Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-06 18:47:28
(#20027) betelt a füzetem !!! és ne ölj meg Fisi mert én kis fitymáló észre vetem 2 hibát rajta! az egyik csak első pillantásra rossz a másik meg nem szembetűnő , úhogy meg se szólaltam !
Füzet végi búcsúztató
Füzet végi búcsúztató
Ki gondolta volna ,
Hogy eljutunk idáig?
Ki gondolta volna ,
Hogy ez is betelik?
Nézd csak !
Most itt vagyunk a végén !
Minden oldal
Egy-egy felejthetetlen emlék !
Megélt ez a füzet
Rengeteg cifraságot:
Őszi cont , fórum talit
És egy anime karácsonyt!
Megtelve jócskán
Nagy bölcsességekkel:
rajzokkal , levéllel
És két ilyen-olyan verssel .
Szép , Nyagyalakú füzet
Spirál, lapok , színek !
Ég legyen veletek
Sok szép emlékek!
Hogy eljutunk idáig?
Ki gondolta volna ,
Hogy ez is betelik?
Nézd csak !
Most itt vagyunk a végén !
Minden oldal
Egy-egy felejthetetlen emlék !
Megélt ez a füzet
Rengeteg cifraságot:
Őszi cont , fórum talit
És egy anime karácsonyt!
Megtelve jócskán
Nagy bölcsességekkel:
rajzokkal , levéllel
És két ilyen-olyan verssel .
Szép , Nyagyalakú füzet
Spirál, lapok , színek !
Ég legyen veletek
Sok szép emlékek!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-06 18:48:30
Az nem rossz, de mondjak jobbat?
Ma nem voltam suliba.
Kedd: nem leszek suliba
Szerda: nem leszek suliba
Csütörtök: leszek, de el leszek kéreztetve felkészitőre
Péntek:verseny van, szal nem tanulok semmit
Jövő hét: káció, áció ció vakációóóóóóó
meghaltunk
Ma nem voltam suliba.
Kedd: nem leszek suliba
Szerda: nem leszek suliba
Csütörtök: leszek, de el leszek kéreztetve felkészitőre
Péntek:verseny van, szal nem tanulok semmit
Jövő hét: káció, áció ció vakációóóóóóó
meghaltunk
Szerk: Zoé 2009-04-06 18:21:00
Jó, akkor tereljük másfele a szót...
Holnap már nincs tanítás! Kedden kirándulás, szerda délelőtt pedig DVD-zés a suliban az osztálllal. Tökjó.
Aztán meg egy hét szünet!
Holnap már nincs tanítás! Kedden kirándulás, szerda délelőtt pedig DVD-zés a suliban az osztálllal. Tökjó.
Aztán meg egy hét szünet!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-04-06 18:07:26
beküldve: 2009-04-06 17:54:53
(#20024) Tessék leszállni a bogaras témáról, mer itthon, egyedül fogok nem tom mit kapni mindjár. Már érzem ahogy rajtam mászkálnak . Ha most vki bejönne a szobámba, szivrohamot kapnék, ha nem is darázs v mit tom én mi
Foszfor: h h szokás szerint?
Foszfor: h h szokás szerint?
Szerk: Zoé 2009-04-06 18:00:05
beküldve: 2009-04-06 17:52:02
(#20023) Szia mindenkik!
A mai napom eléggé fárasztó volt...de erről ennyit.
Wááá, én írtózóm mindenféle bogártól kiskorom óta. Ha a számba repülne egy poszméh, hát teljesen kész lennék. Emlékszem, hogy egyszer futás közbe szokás szerint állandóan pofáztam, éslenyeltem egy szúnyogot...Mindenki rajtam röhögött - szokás szerint.
A hiénás rajz meg nagyon jó lett.
A mai napom eléggé fárasztó volt...de erről ennyit.
Wááá, én írtózóm mindenféle bogártól kiskorom óta. Ha a számba repülne egy poszméh, hát teljesen kész lennék. Emlékszem, hogy egyszer futás közbe szokás szerint állandóan pofáztam, éslenyeltem egy szúnyogot...Mindenki rajtam röhögött - szokás szerint.
A hiénás rajz meg nagyon jó lett.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-06 17:22:49
(#20022) Jujj, Fisi.....a szádba??????jujjjj. *becsukja az ablakot*-ide nem jön be több bogár!
am ez nagyon jó kép. és az a hiéna egyáltalán nem hasonlit kutyusra, főleg azokkal a fogakkal, meg a nyelve
És a férfi szeme, az jujjj. Rémisztő. mintha lejönne a képről, és...és...és.....nem tom, meg akarna ölni.
am ez nagyon jó kép. és az a hiéna egyáltalán nem hasonlit kutyusra, főleg azokkal a fogakkal, meg a nyelve
És a férfi szeme, az jujjj. Rémisztő. mintha lejönne a képről, és...és...és.....nem tom, meg akarna ölni.
beküldve: 2009-04-06 17:03:45
(#20021) Sziasztok!
