Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha ha.
Am meg előbbi hsz-em kérdései utólag:
1-ezt ecsetelted nekem? mikor?
2-kereszfater?
3-tessék?
4-ennyire álmos vagyok?
ja h jaaaa. értem
ebben az esetben úgy tűnik jól megvagyok a rokonaimmal. ugye Alister?
Am meg előbbi hsz-em kérdései utólag:
1-ezt ecsetelted nekem? mikor?
2-kereszfater?
3-tessék?
4-ennyire álmos vagyok?
ja h jaaaa. értem
ebben az esetben úgy tűnik jól megvagyok a rokonaimmal. ugye Alister?
Szerk: Zoé 2009-04-07 21:36:22
Am meg ism köszi azt a kottát. Igaz h fene nehéz, de szép.
Igen, mint én...XDDDD
Zabpehely: ez az, ne hagyd magad!!
mad_chan: Szia. Igazán meglepő, hogy az elmúlt 3 napban nem sikerült megrágalamznod a hátam mögött...
Amúgy mi jót játszottál?
szerk: alister a keresztfaterod (meg az enyém is. Miho pedig eme tisztség női betöltője... irgum burgum )
Szerk: wakka 2009-04-07 21:35:09
beküldve: 2009-04-07 21:30:12
(#20293) Jó éjt, azt hiszem, én is megyek!
Holnap hamar fent leszek. Várhatólag 13:00 óra körül.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-04-07 21:30:31
Nem keresek negativ izéket kapitányúr, csak ma kötekedhetnékem van. Túlzottan is.
Laptop: hát igen....azzal még kitalálom h mit lehet csinálni, max ak egy jóóóóó hosszú vezetékkel körbecsavarunk.
Z.p.: nah, igen egy gyerek sokat megért, asszem ezt már irtam is, néha többet mint a szülei. és igen, néha alábecsülik, de én itt most nem ezen filozofálok, mer lassan az lesz.
ha ezzel a lüke előlappal igy haladnék már nem tom hányat gyártottam volna. de persze ez nem megy.
Aizen-sama: jóéjt.
ja és Wakka: ecsetelted ezt nekem? kereszfater? mi?
Laptop: hát igen....azzal még kitalálom h mit lehet csinálni, max ak egy jóóóóó hosszú vezetékkel körbecsavarunk.
Z.p.: nah, igen egy gyerek sokat megért, asszem ezt már irtam is, néha többet mint a szülei. és igen, néha alábecsülik, de én itt most nem ezen filozofálok, mer lassan az lesz.
ha ezzel a lüke előlappal igy haladnék már nem tom hányat gyártottam volna. de persze ez nem megy.
Aizen-sama: jóéjt.
ja és Wakka: ecsetelted ezt nekem? kereszfater? mi?
Szerk: Zoé 2009-04-07 21:33:39
na de a gyerek ak se gondolkodik úgy mint egy felnőtt. Kérem, senkinek nem esett le? a felnőttek se gondolkodnak egyformán, ak 1 gyerek h gondolkodjon úgy mint vki más? XD
na most kérem szépen ! mi nem azt mondtuk hogy a gyerekek úgy gondolkoznak int a felnőttek ,csak azt hogy igenis egy gyereknek is lehetnek gondjai ,és megérthet olyan dolgokat amit zsigerből nem mondanak el nekik mer szerintük nem, értené ! Talán gyerek másképp fogja fel a világot , de mindenki máshogy lát mindent akkor mért lennének a gyerekek mások?mármint mért nem érthetnék a gondokat ?És legvégül kikérem magamnak én gyerek vagyok! és örökké az is maradok!
Szia wakka nii-chan!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 21:31:49
jééé szia
néha téged is látni??
néha téged is látni??
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Na most mond h te sose hibázol
Ilyet sose mondtam. [/QUOTE]Zoe: te lyány! hányszor ecseteljem még hogy keresztfaterod soha nem hibázik, csak néha félre üti a billentyűt...
Ja és ha a hátamra szeretnéd kötni a gépemet sajnos bebuktad, mivel laptopon terrorizálom az embereket és elég gyakran szokásom a hátamon hordani...
Mellékesen nem tudom hogy miért kell egy zenei hozzáértést kifejező hozzászóláson és egy jó mókázást kívánáson negatív intenciókat keresni...
Ezt folytathatnánk asszem reggelig, de....mind1
Az ilyet rossz döntésnek, v nem átgondolt döntésnek v elhamarkodott döntésnek v stb nek nevezzük. A valóságos világ egy őrültség, rossz döntésekkel, és hibák halmozásával tele.
