Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
erre eddig nem gondoltam, pedig van logikája
Dragda: én csatlakozhatom a céghez?
Valahogy úgy.
Én is szeretnék csatlakozni a bérgyilkosokhoz! Amúgy is már sokat tapasztaltam kiskalózként és Charlie Angyalaként is. Ha meg ez nem hat meg titeket, leharapom az arcotokat! Te jó ég!
Szóval, ha túlszáritjuk a hajunkat, és annyira kiszárad, h semmi viz nincs rajta, ak könnyebben fölszivja a levegő nedvességtartalmát, minek következtében, ha nem is vesszük észre, kissé nedves lesz és már meg is fázunk. Érdekes
Dzirun: nekem is kell néha gyorsnak lenni
Dzirun: nekem is kell néha gyorsnak lenni
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:27:07
Dragda: bizony, gyilkos lett a neved
Te szent Héra! Lassan már céget is alapíthatnék... bérgyilkos céget.
Miyu: Fable is megtette, a múzsákra mondom! Hajrá!
Rád sose haragudnék... ergo sose fogsz kapni semmiért.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-06 21:27:51
Elméletileg nincs, de nyelvújíts és alkosd meg!
... nem merem ...
AFS-en válasz olvasva, és örülve van neki.
Én meg köcöni szok-szok cép kritika ^.^. Bár a következőben lehet, hogy kapok a fejemre, de ez a jövő zenéje x)...
Hogy? Én ilyet az életben nem hallottam
Emlékeim az előadásról: blablablabla....relatív légnedvesség.....blabla....sz raz haj felveszi a levegő nedvességtartalmát...betegség ...blabla
Szerk: Yaven 2009-04-06 21:24:35
Amúgy meg túlszárított hajjal sokkal könnyebben meg lehet fázni.
mivel?
lassú vagyok
-
Szerk: ∂z 2009-04-06 21:22:35
Hogy? Én ilyet az életben nem hallottam
Dragda: bizony, gyilkos lett a neved
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:21:22
Attól függ, hogy milyen időpontra tervezitek, mivel be kellene holnap vásárolnom, hogy meglegyen a napi betevő...
Miyu: miért ne lenne olyan szó? Attól még hogy nem gyakorta használt a formája, attól még lehet úgy ragozni - és még értelmes is... mármint remélem hogy az a szövegkörnyezetben.
Miyu: miért ne lenne olyan szó? Attól még hogy nem gyakorta használt a formája, attól még lehet úgy ragozni - és még értelmes is... mármint remélem hogy az a szövegkörnyezetben.
Szerk: wakka 2009-04-06 21:22:01
Ja. Ha valakinek a Dragda nevet emlitem, fejvesztve menekül. A feje meg -szegénynek- ott marad a földön, és bőgni kezd.
*fetrengve röhög a kanapén*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Csókolok mindenkit. Hm... *gondolkodik* Van olyan magyar szó hogy: "sikíthatnékját"?
Szia Miyu! Szerintem nem vmi szerencsés ilyen szavakat használni. Próbáld meg átfogalmazni a mondatot.
néha még érdekeseket is tanulhat az ember anyagszerk. órán
Ja. Ha valakinek a Dragda nevet emlitem, fejvesztve menekül. A feje meg -szegénynek- ott marad a földön, és bőgni kezd.
Miyu: van, mer eléggé elragoztad
Miyu: van, mer eléggé elragoztad
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:18:40
Csókolok mindenkit. Hm... *gondolkodik* Van olyan magyar szó hogy: "sikíthatnékját"?
Repül visszafelé a csókocska!
Elméletileg nincs, de nyelvújíts és alkosd meg!
AFS-en válasz olvasva, és örülve van neki.
beküldve: 2009-04-06 21:15:31
(#20090) Csókolok mindenkit. Hm... *gondolkodik* Van olyan magyar szó hogy: "sikíthatnékját"?
Betegség téma: előferdül, egyik ismerősöm télen frissen mosott, vizes hajjal kóricált és kutya baja se volt. Bezzeg ha én próbálkoznék ilyesmivel, minimum egy agyhártyagyulladást összeszednék.
Betegség téma: előferdül, egyik ismerősöm télen frissen mosott, vizes hajjal kóricált és kutya baja se volt. Bezzeg ha én próbálkoznék ilyesmivel, minimum egy agyhártyagyulladást összeszednék.
Dragda n***: tudom én mikor kell abbahagyni . És pont téged nem foglak idegesiteni
Anyám! Odáig elért a hírem? A rosszabbik hírem?
Remélem azért nem szerepeltem a kék fényben és a csellengőben...
"Manapság már bárki bekerülhet a tévébe,
legalább a gyászrovatba vagy a Kékfénybe."
Bene-kün: Klikkesedünk, klikkesedünk?
Gyere te is, ha akarsz.