abból, aztán alvás. Jó éjszakát, legyen szép álmotok!
beküldve: 2009-04-07 22:38:50
(#20321) Zoe: Kevered azt, hogy valaki hibázik vagy hogy a gondolkodása a valóságon alapul-e.
wakka: Te is beemózós vagy, mint Nauto?
wakka: Te is beemózós vagy, mint Nauto?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hogy lehet a bátyád, mikor alattad jár suliba? Vagy csak szarok az értesüléseim?
ZP: akinek ilyen jófajta avatarja van azzal könnyű (csak hogy legyen valami kézzel fogható bizonyíték is^^)
Szerk: wakka 2009-04-07 22:36:21
ZP: nyugi, veled nem nehéz elnézőnek lenni!
*nagyokat pislog , szokás szerint nem érti *Miért könnyű velem elnézőnek lenni?
nekem meg egy valódi bratyóm van meg egy
majdnem
valódi férjemMi a keresztneve a bratyódnak?
A szüleid tudtak a frigy létrejöttéről?
Péter hmm,mintha én ismernék még egy Péter csak nem tom kit
nem kell nekik mindent tudni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
majdnem
valódi férjemMi a keresztneve a bratyódnak?
A szüleid tudtak a frigy létrejöttéről?
ZP: nyugi, veled nem nehéz elnézőnek lenni!
Szerk: wakka 2009-04-07 22:30:53
Hagyd abba, különben a végén még én is beemózok!
Egyébként cyber, nem syber...
emós wakka ? na őt nem akarjuk megismerni szóval abba hagytam !
kösz a kiigazítást!
bár nem biztos h a 10. ien alkalommal is ien türelmes leszel még !
beküldve: 2009-04-07 22:28:44
(#20315) Na jóéjt!Mindenkinek kellemes estét!Király volt a mai kosarazás Wakka és Bence!Holnap RELOADED!!!
majdnem
valódi férjemKezdem vénkisasszonynak érezni magam....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-07 22:25:30
(#20313) nekem meg egy valódi bratyóm van meg egy
majdnem
valódi férjemRégen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Hagyd abba, különben a végén még én is beemózok!
Ejjnye-bejjnye. Jobb lesz ha halgatsz az egyetlen bátyádra, ha már csak egy van belőle.
sorry , de 2 is van ! egy vér szerinti és te a syber nii-chan!!!^,,,,^
És
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 22:20:21