Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-05 22:21:30
(#19982) Jaj de Miho-chan!Nem igaz hogy mi nem vagyunk fontosabbak! Nya máááá!Töltsd velünk a Tavaszi szünet első napjááát!
az áfonya illatú/ízű hapsik
... *megnyalja a szája szélét*
Azt hiszem lemaradtam valamiről...
beküldve: 2009-04-05 22:16:05
(#19980) Dragda: az áfonya illatú/ízű hapsikkal kapcsolatban - jelenleg az egész férfi állományt potenciális ellenségemnek tekintem... A pacifista énem rettegve lapul a sarokban... x)
Hmmmm...Elég hideg a Danubis vize...főleg...ólomövben!
*nagyot nyel*
...
Mégis megkockáztatom... Szerencsémre még nem tudod hol lakom, Naruto-kun... De a következő fórumtalin bepótolhatjuk a Miho-úsztatást.
Addig meg... Majd csak kibírom Nélkületek.
Bbbbboocscsc mindenkinek , de most nem válaszolok ,!naruto?lTasketeeeeeeeeeeeeeeee e!
Dosta Zabp.-chan!Miért mentselek meg kitől?!
Bbbbboocscsc mindenkinek , de most nem válaszolok ,!naruto?lTasketeeeeeeeeeeeeeeee e!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-05 22:07:11
(#19976) Akkkor is az van, h befejeztem a nyuszikát, ecsettel a mancsában, ahogy gondolkodik. Ha ez nem elég ari az oszinak, ak csináljon mást.
Mindenkinek jóéjt, és aki olvasgatni akar, ime: az előbbi utolsó ember+kopogás inspirálódásom:
-most találom ki, legyen mondjuk, h ezt álmodjátok, szép álmok..... -
Egyedül vagytok egy sötét szobában. Az ablakok feketék, nem süt be rajtuk fény. Az ég is homályos, odakinn esik az eső, a szél összeveri a fák ágait. És ti egyedül ültök az üres szoba közepén.
-tovább nem tom. mondjuk h Yaven az, most mit félsz. XD
Na erre még megvárom a kommenteket, a gyorsabbakat, aztán megyek
Mindenkinek jóéjt, és aki olvasgatni akar, ime: az előbbi utolsó ember+kopogás inspirálódásom:
-most találom ki, legyen mondjuk, h ezt álmodjátok, szép álmok..... -
Egyedül vagytok egy sötét szobában. Az ablakok feketék, nem süt be rajtuk fény. Az ég is homályos, odakinn esik az eső, a szél összeveri a fák ágait. És ti egyedül ültök az üres szoba közepén.
-*gondolkodik*-
E gyszercsak halk kopogást hallotok. Majd csönd. Aztán a régi ajtó nyikorogni kezd, recseg a padló...Belép valaki a szobába. Sötét alak csak, amit látni lehet. Csuklyát visel. Egy percre megáll az ajtónál, majd lassan bennebb lép. Felétek megy, hörgő hang hallszik a csuklya alól. Ti megpróbáltok fölállni, a sarok felé menni, de mozdulni sem tudtok. Aztán az alak leveszi a csuklyát. Két izzó, vörös szempár világit a sötétben. S te tudatlan, ki abba egyszer belenézel, a halál fia vagy. Vér, vér csöpög a kezéről.......s ebben a percben villámlik..................-tovább nem tom. mondjuk h Yaven az, most mit félsz. XD
Na erre még megvárom a kommenteket, a gyorsabbakat, aztán megyek
... Ehhh... Miféle következményekkel ját, ha nem így teszek?
Hmmmm...Elég hideg a Danubis vize...főleg...ólomövben!
Hát Miho-chan akkor kénytelen leszel estére tolni! Mert eljössz és kész!
beküldve: 2009-04-05 22:00:26
(#19972) Zabpehely tévedtél minuszba 1,5 évet
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Egész napos lesz, kb délelőtt 10-től. (Babazsúr, mondhatnák néhányan. )
Szóval ez a tali megint kimarad. Most már kezdem szégyelni magam.
Fisi:
Ejnye-bejnye, tessék betartani azt a szép szabályt. Bár megértem, ha nem könnyű, mert nekem sem megy mindig, kedvtől függ...
Szervusz!
Szóval ez a tali megint kimarad. Most már kezdem szégyelni magam.
Fisi:
Ejnye-bejnye, tessék betartani azt a szép szabályt. Bár megértem, ha nem könnyű, mert nekem sem megy mindig, kedvtől függ...
Szervusz!
beküldve: 2009-04-05 21:56:10
(#19970) én is megyek
hali mindenki és ajánlom,hogy nézzetek be az ágyatok alá nehogy ott legyen Yaven és nyál csorgatva várja a pillanatot amikor lerághatja az arcotok
hali mindenki és ajánlom,hogy nézzetek be az ágyatok alá nehogy ott legyen Yaven és nyál csorgatva várja a pillanatot amikor lerághatja az arcotok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Fisi!:Yaven-chan mondta hogy te eljönnél velem anyagot keresni a ruhámhoz?!
Yupp! Szünetben ráérek, tudok egy-két használtruha üzletet meg röftexeket is, ahol biztos van. csak szólj előre hogy mikor, inkább emailben, mert azt biztosan megnézem.
Miho: Én ált nem olvasom át olyan sokszor, ezért később maradhatnak benn hibák. Inkább csak lusta vagyok írni. Hupp, ma se írtam még! Folytatódik a szadizás...ma nincs kedvem hozzá, de tartanom kell magam a saját szabályaimhoz...
És most búcsúzom!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
mad_chan: Te vagy az én magyarázóm!
bizony bizony bele látok a fejedbe és .... te jó Isten inkább nem írom le amit láttam XD
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...