Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ad1: Gyógyszert beszedni becsülettel, mert sose gyógyulsz meg!
Ad2: És ne tessék nénézni, mert ellopom a bogyód!
Ad2: És ne tessék nénézni, mert ellopom a bogyód!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem, nem vágyok. Már hallódom XD. Ezzel elkéstél.
-megyek bevenni a drága gyógyszereimet.
-megyek bevenni a drága gyógyszereimet.
Dragda néni
Halódni vágysz, te drága (vásott) gyermek (dög) ?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-06 20:40:06
(#20069) Köszi Zoe és Dragda^^
Csak annyira tragikus hogy ezek képesek így élni... sőt az a tragikus, hogy a férje és a fia is elviselni... ugyanis egy 200 éves szerencsétlenség az a nő... Dehát.. én vállaltam... Ebben a pécsi Babits suliban elég tragikusak a tanárok:S én jobbra számítottam amikor oda mentem:S no mind1 túlélem ezt a 2 évet, ha a bátyámnak is sikerült
Zoe: tudok mást tenni mint kinyiratni magam holnap?
Dzirun: pontosan... őm... 14:30-15:15-ig
Csak annyira tragikus hogy ezek képesek így élni... sőt az a tragikus, hogy a férje és a fia is elviselni... ugyanis egy 200 éves szerencsétlenség az a nő... Dehát.. én vállaltam... Ebben a pécsi Babits suliban elég tragikusak a tanárok:S én jobbra számítottam amikor oda mentem:S no mind1 túlélem ezt a 2 évet, ha a bátyámnak is sikerült
Zoe: tudok mást tenni mint kinyiratni magam holnap?
Dzirun: pontosan... őm... 14:30-15:15-ig
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-06 20:42:22
Köszönöm szépen a dícsértet és a jó kívánságot is.
Cosplay: Szerintem mégiscsak Neked kellene eldöntened, nem? Mi nem tudhatjuk jobban, hogy mit szeretnél, vagy mindek tudsz beöltözni.
szívesen!
Ki mondta h annak fogok öltözni amiket mondtok, én csak meg halgatom h sztem ez legyél meg az és hátha ezsembe jut valami jó róla!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
holnap 8. órában kell megírnom a fizika tz-t(tessék drukkolni
igenis! a 8. óra pontosan mit takar? (időpont)
-
Dragda néni
Misu-chan: irigylem a bátorságod. én már az évvégi záró audició hallatán is kövé dermedek.
Misu-chan: irigylem a bátorságod. én már az évvégi záró audició hallatán is kövé dermedek.
Első hír: GRATULA!!!!!
Második hír: Részvét, de talán vigasztal, hogy ezek már így születtek... *vállon vereget*
Zoe:
Második hír: Részvét, de talán vigasztal, hogy ezek már így születtek... *vállon vereget*
Zoe:
A föllépéshez gratula.
Am Morduk: most megint eltűnt nee-chan és nii-chan is? Komolyan nem látom őket egy ideje.
Am Morduk: most megint eltűnt nee-chan és nii-chan is? Komolyan nem látom őket egy ideje.
beküldve: 2009-04-06 20:33:17
(#20063) 2 hír szerény életemről:(akit érdekel olvassa el, akit nem, az meg ne )
JÁÁÁJ! Kiderült, hogy 17-én lesz egy újabb fellépésem(ének)! Ez lesz a 2. szólózásom (el sem hiszem lassan )
A másik pedig, hogy holnap 8. órában kell megírnom a fizika tz-t(tessék drukkolni ), mert egész eddig az iskolai dolgok miatt hiányoztam a suliból(uneszkó, kórus, koncert, verseny) erre a fizó tanár lebasz, hogy mert én mindig dolgozatnál hiányzom meg minden... Letisztáztam vele a helyzetet, erre ott hőbölög, hogy őt az nem érdekli, meg mivel a 2. félévben egy jegyem sincs ezért majd osztályozó vizsgát fog velem tetetni ha nem lesz jegyem a lehető legszarabb tanárokkal... hogy lehet valaki ilyen atom bunkó?!
A másik pedig, hogy holnap 8. órában kell megírnom a fizika tz-t(tessék drukkolni ), mert egész eddig az iskolai dolgok miatt hiányoztam a suliból(uneszkó, kórus, koncert, verseny) erre a fizó tanár lebasz, hogy mert én mindig dolgozatnál hiányzom meg minden... Letisztáztam vele a helyzetet, erre ott hőbölög, hogy őt az nem érdekli, meg mivel a 2. félévben egy jegyem sincs ezért majd osztályozó vizsgát fog velem tetetni ha nem lesz jegyem a lehető legszarabb tanárokkal... hogy lehet valaki ilyen atom bunkó?!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-06 20:34:01
Köszönöm szépen! *hajladozik*
Minden elismerésem a tied!
Minden elismerésem a tied!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nos ... a manga a CLAMP féle Tsubasa Reservoir Chronicle....
De felőlem nyugodtan felhasználatlanod, bár sztem kicsit furi, hogy fiú létedre egy csajt raksz ki msn-re kisképnek.
Zoe: Na, most jó?
De felőlem nyugodtan felhasználatlanod, bár sztem kicsit furi, hogy fiú létedre egy csajt raksz ki msn-re kisképnek.
Zoe: Na, most jó?
beküldve: 2009-04-06 20:27:56
(#20059)
Szerk: baniaa3 2009-04-06 20:28:09
beküldve: 2009-04-06 20:25:02
(#20058) XDDDD. Ez jóóóóó. Morduk, ehhez engedélyt kérni. Ha Dragda meg is látná MSN-en, bár sztem nem fogja, akkor is mondhatot, h csak találtad, és elfelejtetted h az övé
javitok: Morduk, milyen tisztességtudó és rendes vagy.
*közbe hátranéz Dragdára*
-na ezt egyrészt nem kellett volna.
javitok: Morduk, milyen tisztességtudó és rendes vagy.
*közbe hátranéz Dragdára*