Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-05 21:33:41
(#19952) Április 8.-án lesz a Magyar mozikba Dragon Ball film, de tralierjéből láttom, hogy SZAR.
Zabpehely ki az a Petra? Ki az én névrokonom??
ő egy élő fórum legenda akinek a történte hsz-ról hst-ra terjed, a történet szerzőjét meg lehet keresni de szinte már eltűnt a rég múlt homályában
Miho: én jobban szeretem,mert nem olyan kötött
a vers farigcsálás nekem nem megy,még beletörik a bicskám
Még !!!!!
nem hittem volna h ilyen bátor
am meg én is írogatok csak nem ilyen japán vers formációt.
és ez a legenda .... LOL!!!!!!!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
de akár egymást is megehetjük
én nem tudok a vonaton aludni de nem baj mire felébredtek mindenkinek ki lesz dekorálva az arca
én nem tudok a vonaton aludni de nem baj mire felébredtek mindenkinek ki lesz dekorálva az arca
Vagy mire felébredünk már mindenkinek hiányozni fog az arca...
beküldve: 2009-04-05 21:32:36
(#19950) Miho-chan nekem is nagyon tetszik a versed!A szirom és a tavasz kapásból egy olyan területet vet elém ami tele van cseresznyefákkal!Csodás élmény az utsó két sor! Nekem ezt hozta ki!
beküldve: 2009-04-05 21:32:06
(#19949) Kinokane Miho ez télleg szép! Gratulálok!!^^ Én is írok valami hasonlókat, de azok nem ilyen jók... Viszont lesz kitől tanulni!!
Yaven wakka a névrokonom? Az első közös vonás... rokonok vagyunk x)x)
mad_chan: neked készítünk ágyat a székekből Egymást? én nem bántok senkit...annyira... xD
Yaven wakka a névrokonom? Az első közös vonás... rokonok vagyunk x)x)
mad_chan: neked készítünk ágyat a székekből Egymást? én nem bántok senkit...annyira... xD
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Szerk: Misu. 2009-04-05 21:33:24
Zabpehely: Aludni a vonaton tökéletesen megfelel majd, a kaja pedig...hmm... felsöprünk, aztán ki amit talál xD vagy úgy is sokan leszünk és ha már egy vonatot elkötöttünk akkor egy gyorskajálda is belefér
de akár egymást is megehetjük
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Nővérkém... ez csodálatos...
De én maradnék tiszteletet a haikunál, ha már japán versforma.
Köszönöm, Húgockám!
No, a haikut még nem mertem bevállalni. Bár... még konkrétan el se kezdtem tanulni, hogy hogy is néz ki. Egyelőre még csak a wakákkal foglalkoztam, pont azért, mert szabadabb a témaválasztása.
De majd egyszer...
Yaven: Köszönöm szépen.
Zoe: Köszönöm. És szerintem megpróbálhatod, ha van bármiféle költői ambíciód. Tekintve, hogy itt csak az egyes sorokban elhelyezhető szótagszámoktól függ a dolog, é még rímet se kell faragni, nem egy nagy ördöngősség.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-05 21:34:06
beküldve: 2009-04-05 21:28:57
(#19946) Miho: ez nagyon jó. én mér nem tok ilyet irni. na nem baj, megpróbálom, majd megmutatom neked.
Misu-chan: az jóóó lesz. és ak lesz kiállitásnézés, meg fórumtali egyben
Z.p.: gyere, dolgozzunk kicsit a szobáján, h mikor hazajön, és be akar lopózni, mintha el se ment volna, ak kapjon a fejére
Misu-chan: az jóóó lesz. és ak lesz kiállitásnézés, meg fórumtali egyben
Z.p.: gyere, dolgozzunk kicsit a szobáján, h mikor hazajön, és be akar lopózni, mintha el se ment volna, ak kapjon a fejére
beküldve: 2009-04-05 21:28:42
(#19945) Zabpehely: Aludni a vonaton tökéletesen megfelel majd, a kaja pedig...hmm... felsöprünk, aztán ki amit talál xD vagy úgy is sokan leszünk és ha már egy vonatot elkötöttünk akkor egy gyorskajálda is belefér
Cseresznyefa az utcánk végén
Halott voltam, míg
Meg nem láttalak aznap,
Az utcánk végén,
Szirmaid láttán tudtam;
Beköszöntött a tavasz.
Halott voltam, míg
Meg nem láttalak aznap,
Az utcánk végén,
Szirmaid láttán tudtam;
Beköszöntött a tavasz.
Ez nagyon jó! Még talán wakkának -a névrokonnak- is megmutatjuk
De komolyan tetszik.
Zabpehely ki az a Petra? Ki az én névrokonom??
ő egy élő fórum legenda akinek a történte hsz-ról hst-ra terjed, a történet szerzőjét meg lehet keresni de szinte már eltűnt a rég múlt homályában
Miho: én jobban szeretem,mert nem olyan kötött
a vers farigcsálás nekem nem megy,még beletörik a bicskám
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-05 21:29:16
én inkább csak novellákat próbálok meg írogatni
Köszönöm szépen.
A novellák... Még nem igazán próbálkoztam velük komolyabban. Eddig inkább a költészetet próbáltam előtérbe helyezni - de a novellákkal is próbálkozni fogok.
Halott voltam, míg
Meg nem láttalak aznap,
Az utcánk végén,
Szirmaid láttán tudtam;
Beköszöntött a tavasz.
Halott voltam, míg
Meg nem láttalak aznap,
Az utcánk végén,
Szirmaid láttán tudtam;
Beköszöntött a tavasz.
Nővérkém... ez csodálatos...
De én maradnék tiszteletettel a haikunál, ha már japán versforma. Azt könnyebben megírom.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-05 21:29:51
Ha érdekel Titeket...
Csak egyet. De szívesen.
Halott voltam, míg
Meg nem láttalak aznap,
Az utcánk végén,
Szirmaid láttán tudtam;
Beköszöntött a tavasz.
Halott voltam, míg
Meg nem láttalak aznap,
Az utcánk végén,
Szirmaid láttán tudtam;
Beköszöntött a tavasz.
ez nagyon szép!
Misu-chan : ha ott alszunk és kosztot is biztosítasz !XD
petrának hívnak ? De ő nem petra ő Csak Petra ...
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-05 21:27:02
beküldve: 2009-04-05 21:24:28
(#19939) Zabpehely ki az a Petra? Ki az én névrokonom??