Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mellesleg: ha még egyszer vki megpróbál lebeszélni azt méhen lövöm, világos?
Ehh... Oké, ez egy kicsit váratlanul ért, azt hiszem.
Szerintem nem lebeszélni akartunk - legalábbis én nem, az biztos - csak a megfontolást vetettük föl.
De ha ennyire szeretnéd, csináld csak, és remélem, hogy tényleg nem fogod soha megbánni.
Amúgy - ugyan nem ismerem - de a barátnőd se biztos, hogy megbánja majd, nem? Mármint... Neked a sellő, Neki a csillag jelenthet valami fontosat.
Bár... írtad, hogy "divat"... akkor viszont sejtem mire gondolhatsz.
beküldve: 2009-04-07 14:53:33
(#20161) Yume: robot???jujj.
Miyu: csináltasd meg, de szép legyen.
-ha én csináltatnék is, bár nem fogok, az lenne, amit mindig a csuklómra firkálok. nem egészen tom mit jelent. kedvenc nyakláncomon irta, egy fekete könycsepp volt, csak eltört a kő, viszont érdekes, h a földre esett, mégis csak ott tört el egyenes vonalban, ahol bele volt húzva a "kötője". Igy megmaradt a könycsebb, meg az ezüstszinű jel benne.
most megyek, lássuk mire megyek azokkal a kottákkal.
Miyu: csináltasd meg, de szép legyen.
-ha én csináltatnék is, bár nem fogok, az lenne, amit mindig a csuklómra firkálok. nem egészen tom mit jelent. kedvenc nyakláncomon irta, egy fekete könycsepp volt, csak eltört a kő, viszont érdekes, h a földre esett, mégis csak ott tört el egyenes vonalban, ahol bele volt húzva a "kötője". Igy megmaradt a könycsebb, meg az ezüstszinű jel benne.
most megyek, lássuk mire megyek azokkal a kottákkal.
Szerk: Zoé 2009-04-07 14:54:18
Mellesleg: ha még egyszer vki megpróbál lebeszélni azt méhen lövöm, világos? [/OFF] Off vége ^.^/
Miyu, szerintem remek ötlet a hableányos tetoválás. Mindent bele! (;
És most egyúttal a többi konformistával is jól szembementem beintegetve nekik. (.{
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
hát én nem csináltatnék magamnak, és ha csináltatnék is, akkor sem egy sellőt, de kinek mi
Pontosan, milyen uncsi is lenne ez a világ, ha mind egyformát szeretnénk...
Szóval Miyu én is csak azt tudom ajánlani, hogy gondold át ezt a tetoválás dolgot, mert lehet, hogy megbánnád, bár ha mondjuk szereted a tetoválásokat
Mivel számomra a hablányka szimbolizál valami nagyon fontosat kicsi rá a valószínűség, hogy később elhúzom miatta a számat. Ez nem csak tetszik-nemtetszik kérdése, annál jóval mélyebb. Barátnőm pölö csillagot tetováltatott a hasikójára. Most még szexi meg minden, de ez inkább csak divat. Ő szinte biztos megbánja (bár nem hitt nekem, az ő dolga.)
Mellesleg: ha még egyszer vki megpróbál lebeszélni azt méhen lövöm, világos?
beküldve: 2009-04-07 14:30:47
(#20158) Sziasztok,üdvözlök mindenkit
Milyen napotok volt?
Tetoválás:
hát én nem csináltatnék magamnak, és ha csináltatnék is, akkor sem egy sellőt, de kinek mi
Nekem henna a szememnél volt, de csak egyszer
Szóval Miyu én is csak azt tudom ajánlani, hogy gondold át ezt a tetoválás dolgot, mert lehet, hogy megbánnád, bár ha mondjuk szereted a tetoválásokat
Egyik ismerősöm is most akar tetoválást csináltatni: a vállára egy robotot, a mellkasára pedig egy Alient
Milyen napotok volt?
Tetoválás:
Nekem henna a szememnél volt, de csak egyszer
Egyik ismerősöm is most akar tetoválást csináltatni: a vállára egy robotot, a mellkasára pedig egy Alient
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-07 14:31:48
A sellőnek (számomra) nagyon fontos jelentősége van, (épp úgy, mint a pillangónak a bokámon) de ez egy összetett dolog és kissé bonyolult lenne most elmagyarázni. Ha egyszer találkoznánk személyesen akkor szívesen beszélgetek róla, de fórumon inkább nem. ^^ (Dragdának lehet róla némi sejtése.)
