Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-07 16:25:39
(#20176) Sziasztok én mentem.
Legyen további szép napotok
Legyen további szép napotok
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-04-07 15:57:00
(#20175) Jelentem visszajöttem
Én is 14 vagyok, és 6 évesen mentem suliba
Zongora: hát kérem, Inuyashával, mikor másadszorra játszottam, kibékültem, de amit Wakka talált meg... jujj. a Houki Boshi-Bleach, na az nem semmi. az első sorig jutottam. de akkor is kivégzem.
6 évesen kezdtem a sulit, merh a drága óvonéni azt mondta, h most kell elkezdeni, mer most odafigyel, van esze hozzá. Stb. mekkorát tévedett. Tanultam biza, mer anyu mindig kikérdezte, de mikor rájött h olyan rendes kislánya vagyon, h mindent megtanul, nem kérdezte többet a leckét, a rendes kislány meg ezér nem tud most románul.
+ami nem érdekel, nem tom megtanulni csak bemagolni
Ennyi
szia Dragda
A "kisregényekkel" meghaltunk
Én is 14 vagyok, és 6 évesen mentem suliba
Zongora: hát kérem, Inuyashával, mikor másadszorra játszottam, kibékültem, de amit Wakka talált meg... jujj. a Houki Boshi-Bleach, na az nem semmi. az első sorig jutottam. de akkor is kivégzem.
6 évesen kezdtem a sulit, merh a drága óvonéni azt mondta, h most kell elkezdeni, mer most odafigyel, van esze hozzá. Stb. mekkorát tévedett. Tanultam biza, mer anyu mindig kikérdezte, de mikor rájött h olyan rendes kislánya vagyon, h mindent megtanul, nem kérdezte többet a leckét, a rendes kislány meg ezér nem tud most románul.
+ami nem érdekel, nem tom megtanulni csak bemagolni
Ennyi
szia Dragda
A "kisregényekkel" meghaltunk
Szerk: Zoé 2009-04-07 16:16:30
beküldve: 2009-04-07 15:57:00
(#20175) Üdv! (Gondoltam "készítsünk-sütit-egysz em-vérszerinti-tesómnak" projekt szünetében fellógok netre.)
Miyu: Tetkó téma... Khm, én mindig is akartam, de őseim erősen ellenzik. Még a füllyukasztatásért is kaptam... De, amint saját kecóm és állandó fizum (nem diákmeló) lesz, azonnal megcsináltatom...
És a sellők olyan jók! Ha szeretnéd, vágj bele! Te életed... neked kell is megélned! És a "habcafka" kifejezés nagyon LOL!
Életkor kérdés: Khm, én 10 éves koromtól utáltam magamat, aztán mikor ráleltem a wicca nevezetű vallásra (Miho Nővérem figyelsz?)meg Fable könyveire (voltam vagy 14), na akkor kicsit egyenesbe jöttem, annyira, hogy legalább elviseljem/elviseltessem magam. És mióta egyetemista vagyok, és tényleg azt teszem, amit szeretnék, és azt tanulom, ami érdekel, azóta heppi vagyok, de nagyon. Szóval én nem mennék vissza.
Olvasás: És rendesen '96 őszén kezdtem el tanulni, a suliban. De a családi legenda szerint már karácsonyra folyékonyan olvastam (ami ugye ritkaság), és azóta se álltam meg. A titkos-könyvtárat (erotikus ponyva LOL^^) köbö 12-13 évesen fedeztem fel. Korán érő típus vagyok. Nya.
Kisrögény lött bölőle...
Miyu: Tetkó téma... Khm, én mindig is akartam, de őseim erősen ellenzik. Még a füllyukasztatásért is kaptam... De, amint saját kecóm és állandó fizum (nem diákmeló) lesz, azonnal megcsináltatom...
És a sellők olyan jók! Ha szeretnéd, vágj bele! Te életed... neked kell is megélned! És a "habcafka" kifejezés nagyon LOL!
És igen, nagyjából vágom, hogy miért szeressed őket...
Életkor kérdés: Khm, én 10 éves koromtól utáltam magamat, aztán mikor ráleltem a wicca nevezetű vallásra (Miho Nővérem figyelsz?)meg Fable könyveire (voltam vagy 14), na akkor kicsit egyenesbe jöttem, annyira, hogy legalább elviseljem/elviseltessem magam. És mióta egyetemista vagyok, és tényleg azt teszem, amit szeretnék, és azt tanulom, ami érdekel, azóta heppi vagyok, de nagyon. Szóval én nem mennék vissza.
Olvasás: És rendesen '96 őszén kezdtem el tanulni, a suliban. De a családi legenda szerint már karácsonyra folyékonyan olvastam (ami ugye ritkaság), és azóta se álltam meg. A titkos-könyvtárat (erotikus ponyva LOL^^) köbö 12-13 évesen fedeztem fel. Korán érő típus vagyok. Nya.
Kisrögény lött bölőle...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-07 15:57:49
Amíg meg nem tanultam olvasni az őrületbe kergetem a környezetem mert állandóan csak meséltettem és meséltettem. Ha meg nem voltak hajlandóak akkor én meséltem nekik fejből. Ezt megelégelve apám hatévesen megtanított olvasni. Aztán meg a könyveket dugdoshatták, ugyanis szerintük a "Pajzán griffmadár" meg efféle irodalom nem való egy nyolc évesnek...
