Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-06 16:00:41
(#20012) Sziasztok!
Végre vége a sulinak. Bár nem panaszkodhatom, ma kivételesen megértettem, ami a fizika gyakorlaton elhangzott!
Nektek hogy telt eddig a napotok?
Amúgy meg ma jöttem csak rá, hogy bármelyik nap megérkezhetnek a rendelt DN-od könyvecskéim! Na ez YUPPIII!!! Csak tudnám miért vagyok ilyen vidám.
Végre vége a sulinak. Bár nem panaszkodhatom, ma kivételesen megértettem, ami a fizika gyakorlaton elhangzott!
Nektek hogy telt eddig a napotok?
Amúgy meg ma jöttem csak rá, hogy bármelyik nap megérkezhetnek a rendelt DN-od könyvecskéim! Na ez YUPPIII!!! Csak tudnám miért vagyok ilyen vidám.
beküldve: 2009-04-06 15:53:52
(#20011) Sziasztok
Most értem csak gép elé, pedig nem voltam suliban se. Csak 10 percig Amig odaadtam az oszinak a nyuszis húsvéti rajzot.
És holnap se megyek, bleeee, és holnapután seee.
Hogy vagytok?
Most értem csak gép elé, pedig nem voltam suliban se. Csak 10 percig Amig odaadtam az oszinak a nyuszis húsvéti rajzot.
És holnap se megyek, bleeee, és holnapután seee.
Hogy vagytok?
Jónapot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Mi a mai téma??????????
Mi a mai téma??????????
Mintha megbeszéltük volna hogy ezt nem...
Kb. ma még csak 4-5 hsz érkezett be, abból kettő az enyém.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-06 14:30:12
(#20009) Jónapot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Mi a mai téma??????????
Mi a mai téma??????????
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-06 12:35:36
(#20008) Szasztok! Bakker, olyan k****g a köri tanár, ez a "inkább nem is mondom el miért" kategóriában van.
Lusta vagyok vissza olvasni, mint mindig.
alister: Mióta ez az avatarod?
Lusta vagyok vissza olvasni, mint mindig.
alister: Mióta ez az avatarod?
beküldve: 2009-04-06 10:55:17
(#20007) Jóreggelt!
Kezdem esélytelennek érezni, hogy meglesz az idei félévben a testnevelés kurzusom. Mintha valami felsőbb hatalom vagy a testem tudatalatti előembere tiltakozna, hogy héé, ez nem kell neked, pellérezd az elméd és ne az alantas húsbörtönöd. Vagy csak szimplán szörnyen lusta vagyok... O_x
Kezdem esélytelennek érezni, hogy meglesz az idei félévben a testnevelés kurzusom. Mintha valami felsőbb hatalom vagy a testem tudatalatti előembere tiltakozna, hogy héé, ez nem kell neked, pellérezd az elméd és ne az alantas húsbörtönöd. Vagy csak szimplán szörnyen lusta vagyok... O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-06 10:55:42
Fisi: De jó neked, hogy te legalább haladsz...
tegnap este meg forum utan irtam majdnem egy oldalt (egyetemi gepen nincs ekezet)
Yuppi, ma en vagyok az elso!!!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-06 10:04:24
beküldve: 2009-04-05 23:38:13
(#20005) Oh, csak a matrica-tapadású hapekokon morgolódok, majd elmúlik .
[OFF]Elolvastam, köszönöm szépen *könny szökik a szemébe, miközben ölelget* Majd holnap válaszolok rá, most nagyon fáradt vagyok. Eskü: ha kijuttok a conra viszek neked egy tábla csokit, oksa? :)
[OFF]Elolvastam, köszönöm szépen *könny szökik a szemébe, miközben ölelget* Majd holnap válaszolok rá, most nagyon fáradt vagyok. Eskü: ha kijuttok a conra viszek neked egy tábla csokit, oksa? :)
Aki matrica, annak herekirit! Ha fáradt vagy, akkor aludj egy jót! *szorosan visszaölel* És nem kell nekem csoki... csak egy igazi ölelés. Szóval várlak majd a conon!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-05 23:24:31
Mi történt szívem legújabb csücske? *aggódva pislant géppisztolyos alakodra*
Megjegyzés: Új fejezet lecsekkolva, kritizálva... Imádlak!
Oh, csak a matrica-tapadású hapekokon morgolódok, majd elmúlik .
Elolvastam, köszönöm szépen *könny szökik a szemébe, miközben ölelget* Majd holnap válaszolok rá, most nagyon fáradt vagyok. Eskü: ha kijuttok a conra viszek neked egy tábla csokit, oksa? :)
Megj.2: Hirot én is szeressem
Szerk: miyu 2009-04-05 23:21:08
Háháááá 20000.hsz!!!!!!!Yattaaaaaa!Ezis megvan!
Elküdtem a választ!
bravissszimó!
Csak érkezne már meg !
meg érkezettt!!!!!!!!!!!!!!!!!! arigatou Naruto! ez tényleg segített!
most úgy meghatódtam
Jó éjt mindenkinek !"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-05 23:15:56
Elküdtem a választ!
Elküdtem a választ!
Affranc! Én akartam a 20.000. h.sz-t produkálni! Csak sajna elkalandoztam. Még jó, hogy Otakucsma 1000. megvolt.
Na visszajöttem!Máris válaszolok!
csak gyorsan , vagy nem tom mi lesz !!!!!!!!!
Elküdtem a választ!
Szerk: Kuran Kaname 2009-04-05 23:08:26
csak gyorsan , vagy nem tom mi lesz !!!!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Hidd csak el nyugodtan , te nem akarsz ebben nekem segíteni !
Ok, te tudod.
hufffffffffffff!én hüle meg csak most olvastam vissza h fürdik! itt fogok éccakázni !!!!!!!!!!