Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-07 13:59:07
(#20147) No, szép napot Mindenkinek!
Most néztem meg egy dokumentumfilmet Tokióról. Vasárnap vettem fel a travel csatornáról, Tokió titkai címen adták le. Akit érdekel a japán főváros, csak ajánlani tudom! (Biztosan meg fogják ismételni valamikor.)
Most néztem meg egy dokumentumfilmet Tokióról. Vasárnap vettem fel a travel csatornáról, Tokió titkai címen adták le. Akit érdekel a japán főváros, csak ajánlani tudom! (Biztosan meg fogják ismételni valamikor.)
Igeeeenn!!!!Ez az, kösziiiiii Ezzel jóvá van téve az eltűnésed.
aztaaa. csak 3 és fél oldal. de szép kotta, tiszta 16-od, két előjegyzéssel. elleszek ezekkel egy darabig.
aztaaa. csak 3 és fél oldal. de szép kotta, tiszta 16-od, két előjegyzéssel. elleszek ezekkel egy darabig.
Szerk: Zoé 2009-04-07 13:47:02
Köszi. Meg is jött. +még van 5. jajj
a baj csak az, hogy ezek a zenék, nem a kották.
a baj csak az, hogy ezek a zenék, nem a kották.
Szerk: Zoé 2009-04-07 13:32:07
beküldve: 2009-04-07 13:22:35
(#20141) Tom hogy hol lehet letölteni,csak az a baj, hogy letöltö helyeket nem szabad mutatni a fórumon, küldök mailt, jó?
Mi a címed?
Mi a címed?
Szerk: baniaa3 2009-04-07 13:18:22
Megtalálni, letölteni, kinyomtatni.
lehetőleg zongorára. lehet a második link inkább megvan vhol, csak én nem találom
onnan feltételezem, h zongorán játsza a lány
lehetőleg zongorára. lehet a második link inkább megvan vhol, csak én nem találom
onnan feltételezem, h zongorán játsza a lány
Szerk: Zoé 2009-04-07 13:12:13
beküldve: 2009-04-07 13:08:24
(#20136) Sziasztok.
Vki nem tudja, hogy hol lehet megtalálni, (meg lehete egyáltalán)
az Ichiro no Hana kottáját?
Bleach opening 3-[Link]
Hogy vagytok?
vagy ezt:[Link]
Vki nem tudja, hogy hol lehet megtalálni, (meg lehete egyáltalán)
az Ichiro no Hana kottáját?
Bleach opening 3-[Link]
Hogy vagytok?
vagy ezt:[Link]
Szerk: Zoé 2009-04-07 13:10:14
betelt a füzetem !!! és ne ölj meg Fisi mert én kis fitymáló észre vetem 2 hibát rajta! az egyik csak első pillantásra rossz a másik meg nem szembetűnő , úhogy meg se szólaltam !
Füzet végi búcsúztató
Füzet végi búcsúztató
Milyen hibák? Persze, nem hibátlan, de ugye nem a felemás szemre gondolsz? Az direkt olyan. [Link]
Jó az a kis versike a füzet végére Bár én sose írtam még, mert nekem nem teltek be. Értsd: sose rajzoltam az utsó egy-két lapra.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-07 12:43:31
(#20134) Gondoljatok egy számra! Adjatok hozzá 10-et, majd a gondolt számot vonjuk ki az eredményből.10 lesz.
Na, mondjak ilyesmiket még?
Na, mondjak ilyesmiket még?
beküldve: 2009-04-07 07:38:09
(#20133) Azért ezeket a kedd reggeleket is be kellene tiltani hivatalból. Kezd emberiség elleni bűntett szaga lenni.
Nodemindegyis, siránkozásnak vége. Lendületadó nóta; Squirrel Nut Zippers - Ghost of Stephen Foster
Már pusztán az animációért megéri szvsz.
Nodemindegyis, siránkozásnak vége. Lendületadó nóta; Squirrel Nut Zippers - Ghost of Stephen Foster
Már pusztán az animációért megéri szvsz.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-07 07:39:22