Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-06 23:34:36
(#20132) holnap lesz Vili Buli, Burn szervezés, felszállunk éjfélkor egy villamosra és 3ig körbe körbe megy (szóval nem egy sima bkv járat) és a villamoson megy a party, csak nem tudom hol lehet rá jegyet szerezni
Anyám... ez annyira nem ér.... Somogyban ilyenek mér nincsenek?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-06 23:24:22
(#20130) holnap lesz Vili Buli, Burn szervezés, felszállunk éjfélkor egy villamosra és 3ig körbe körbe megy (szóval nem egy sima bkv járat) és a villamoson megy a party, csak nem tudom hol lehet rá jegyet szerezni
-
épp azon gondolkodtunk h lehetne felvenni, mer nagyon lol. hülyegyerek szájában mikrofonnal, másik meg úgy van megvilágítva, h csak a sziluettje látszódik
Engem ne kérdezz, számtekből mindig is rohadt béna voltam...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
épp azon gondolkodtunk h lehetne felvenni, mer nagyon lol. hülyegyerek szájában mikrofonnal, másik meg úgy van megvilágítva, h csak a sziluettje látszódik
-
az, főleg amikor az imperial marchot játszotta én meg a számba vettem a mikrofont és úgy pont olyan hangom volt, mint véder nagyúrnak
Cédé, koncert dévédé mikor lesz?
Kúúúúúl lehet...
az, főleg amikor az imperial marchot játszotta én meg a számba vettem a mikrofont és úgy pont olyan hangom volt, mint véder nagyúrnak
-
mit nézel?
1ik haverommal beszélek msnen, pontosabban ő gitározik én meg hörgöm hozzá a szöveget
1ik haverommal beszélek msnen, pontosabban ő gitározik én meg hörgöm hozzá a szöveget
Kúúúúúl lehet...
Öhm, asszem Gyilkos számokat... vagy mi a szöszt....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-06 23:08:48
mit nézel?
-
Szerk: ∂z 2009-04-06 23:06:18
ki mit csinál? van itt még vki?
Jelentem még vagyok, és kőkeményen irtom az agysejtjeim a tévé által...
És te?
Bence: Nem kéne egy kávé?
ilyenkor kávé? annyira még én sem vok elvetemült
ki mit csinál? van itt még vki?
-
egyik House M.D. epizódban...
De sajna nem onnan van...
Bence: Nem kéne egy kávé?
Miho Nővérkém: House bácsi télleg metál!
beküldve: 2009-04-06 22:21:14
(#20120) Sziasztok mindenkik!
baniaa3: "alister: Mióta ez az avatarod?"
Elég régóta.
Miyu: Van ilyen szó. Ezért szeressük a magyar nyelvet, mert ilyen rugalmas.
baniaa3: "alister: Mióta ez az avatarod?"
Elég régóta.
Miyu: Van ilyen szó. Ezért szeressük a magyar nyelvet, mert ilyen rugalmas.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Oké, várunk.
Mármint a Barossnál nem várunk meg ha késel, de a pályán ott leszünk, szóval jöhetsz.
Fáradt vagyok, azt olvastam az előbb, hogy "székletszétverős". xD
Mármint a Barossnál nem várunk meg ha késel, de a pályán ott leszünk, szóval jöhetsz.
Fáradt vagyok, azt olvastam az előbb, hogy "székletszétverős". xD