És igen egy lánynak... és igen, nagy... és nem, nem fekete, hanem szürkeárnyalatos x)
Hehe, Zoe, azért nem dögös bögyös kishablotyót akarok én x'D
5 nap alatt gyönyörüen meggyógyult, még csak be se vörösödött. Csak viszketett mint a penész. De az állítolag normális.
És igen egy lánynak... és igen, nagy... és nem, nem fekete, hanem szürkeárnyalatos x)
Hehe, Zoe, azért nem dögös bögyös kishablotyót akarok én x'D
5 nap alatt gyönyörüen meggyógyult, még csak be se vörösödött. Csak viszketett mint a penész. De az állítolag normális.
Szerk: miyu 2009-04-07 14:29:35
Szerk: Zoé 2009-04-07 14:26:12
de sellő......lánynak.......és nagy? és csak fekete?
Miért, fiúnak jobb lenne?
Amúgy én mindenképp meggondolnám a helyedben, Miyu-chan. Volt már ideiglenes tetoválásod? Esetleg henna? Ha még nem, szerintem érdemes lenne először ezzel próbálkozni.
Tetoválásról: sose csináltatnék. Egy dolog, h unalmamban néha összefirkálom a karom .Hát igen.meg volt h a bokámról egy hónapig nem jött le teljesen egy sárkány, és pont ak volt egy kézilabdameccs. az öltözőben mindenki úgy nézte...
-de nem csináltatnék rendeset, ami meg is marad.
vicces, h máson azér tetszik.
-de nem csináltatnék rendeset, ami meg is marad.
vicces, h máson azér tetszik.
Szerk: Zoé 2009-04-07 14:16:25
Hehe... *zavartan nevetgél, mert most tervezgeti a félhátas, sellős, enyhén japános beütésű tettoját ^^' ...*
... Sellő...?
Miért?
*nem szereti a sellőket*
beküldve: 2009-04-07 14:10:46
(#20152) Hellsing topikból áthozva:
Én láttam már ilyet, tiszta cukker volt. Így legalább tudják az unokák, hogy a papi is volt ám fiatal.
Az cikki... Mellesleg ez a veszély bármilyen tetoválásnál fenn áll. Jól kell megválasztani a tetoválót és kész.
Hehe... *zavartan nevetgél, mert most tervezgeti a félhátas, sellős, enyhén japános beütésű tettoját ^^' ...*
Jól van, befogom.
Mint egyik ismerősöm mondta, hogy mutatna egy nyolcvanéves bácsika hátán egy hatalmas Yoda?
Én láttam már ilyet, tiszta cukker volt. Így legalább tudják az unokák, hogy a papi is volt ám fiatal.
Arról nem is szólva, ha a kép nem úgy sikerül mint megtervezted.
Az cikki... Mellesleg ez a veszély bármilyen tetoválásnál fenn áll. Jól kell megválasztani a tetoválót és kész.
A név-tetoválás még hagyján, nem olyan durva, mint egy óriási, színes (brutál) kép.
Jól van, befogom.
*Miyu nem kicsit szerelmes a tetoválásokba*
Ja, a gond az h ha nincs itt, akkor unatkozunk. Mikor itt van, legalább van mit irni
Aucs. Anyuci megy szülőire. Ajjajjjj
Aucs. Anyuci megy szülőire. Ajjajjjj
Szerk: Zoé 2009-04-07 14:10:16
Látod? Wakka visszajött és már olyan is! Kedves vagyok vele, erre ő....
Igen látom, hogy visszajött, és örülök neki, mert már hiányoltam.
... És Ő már csak ilyen! Igazi (gonosz) egyéniség.
Undok. Bleeee. És úgy lesz.
Szia Miho. Jó lehet(ett)
Wakka, összekösselek a nettel? A hátadra kötjük a géped, persze ezt egyszerűbben meg lehet oldani egy laptoppal, de ak nem szenvedsz.
am én multkor láttam filmet egy japán teakertről, csak régebb, és nem tom hol.
Szia Miho. Jó lehet(ett)
Wakka, összekösselek a nettel? A hátadra kötjük a géped, persze ezt egyszerűbben meg lehet oldani egy laptoppal, de ak nem szenvedsz.
am én multkor láttam filmet egy japán teakertről, csak régebb, és nem tom hol.
Szerk: Zoé 2009-04-07 14:08:44
Igeeeenn!!!!Ez az, kösziiiiii Ezzel jóvá van téve az eltűnésed.
Bocs hogy nem vagyok a nettel összekötve..''~_~
aztaaa. csak 3 és fél oldal. de szép kotta, tiszta 16-od, két előjegyzéssel. elleszek ezekkel egy darabig.
Ööö... biztos. Úgy legyen.