Szia Yaven! Feljöttem kicsinyég.
Készülget a sakuracon rajzpályázat egyik esélyes jelöltje, mellesleg a novllám borítója.
[Link]
Jópofa Kicsit ijesztő. És a hiéna kissé Kutyus-jellegű.
A rovarokról: egy nap az egyik barátnőmmel sétáltunk, és folyton körülöttünk repkedett egy nagy poszméh. Nem mintha félnék tőle, de ha a számba repül????
Szia Yaven! Feljöttem kicsinyég.
Készülget a sakuracon rajzpályázat egyik esélyes jelöltje, mellesleg a novllám borítója.
[Link]
Jópofa Kicsit ijesztő. És a hiéna kissé Kutyus-jellegű.
A rovarokról: egy nap az egyik barátnőmmel sétáltunk, és folyton körülöttünk repkedett egy nagy poszméh. Nem mintha félnék tőle, de ha a számba repül????
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Nem kell félni! én szirkolok4 És nem csak én, hallod a hangokat?
Yume, Yume, Yume, Yume Tsuki, Yume!!!
Tessék menni, játszani és győzniiiiiii. Nem kell kéretni magad, nem szúrod el! Ha szeretsz vmit akkor csináld!
Vagy én löklek ki a pályára! Vili?
Gyógyulok. Am hamarosan sztem kell majd virágozzanak nálunk is a cseresznyefák, és ak majd kimegyek a kertünkbe, és csinálok képeket. Azért a látványért megéri oda kimászni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Bejött egy méhecske!!!!!bejött egy méhecskeeee
Tessék menni, játszani és győzniiiiiii. Nem kell kéretni magad, nem szúrod el! Ha szeretsz vmit akkor csináld!
Gyógyulok. Am hamarosan sztem kell majd virágozzanak nálunk is a cseresznyefák, és ak majd kimegyek a kertünkbe, és csinálok képeket. Azért a látványért megéri oda kimászni.
Köszönöm szépen a biztatást
Inkább nem várom meg azt, hogy te lökj be a pályára
Hát akkor menni fogok, és szorítsatok
Yaven:
Szerencsére még nem ütköztem egyetlen rovarral sem össze
Én ezzel most el is búcsúzok, további jó fórumozást és további szép napot
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-04-06 17:00:11
Köszi.
Am igen, mázlista vagyok, de csak azér nem kell mennem 3 nap suliba, h nehogy pénteken ne tudjak menni versenyre. Igyis a magyartanárnő majdnem szivrohamot kapott, h ma mér nem mentem, és mi lesz pénteken.
+mikor ma bementem 10 percre, és beszéltem az oszival, meg lettem fenyegetve h ez alatt a 3 nap alatt csináljak minimum 5 csendéletet, mer a rajztanár csak azt nem látott még tőlem, és az lesz majd a felvételi is
Nah, *kifújja magát* méhecskeveszély elháritva. Ilyenkor örülök a tetőablaknak.
Am igen, mázlista vagyok, de csak azér nem kell mennem 3 nap suliba, h nehogy pénteken ne tudjak menni versenyre. Igyis a magyartanárnő majdnem szivrohamot kapott, h ma mér nem mentem, és mi lesz pénteken.
+mikor ma bementem 10 percre, és beszéltem az oszival, meg lettem fenyegetve h ez alatt a 3 nap alatt csináljak minimum 5 csendéletet, mer a rajztanár csak azt nem látott még tőlem, és az lesz majd a felvételi is
Nah, *kifújja magát* méhecskeveszély elháritva. Ilyenkor örülök a tetőablaknak.
Szerk: Zoé 2009-04-06 16:55:41
Szia Yume!
Én is félek, hogy nyáron majd micsoda hőség lesz. Utálom ha a hőmérséklet 30 fok felett van.
Amúgy a virágzó fák látványa engem addig boldogított, amíg el nem kezdett fújni a szellő és a szirmokat, meg a port a szemembe fújta.
Ha már itt tartunk; szerintem a rovarok egyre bénábbak. Nem tudom, hogy ez a gazdasági válság, vagy a globális felmelegedés újabb káros hatása, de minden nap az arcomnak ütközik egy kis lény.