Ha valaki egy ilyet elkövet, legyen az bárki, attól még igen is reálisan gondolkodik, túlságosan is. Nem tud elszakadni kicsit a világtól, és a próblémája megoldásában túlzottan rákényszerül, h ne is szakadjon el tőle. pedig néha jobb lenne egy gyerek egyszerű gondolkodásmódjával megoldani valamit, mert ő sosem bonyolitja túl a dolgokat annyira. És sokszor az egyszerűbb megoldás a jobb. Csak erre rá is kéne jönni.
nem mondált olyat: tudom.
Az ilyet rossz döntésnek, v nem átgondolt döntésnek v elhamarkodott döntésnek v stb nek nevezzük. A valóságos világ egy őrültség, rossz döntésekkel, és hibák halmozásával tele.
Ha valaki egy ilyet elkövet, legyen az bárki, attól még igen is reálisan gondolkodik, túlságosan is. Nem tud elszakadni kicsit a világtól, és a próblémája megoldásában túlzottan rákényszerül, h ne is szakadjon el tőle. pedig néha jobb lenne egy gyerek egyszerű gondolkodásmódjával megoldani valamit, mert ő sosem bonyolitja túl a dolgokat annyira. És sokszor az egyszerűbb megoldás a jobb. Csak erre rá is kéne jönni.
nem mondált olyat: tudom.
Szerk: Zoé 2009-04-07 21:25:37
Alister: hékás, hibákat mindenki követhet el, akár reálisan akár inreálisan gondolkodik -milyen szavakat irok már -
1. Nem hibákról, hanem reális gondolkodásról volt szó. És az, aki ész nélkül vesz fel (pláne fogyasztási) hitelt, az nem gondolkodik reálisan. És az se, aki személyes szimpátia alapján zsigerből választja meg az országa/települése vezetőit. Soroljam még? 2. A keresett kifejezés az "irreális", a "nem reális" vagy a "nem valós" hármasából valamelyik.
Na most mond h te sose hibázol
Ilyet sose mondtam. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-07 21:12:39
(#20286) beküldve: 2009-04-07 21:11:44
(#20285) Alister: hékás, hibákat mindenki követhet el, akár reálisan akár inreálisan gondolkodik -milyen szavakat irok már -
Na most mond h te sose hibázol, mer nem tom ki volt, asszem Elnar, mikor új voltam bizonygatta h ő sose tévedett, és kaptam nála hibát. -igaz csak fogalmazásit, de az is tévedés.
Morduk: jóéjt.
Mégegyszer hangsúlyozom:
1-én nem voltam angyalak
2-nem igazán keveredtem a gyerekekkel
3-most se nagyon. kérem, a saját falumban eltévedek
4-mindig járt az agyam vmin
5-általában hülyeségen h mér van ez mér van az
na de a gyerek ak se gondolkodik úgy mint egy felnőtt. Kérem, senkinek nem esett le? a felnőttek se gondolkodnak egyformán, ak 1 gyerek h gondolkodjon úgy mint vki más? XD
Na most mond h te sose hibázol, mer nem tom ki volt, asszem Elnar, mikor új voltam bizonygatta h ő sose tévedett, és kaptam nála hibát. -igaz csak fogalmazásit, de az is tévedés.
Morduk: jóéjt.
Mégegyszer hangsúlyozom:
1-én nem voltam angyalak
2-nem igazán keveredtem a gyerekekkel
3-most se nagyon. kérem, a saját falumban eltévedek
4-mindig járt az agyam vmin
5-általában hülyeségen h mér van ez mér van az
Szerk: Zoé 2009-04-07 21:15:57
ezt ugye te sem gondolod komolyan !
Ezt Zoe írta, én megvédtem a kis lurkókat. ;)
Áhhh! tudtam hogy oda kellet volna írni h Zoe!
csak aszittem magától értetődő mer az ő idézetét hagytam meg !^^"
bocs !Alister : bár lenne most játéra keretem !*álmodozva néz * nem ez csak a Napkút Trilógia bef része!
Zoe:Mondom régen ! Hogy nem reális és egyszerű hajajj ! mivel a gyerekek kiközösítettek , illetve én voltam a pótember nekem a képzelgés és a gondolkodás maradt ... képzelheted micsoda gondolatok születtek !
Mad-chan : jó játékot!
Yaven : hajrá mindent bele mindenbe!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 21:13:24
beküldve: 2009-04-07 21:08:49
(#20283) ps-ezek picit majd jövök
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
bocsi.. hihi...
Ehh, hülye vagyok. Nem néztem ki reagált a hozzászólásomra.
MIANEVED?!
ó köszönöm szépen...
Jaaaj, de mennem kell sziasztok!
Holnap és holnap után fellépésem van a fiúénekkaral... Majd focizunk.
Jaaaj, de mennem kell sziasztok!
Holnap és holnap után fellépésem van a fiúénekkaral... Majd focizunk.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!