Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fél négykor találkozunk a Baross és a körút sarkán, aztán megyünk a Pillangó utcai kosárpályára. Szerintem sokáig kint leszünk.
Valszeg ráérek, csak találjak oda.(;
Amúgy a székkelszétverős-agresszív-l eányzós poén mintha benne lett volna az egyik House M.D. epizódban...
Szerk: .., 2009-04-06 22:07:59
Attól függ, hogy milyen időpontra tervezitek, mivel be kellene holnap vásárolnom, hogy meglegyen a napi betevő...
Fél négykor találkozunk a Baross és a körút sarkán, aztán megyünk a Pillangó utcai kosárpályára. Szerintem sokáig kint leszünk.
beküldve: 2009-04-06 22:01:20
(#20114) Jó éjt mindenkinek !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-06 21:54:42
(#20113) beküldve: 2009-04-06 21:42:23
(#20110) A fájás volt a lényeg drágáim.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ez fájj........ez naagy......nagyon.....fáj...... .
Miyu: semmi. épp azt bizonygatom h van ilyen szó. -ingeres kifejezéssel csak magyarázni próbáltam
Miyu: semmi. épp azt bizonygatom h van ilyen szó. -ingeres kifejezéssel csak magyarázni próbáltam
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:42:36
Na ez az. Akko' mi a probléma?
Inger? Hm... csak marad az első verzió.
Dragda: ez a vicc... hehe :) Okéoké értettem *nebánts* x)
Inger? Hm... csak marad az első verzió.
Dragda: ez a vicc... hehe :) Okéoké értettem *nebánts* x)
Szerk: miyu 2009-04-06 21:42:55
beküldve: 2009-04-06 21:36:55
(#20107) Zoe: Felvéve!
Yaven, a Hannibál: Felvéve!
Ide kapcsolódó, fájó vicc:
Miyu: Mondom Fable is megtette, és nézd meg most hol van? Szóval csak hajrá!
Yaven, a Hannibál: Felvéve!
Ide kapcsolódó, fájó vicc:
Az FBI szeretne új bérgyilkost kiképezni, ezért behívnak 3 nőt, mivel a nők kegyetlenebbek. Át is mennek minden teszten, és következik az utolsó megmérettetés.
Eléjük ál a felügyelő:
- Na hölgyek! Mindhármójuk férje bent van ebben a szobában egy székhez kötözve, itt a stukker. Menjenek be, és nyírják ki az ipsét!
Az első nő átveszi a fegyvert, majd sikítva eldobja.
- Én ezt nem! - ordítja, majd elszalad.
A második átveszi a stukkert, bemegy a szobába, de pár perc után ki is jön.
- Nekem ez nem megy - azzal ő is lelép.
A harmadik szó nélkül bemegy, hallani, hogy többször is meghúzza a ravaszt, majd káromkodik egy sort. Aztán már csak ordibálás, kínsikolyok, és eszelős nevetés szűrödik ki a szobából.
A nő kisvártatva lihegve, véres kezével törölgetve arcáról a vért kitántorog a levegőre.
- Fiúk, valamit elbasztatok. Vaktöltények voltak a tárban. Kénytelen voltam a székkel agyonverni a rohadékot.
Eléjük ál a felügyelő:
- Na hölgyek! Mindhármójuk férje bent van ebben a szobában egy székhez kötözve, itt a stukker. Menjenek be, és nyírják ki az ipsét!
Az első nő átveszi a fegyvert, majd sikítva eldobja.
- Én ezt nem! - ordítja, majd elszalad.
A második átveszi a stukkert, bemegy a szobába, de pár perc után ki is jön.
- Nekem ez nem megy - azzal ő is lelép.
A harmadik szó nélkül bemegy, hallani, hogy többször is meghúzza a ravaszt, majd káromkodik egy sort. Aztán már csak ordibálás, kínsikolyok, és eszelős nevetés szűrödik ki a szobából.
A nő kisvártatva lihegve, véres kezével törölgetve arcáról a vért kitántorog a levegőre.
- Fiúk, valamit elbasztatok. Vaktöltények voltak a tárban. Kénytelen voltam a székkel agyonverni a rohadékot.
Miyu: Mondom Fable is megtette, és nézd meg most hol van? Szóval csak hajrá!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-06 21:38:48
De van ilyen szó. El van ragozva, de van.
most nem jut eszembe példa.
sikithatnékját-sikitási ingerét
most nem jut eszembe példa.
sikithatnékját-sikitási ingerét
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:37:57
A csuklyás alak Yaven. Szal vigyázzatok vele.
Én már kezdek félni önmagamtól...
Asszem megyek NFS-ezni, hogy levezessem a feszültséget.
Miyu: miért ne lenne olyan szó? Attól még hogy nem gyakorta használt a formája, attól még lehet úgy ragozni - és még értelmes is... mármint remélem hogy az a szövegkörnyezetben.
Elvileg értelmes... ááh, majd Dragda-chan megmondja . *bölörakom nem érdököl jobb nem jutt eszömbe*
beküldve: 2009-04-06 21:32:37
(#20103) Ja tényleg. Tegnap abban az összefüggéstelen szövegben végül nem irtam le a legfontosabbat. A csuklyás alak Yaven. Szal vigyázzatok vele.
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:32:58