Zoe: Jobbulást! Vagy inkább: Te mázlista!!!
Én is félek, hogy nyáron majd micsoda hőség lesz. Utálom ha a hőmérséklet 30 fok felett van.
Amúgy a virágzó fák látványa engem addig boldogított, amíg el nem kezdett fújni a szellő és a szirmokat, meg a port a szemembe fújta.
Ha már itt tartunk; szerintem a rovarok egyre bénábbak. Nem tudom, hogy ez a gazdasági válság, vagy a globális felmelegedés újabb káros hatása, de minden nap az arcomnak ütközik egy kis lény.
Zoe: Jobbulást! Vagy inkább: Te mázlista!!!
Nem kell félni! én szirkolok4 És nem csak én, hallod a hangokat?
Szerk: Zoé 2009-04-06 16:46:20
beküldve: 2009-04-06 16:39:55
(#20016) Sziasztok!
Igen az idő gyönyörű, már kezdenek rügyezni a fák is.
Olyan jó, hazafelé jövet egy olyan szép fát láttam tele volt fehér virágokkal, gyönyörű volt
Amúgy meg elég meleg van kint, akkor mi lesz nyáron?
Nekem a szokásosan telt a napom, média órán egy nagyon szép filmet néztünk, annyira tetszett.
És bajban vagyok azzal, hogy szerdán lesz foci meccs, de nem tudom, hogy el e menjek rá, barátnőm addig fog kínozni vele mígnem beadom a derekam.Szeretek focizni, de így az utolsó nap, lehet lusta leszek, és félek, hogy elszúrom (mint mindig mindent )
Na mindegy, örülök, hogy mindenkit vidám kedvében találom(legalább is Zoet és Yavent.)
Zoe:
de jó neked, hogy nem mész suliba!
Amúgy az én cicám meg olyan mint egy kutya vissza hozza a labdáját.
De a tévének a távirányítójával még nem tud bánni
És jobbulást!
Igen az idő gyönyörű, már kezdenek rügyezni a fák is.
Olyan jó, hazafelé jövet egy olyan szép fát láttam tele volt fehér virágokkal, gyönyörű volt
Amúgy meg elég meleg van kint, akkor mi lesz nyáron?
Nekem a szokásosan telt a napom, média órán egy nagyon szép filmet néztünk, annyira tetszett.
És bajban vagyok azzal, hogy szerdán lesz foci meccs, de nem tudom, hogy el e menjek rá, barátnőm addig fog kínozni vele mígnem beadom a derekam.Szeretek focizni, de így az utolsó nap, lehet lusta leszek, és félek, hogy elszúrom (mint mindig mindent )
Na mindegy, örülök, hogy mindenkit vidám kedvében találom(legalább is Zoet és Yavent.)
Zoe:
de jó neked, hogy nem mész suliba!
Amúgy az én cicám meg olyan mint egy kutya vissza hozza a labdáját.
De a tévének a távirányítójával még nem tud bánni
És jobbulást!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Igen, hallottam Z.p. cicájáról. Bár az enyém is csinál néha fura dolgokat....
Fulladás: hát még mindig nagyon meg vagyok fázva, és a doktornéni eltiltott az iskola látványától is. feltehetőleg a virus neve, amit kaptam Sulibaci, ami naaaagyon veszélyes.
Ezér Antisuli nevű kezelésre vagyok itélve. De sajnálom magam.
Fulladás: hát még mindig nagyon meg vagyok fázva, és a doktornéni eltiltott az iskola látványától is. feltehetőleg a virus neve, amit kaptam Sulibaci, ami naaaagyon veszélyes.
Ezér Antisuli nevű kezelésre vagyok itélve. De sajnálom magam.
Szerk: Zoé 2009-04-06 16:35:13
Jaja, szép nap a mai Hogyhogy majdnem megfulladtál?
A csodamacska elnevezésre úgy látszik kezd esélyes lenni a cicusod, bár Zabpehelyé fényképezőgépet is tud szerelni.
A csodamacska elnevezésre úgy látszik kezd esélyes lenni a cicusod, bár Zabpehelyé fényképezőgépet is tud szerelni.
Szia Yaven. Látom neked is jó a kedved
Szép idő van, meg minden, süt a nap, kb 10 perce majdnem megfullattam, de az már nem érdekel, meleg van, a macskám rájött h hogy kell elkapcsolni a TV-t.
Szép idő van, meg minden, süt a nap, kb 10 perce majdnem megfullattam, de az már nem érdekel, meleg van, a macskám rájött h hogy kell elkapcsolni a TV-t.