Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-07 21:06:14
(#20280) Kösz mindenkinek a drukkolást, meg a jókívánságokat.
Tegnap este kezdett el fájni a torkom, szóval egyelőre reménykedem, hogy az Aspirin pezsgőtablettákkal, meg a meleg teával kigyógyítom magam még mielőtt úgy igazán beteg lennék.
Morduk: Miért dobtad ki? Még a kevésbé jó tervekben is találhattunk volna egy-két jó ötletet!
Dzirun: Sajnos csak kevés feleletválasztós van, a többi feladatmegoldás és definíció. Utálom ezt a tárgyat
Tegnap este kezdett el fájni a torkom, szóval egyelőre reménykedem, hogy az Aspirin pezsgőtablettákkal, meg a meleg teával kigyógyítom magam még mielőtt úgy igazán beteg lennék.
Morduk: Miért dobtad ki? Még a kevésbé jó tervekben is találhattunk volna egy-két jó ötletet!
Dzirun: Sajnos csak kevés feleletválasztós van, a többi feladatmegoldás és definíció. Utálom ezt a tárgyat
Ezt nem értem. Minél jobban kötekedem, annál aribb vagyok. Hogy va ez?
Nem, az aranyos, hogy ilyen naiv vagy. Hogy gondolkodnának már a szülők? Fantáziavilágban?
Izé... szerinted ha az emberek általánosságban reálisan gondolkoznának, akkor lenne pölö gazdasági válság? Segítség:
nem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem olyan régen... Nem?
Szerintem régen voltam már itt.
Szia Zoe!
Köszi jól vagyok és te?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-04-07 21:10:14
PL jelenleg épp nem vagy az.
és tudom milyen ha a kisebbel szórakoznak-meg kell az olyannak mutatni, h ilyet nem csinálhat
Szia Aizen-sama. Hogy vagy?
és tudom milyen ha a kisebbel szórakoznak-meg kell az olyannak mutatni, h ilyet nem csinálhat
-ime az osztály ovisa
Szia Aizen-sama. Hogy vagy?
Szerk: Zoé 2009-04-07 21:05:46
Sziasztok!
Hát, már nagyon régen jártam itt, nemde?
Nem olyan régen... Nem?
Á ezek a betűk úgy akadnak mint állat..
De Szia! Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-07 21:03:29
(#20275) Sziasztok!
,,Hitler fején ugrálok!"
hasonlónevű tárgyat 3asra írtam meg a szerencsekocka... izé tetraéderrel
Beteg vagy. xD
Nekem ma gráfelmélet TZ-m volt.
Morduk: néha nem néha igen
Mármint mikor igen és mikor nem?
fene én vagyok itt a legkisebb... Szerencse h ti nem abból a nézzük le a kicsit fajtából vagytok...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-07 21:03:05
Szia Yaven!
ZH: Sok sikert!
Nátha: Jobbulást! (Én se jöttem még ki belőle amúgy. )
ZH: Sok sikert!
Nátha: Jobbulást! (Én se jöttem még ki belőle amúgy. )
holnapi Anyagszerkezettan ZH
megírjam helyetted? ha abcd választós akkor biztos meglesz. hasonlónevű tárgyat 3asra írtam meg a szerencsekocka... izé tetraéderrel
-
Ezt nem értem. Minél jobban kötekedem, annál aribb vagyok. Hogy va ez? ha kedves meg mit tom én mi lennék, ak rossz lennék?
Hogy gondolkodnának már a szülők? Fantáziavilágban?
ak: minek dolgozni, rajzolunk egy palotát, besétálunk, a tündérkétől kérünk aranyat, kifogjuk az aranyhalat, kivánunk vagy kettőt, abból lesz 10....
Yaven: gyógyulást és szerencsét
Hogy gondolkodnának már a szülők? Fantáziavilágban?
ak: minek dolgozni, rajzolunk egy palotát, besétálunk, a tündérkétől kérünk aranyat, kifogjuk az aranyhalat, kivánunk vagy kettőt, abból lesz 10....
Yaven: gyógyulást és szerencsét
Szerk: Zoé 2009-04-07 20:58:44
Csak nyugodtam alugy egy nagyot! Nos a Nagyon Vadon kissé furcsa film, de végülis jó, és nevetsz majd rajta egyet-ketőt.... nah jó kuncogsz eggyet. de a ketőt se hagyd ki!
Zoe: Akkor én sem számítok gyereknek??? *bociszemek*
Óóó Sziaa Yaven haver....
Zoe: Akkor én sem számítok gyereknek??? *bociszemek*
Óóó Sziaa Yaven haver....
Ne haragudj, de a D-927-et nem tom még elküldeni... Ugyanis igazából a legtöbb karivázlat a kukában landolt... ne haragudj....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-07 20:57:52
beküldve: 2009-04-07 20:54:29
(#20268) Sziasztok!
Csak felugrottam néhány percre, hogy beköszönjek, meg hozzászóljak a Fórumtalálkozó topichoz, aztán megyek is vissza tanulni a holnapi Anyagszerkezettan ZH-mra. Az meg plusz öröm, hogy úgy tűnik sikerült elkapnom vmi hülye náthát, mert egész nap fájt a torkom és most fázom. Utálok beteg lenni! De azért megpróbálok csütörtökre kilábalni belőle.
Csak felugrottam néhány percre, hogy beköszönjek, meg hozzászóljak a Fórumtalálkozó topichoz, aztán megyek is vissza tanulni a holnapi Anyagszerkezettan ZH-mra. Az meg plusz öröm, hogy úgy tűnik sikerült elkapnom vmi hülye náthát, mert egész nap fájt a torkom és most fázom. Utálok beteg lenni! De azért megpróbálok csütörtökre kilábalni belőle.
ezt ugye te sem gondolod komolyan !
Ezt Zoe írta, én megvédtem a kis lurkókat. ;)
Dragda aláírására: Már ne vedd sértésnek Dragda nem akarok veled szemétkedni, de: csak nézd meg a Nagyon Vadont.....
Megegyszer mondom, nem akarok vele szemétkedni...
Eh...
Ad1: Aláírás egy netes baromság-gyűjteményből vagyon...
Ad2: Majd megnézem, közvetlenül azután, hogy kialszom magam.
Erre mondaná, egy haverom, hogy majd a koporsóban...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]