Én is olyan voltam kicsinek, hogy ahogy hazaért nővérem az iskolából, vettem is ki a könyvét és olvastam és folyton előröl kezdtem
Szerettem nagyon olvasni, de nem csak akkor hanem mostanáig is.De írni is nagyon szeretek.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Nem lenne gondolkodásom jó.
Mert most jó? Oo (Jaj, ne haragudj, de nem értem.)
U.i: Semmi nem szóltam...
Amíg meg nem tanultam olvasni az őrületbe kergetem a környezetem mert állandóan csak meséltettem és meséltettem. Ha meg nem voltak hajlandóak akkor én meséltem nekik fejből. Ezt megelégelve apám hatévesen megtanított olvasni. Aztán meg a könyveket dugdoshatták, ugyanis szerintük a "Pajzán griffmadár" meg efféle irodalom nem való egy nyolc évesnek...
Én bármilyen életkorban szívesen visszamennék, de a kamaszkor elejét azt ne. Azt mindenképp hanyagolnám...
Szerk: miyu 2009-04-07 15:28:05
Azért nem lennék.
Igen ebben igazad van
És inkább akkor maradok 16 éves
És remélem minél többet fogok fejlődni az életem során, legalább is meg próbálok mindent ez érdekében
Azért nem lennék.
Olvasni nem tudnák, se számolni stb,stb.
Olvasni nem tudnák, se számolni stb,stb.
Szerk: baniaa3 2009-04-07 15:21:41
Én meg 11 vagyok BÍBÍBÍBÍ
No erre nem vagyok annyira irígy, mert ennyire fiatal nem lennék. De egy 14-15-össel kibékülnék.
Én lennék szívesen örökké gyerek
Na jó azért nem örökké, de olyan kicsinek szerettem lenni, amikor nem kellett suliba járni
Én meg 11 vagyok BÍBÍBÍBÍ
No erre nem vagyok annyira irígy, mert ennyire fiatal nem lennék. De egy 14-15-össel kibékülnék.
Miyu: Én sem szeretem így a mostani fejemmel az akkori önmagam, nem is az időben mennék vissza, csak szimplán fiatalodnék, de a mostani agyam megtartanám.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-07 15:13:36
14? De irigyellek...
Én nem. Utáltam abban a korban lenni - pontosabban inkább magamat utáltam xD
Szerk: baniaa3 2009-04-07 15:10:19
Mármint milyen fan, drága? A nevedre gondolsz...? Akkor biztos, hogy nincs ilyen még egy.
Üdvözlünk itt nálunk!
14? De irigyellek...
Miyu:
Igen, erre gondoltam... Így már érthető. És sajnos az "ilyenek" miatt terjedt el szerintem ez a megbánás sztereotípia is; mert sokan közülük megbánták, mikor már nem volt olyan hű de szupi meg trendi.
És ezzel szemben Te lehet, hogy tényleg egész életedben mosolyogva fogod nézegetni. Így legyen!
(Nono, azért a sellővel nem barátkoztam meg! De mint írtad, uncsi lenne, ha mindenki egyetértene.;) )
Üdvözlünk itt nálunk!
14? De irigyellek...
Miyu:
Miho: életem szőkéje ilyen megfontolásból csináltatta "jaj, neki is, de jaj neki is van. Olyan cuuki, nekem is kell". ^_^'
Bár ne legyen igazam.
Bár ne legyen igazam.
Igen, erre gondoltam... Így már érthető. És sajnos az "ilyenek" miatt terjedt el szerintem ez a megbánás sztereotípia is; mert sokan közülük megbánták, mikor már nem volt olyan hű de szupi meg trendi.
És ezzel szemben Te lehet, hogy tényleg egész életedben mosolyogva fogod nézegetni. Így legyen!
(Nono, azért a sellővel nem barátkoztam meg! De mint írtad, uncsi lenne, ha mindenki egyetértene.;) )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-07 15:10:32
beküldve: 2009-04-07 15:03:26
(#20165) Vicceltem emberek, vicceltem! Senki se gázolt bele a hab lelkembe, és nem akarok senkit se méhen löni - egyenlőre. xD
(Oh, de mire képes egy-két halálos fenyegetés. Hirtelen mindenki megbékélt a habcafkámmal. >)
Miho: életem szőkéje ilyen megfontolásból csináltatta "jaj, neki is, de jaj neki is van. Olyan cuuki, nekem is kell". ^_^'
Bár ne legyen igazam.
(Oh, de mire képes egy-két halálos fenyegetés. Hirtelen mindenki megbékélt a habcafkámmal. >)
Bár ne legyen igazam.
Szerk: miyu 2009-04-07 15:04:52
beküldve: 2009-04-07 15:00:34
(#20164) Sziiasztok!biztos nincs még ilyen más fan ncsak én!!!!!XDhahaha egyépként 14 vok!!tom,h nem érdekel benneteket
Sándor Kitty
Amúgy lényeg, hogy neked tetsszen!
Akkor hát jól nézzen ki az a tetoválás !
És bocsi ha megsértettelek volna
Szia Zoe!
Akkor hát jól nézzen ki az a tetoválás !
És bocsi ha megsértettelek volna
Szia Zoe!
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-07 14:58:59