Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ejjnye-bejjnye. Jobb lesz ha halgatsz az egyetlen bátyádra, ha már csak egy van belőle.
Zabpehely: ez az, ne hagyd magad!!
most meg : búúúúúú, áruló!mer nem hagytam magam?
nem ellent mondásos ez 1 picit?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
A kosarazás vagy másfél hétig szóba se jöhet... fel kell épülnöm! XD
Én megyke holnap is, remélhetőleg Krisztiánnal.
Nekem már a kosarazás előtt is volt egy kis izomlázam és az idény elejei formámnak köszönhetően a kosarazás után is megmaradt.
Nem próbálkozom. Meghagyom Yavennek ezt az örömét. Csak úgy irtam.
Zabpehely: nem vagy áruló. csak kiállsz a saját igazad mellett. Hajrá!
Miho: jó h idézőjelbe tetted a sirót. nem szoktam sirni.
Zabpehely: nem vagy áruló. csak kiállsz a saját igazad mellett. Hajrá!
Miho: jó h idézőjelbe tetted a sirót. nem szoktam sirni.
Szerk: Zoé 2009-04-07 22:01:04
Zoe: igen olvastam, de gonolom ez egy költői kérdés volt.... és még fájt is. Mondjuk az ilyen poénok terén Yaven az úrnő, de próbálkozz csak nyúgodtan.
ZP: árulóóóóó.... búúúú!
QuickSilver: Micsoda megtiszteltetés, de sajna fél éve nem voltam fenn és 2 hónapja nincs is a gépemen. Majd ha veszem a fáradtságot majd felveszlek.
A kosarazás vagy másfél hétig szóba se jöhet... fel kell épülnöm! XD (Meg egyéb teendők... ~_~)
mad_chan: Igazán megható... Mi az az otthonos érzés Yavennel? Csak nem köze van az "arcevéshez?"
ZP: árulóóóóó.... búúúú!
QuickSilver: Micsoda megtiszteltetés, de sajna fél éve nem voltam fenn és 2 hónapja nincs is a gépemen. Majd ha veszem a fáradtságot majd felveszlek.
A kosarazás vagy másfél hétig szóba se jöhet... fel kell épülnöm! XD (Meg egyéb teendők... ~_~)
mad_chan: Igazán megható... Mi az az otthonos érzés Yavennel? Csak nem köze van az "arcevéshez?"
Szerk: wakka 2009-04-07 21:57:24
És ilyenkor hol van Morduk, meg nee-chan. de Morduk hozzánk állna, és ak is 3-1 az állás
Miho marad, Wakka wakázik
tényleg Wakka, nézted Miho Wakáit?
XD akaratlanul hülyén jött ki.
Miho marad, Wakka wakázik
tényleg Wakka, nézted Miho Wakáit?
XD akaratlanul hülyén jött ki.
Szerk: Zoé 2009-04-07 21:50:19
nem! Ezt megtagadom. Nem kell más keresztmami. Miho kell!
Bocs bátyó , de leszavazunk! Miho marad a keresztanyu!
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 21:48:01
nem! Ezt megtagadom. Nem kell más keresztmami. Miho kell!
Ezt kapd ki wakka... "Síró" gyereknek nem lehet nemet mondani...
beküldve: 2009-04-07 21:45:35
(#20302) Lecserélnél egy ilyen kis apróságért, aranyom? Ejj, de szentimentálisak lettünk, kéremszépen, pedig azt hittem az az én asztalom.
Oh, Te kis szerény!
... Khm, emberek! Új kersztanya kerestetik minimálbérre 3 csínytalan kislányhoz, egy ... Mordukhoz és egy lekvárosodott talpú, retkesen ágyra fekvő suhanczhoz.
(Úgy érzem, hogy most mindenkit be kell hogy fenyítsek~~~ )
mad_chan: Szia. Igazán meglepő, hogy az elmúlt 3 napban nem sikerült megrágalamznod a hátam mögött...
Amúgy mi jót játszottál?
hát igen én már csak ilyen vagyok, fordulj el egy picit légyszi am kivételesen nem rágalmaztalak, csak hiányzott az,hogy nem vagy itt nem piszkált senki, és ez fura volt bár Yaven mondta,hogy biztosítja nekem az otthonos érzést ha szeretném
am guitar hero-val játszottam
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Zabpehely: ez az, ne hagyd magad!!
én soha adom fel!
kivéve amikor igen!^^"
Igaz h fene nehéz, de szép.
Igen, mint én...XDDDD
Oh, Te kis szerény!
De azért LOL!