Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nya! Sütikészítésnek vége! *örömkönnyekkel a szemében hálatáncot jár*
A mérleg: 6 doboz mézeskalács és 3 doboz csokid süti.... versus.... derékfájás, talpfájás, 10 millió ujj-leégetés, elmerevedett jobb csukló, és némi izomláz, migrén, egy dühös-fáradt-morgós anya...
És bátran jelentem, hogy nem érte meg! NEM!....
A mérleg: 6 doboz mézeskalács és 3 doboz csokid süti.... versus.... derékfájás, talpfájás, 10 millió ujj-leégetés, elmerevedett jobb csukló, és némi izomláz, migrén, egy dühös-fáradt-morgós anya...
Úgy látom h anyukádról nem beszélsz tulságosan dicsárően nem?
túlsáágosaaan miket beszélek...
Sztem örülnie kéne h segítesz neki sütit sütni... Nos 18-nál már érdemes, de szerintem akkor is örülni kéne!Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szegény Dragda, megint el vagy fáradva? Na de itt lazitassz. -Kivétel ha mindjár elkezdünk veszekedni vmin.-
És nem, nem lövünk le, kivéve ha utána frissen és üdén visszatérsz, ak saját kézzel lőlek le vagyis saját kezem által.
ha meg nem jössza vissza ak ......-ezt nem irom ki.
Vállmaszirozást? *tereli a szót*
Alister: ez nem semmi megfogalmazás.
És nem, nem lövünk le, kivéve ha utána frissen és üdén visszatérsz, ak saját kézzel lőlek le vagyis saját kezem által.
ha meg nem jössza vissza ak ......-ezt nem irom ki.
Vállmaszirozást? *tereli a szót*
Alister: ez nem semmi megfogalmazás.
Nya! Sütikészítésnek vége! *örömkönnyekkel a szemében hálatáncot jár*
na szegénykém most kb olyan vagy mint az állatorvosi ló
am nem szabad olyat mondani,hogy nem érte meg akkor az embernek elszáll minden jókedve
hát akkor azt javaslom pihenj egy kicsit, és jutalmazd meg magad valamivel
de a mézeskalács az nagyon finom ,szeretem nagyon
am milyen tetkót szeretnél?,
minket érdekelsz, itt mindenki szeret
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-07 20:16:51
beküldve: 2009-04-07 20:12:41
(#20232) Én a tetoválással úgy vagyok, hogy amíg fital vagy és ízléses tetkód van, nem színes addig rendben van. De ha már öreg leszel és a ráncos, szottyadt bőrödön ott lesz, az már nekem elég bizarr.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-07 20:12:37
(#20231) Tetoválás téma újra: Ismétlem magam: Ha már lesz saját kecóm és fizum majd varratok magamra néhány ábrát.
Aki meg szeretne magára néhány ábrát, de nem tetkót, az csináltasson hennát.
Önmagatokat ne firkáljátok, mert a toll és a filc mérgező, rákkeltő anyagokat tartalmaz. Szóval csak óvatosan.
Dzirun: Kérem azt az ölelést! *sírdogál*
Kérésre ki is fejthetem, de... érdeklek én egyáltalán valakit?
No mindegy. A lényeg, hogy majd lesz.Aki meg szeretne magára néhány ábrát, de nem tetkót, az csináltasson hennát.
Önmagatokat ne firkáljátok, mert a toll és a filc mérgező, rákkeltő anyagokat tartalmaz. Szóval csak óvatosan.
Dzirun: Kérem azt az ölelést! *sírdogál*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-07 20:13:31
Szimplán empátiából... Lelőnétek?
nem, de kaphaccc egy virtuális ölelést, ha kell
Alister: ez az idézet nagyon üt
majd nyögd be Azzinak is
-
Szerk: ∂z 2009-04-07 20:12:34
üdv mindenki
tetováláson már én is gondolkodtam,de aztán eszembe jutott,hogy 80 éves is nagyon szép lenne
van itt olyan aki gondolkodik azon,hogy elmegy a nickelsdorfi Nova Rock fesztiválra? Szerintem nagyon jó lesz
tetováláson már én is gondolkodtam,de aztán eszembe jutott,hogy 80 éves is nagyon szép lenne
van itt olyan aki gondolkodik azon,hogy elmegy a nickelsdorfi Nova Rock fesztiválra? Szerintem nagyon jó lesz
Szia!
Tetoválás? Nos egyrészt fáj, majd pedig megunod, és azt már nem lehet levenni..
nickelsdorfi Nova Rock fesztiválra: Mivan????
Egészségedre!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-07 20:08:54
(#20228) Nya! Sütikészítésnek vége! *örömkönnyekkel a szemében hálatáncot jár*
Amúgy...
Alister: Üdv tenéked idegen!
Miho Nővérkém: Koven... egyszer régen felajánlotta egy barátnőm, hogy lépjünk be a kaporváriba. Hála Artemisznek, nagyon hamar elfeledte. Jobb magányosan, kicsi szobám rejtekében.
Szimplán empátiából... Lelőnétek?
Amúgy...
Alister: Üdv tenéked idegen!
Miho Nővérkém: Koven... egyszer régen felajánlotta egy barátnőm, hogy lépjünk be a kaporváriba. Hála Artemisznek, nagyon hamar elfeledte. Jobb magányosan, kicsi szobám rejtekében.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-07 20:07:47
(#20227) Estét mindenkinek!
A mai napom...húúú nagyon jó volt!
Voltunk kirándulni az osztállyal. Jó hangulat, bográcsozás, sütizés, biliárd, csocsó, gitározás, számháború az erdős hegyoldalon, szóval minden. 3 óra focizás a fiúkkal egyhuzamban...hát a fájós térdeim most még jobban fájnak, de megérte.
Voltunk kirándulni az osztállyal. Jó hangulat, bográcsozás, sütizés, biliárd, csocsó, gitározás, számháború az erdős hegyoldalon, szóval minden. 3 óra focizás a fiúkkal egyhuzamban...hát a fájós térdeim most még jobban fájnak, de megérte.
beküldve: 2009-04-07 20:07:43
(#20227) Estét mindenkinek!
rapider: Vedd be a nyugibogyókat!
Barbara-csan: Zoe jókat írt, de globálisabban talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy Ray Kroc az anyagi javak fontosságát hangsúlyozza, míg Diogenész elzárkózik a tárgyak birtoklásán keresztül történő önkifejezéstől (ahogy ezt utóbbi életútja is igazolja). Azt kellene még eldöntened, hogy melyikükkel akarsz egyetérteni az érvelésed során, mert úgy tudunk más példákkal segíteni.
Dzirun: "Azok a férfiak, akiknek ki van lyukasztva a fülük, felkészültek a házasságra. Ismerik a fájdalmat, és már vásároltak ékszert." (Rita Rudner)
Barbara-csan: Zoe jókat írt, de globálisabban talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy Ray Kroc az anyagi javak fontosságát hangsúlyozza, míg Diogenész elzárkózik a tárgyak birtoklásán keresztül történő önkifejezéstől (ahogy ezt utóbbi életútja is igazolja). Azt kellene még eldöntened, hogy melyikükkel akarsz egyetérteni az érvelésed során, mert úgy tudunk más példákkal segíteni.
Dzirun: "Azok a férfiak, akiknek ki van lyukasztva a fülük, felkészültek a házasságra. Ismerik a fájdalmat, és már vásároltak ékszert." (Rita Rudner)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-07 20:10:42
beküldve: 2009-04-07 20:07:18
(#20225) hali!
tetoválás, meg hasonlók: nekem eszembe nem jutna ilyet csinálni.
józanul.
egyszer osztálykiránduláson majdnem kilövettem a fülem egy haverommal, mer egyet fizet kettőt lövünk akció volt
mondjuk utána hazamentem volna kivégeznek
hálisten elrángattak minket onnan
tetoválás, meg hasonlók: nekem eszembe nem jutna ilyet csinálni.
józanul.
egyszer osztálykiránduláson majdnem kilövettem a fülem egy haverommal, mer egyet fizet kettőt lövünk akció volt
mondjuk utána hazamentem volna kivégeznek
hálisten elrángattak minket onnan
-
beküldve: 2009-04-07 20:06:17
(#20224) üdv mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-07 20:04:22
(#20223) Nah megjöttem...
Majdnem tönkrement a klaviatúra
Majdnem tönkrement a klaviatúra
Beragadt az Escape... Nos kissé ciki volt...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-04-07 20:03:21
(#20222) Suichi: jóéjt
Rapider, Alister: sziasztok
-szééééép hsz., kihagytál valamit egyáltalán -olyan nincs h mindenre gondoltál...
rapider: XD. te direkt idegesited XD
Rapider, Alister: sziasztok
-szééééép hsz., kihagytál valamit egyáltalán -olyan nincs h mindenre gondoltál...
rapider: XD. te direkt idegesited XD
Szerk: Zoé 2009-04-07 20:03:51