Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
szervusz Miho !
tök szépeket írsz !
És jobbulást te gyengélkedő!
Zoe:
és mindenki : tudom h egy folytában nyafogok de ... Minek öltözzek??????????????
tök szépeket írsz !
én is írtam egy verset mer betelt a füzetem XD előző oldal!
És jobbulást te gyengélkedő!
Zoe:
és mindenki : tudom h egy folytában nyafogok de ... Minek öltözzek??????????????
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-06 19:51:05
Szerk: Zoé 2009-04-06 19:44:01
beküldve: 2009-04-06 19:33:32
(#20039) beküldve: 2009-04-06 19:27:47
(#20037) Jóóó estét!
Innen jelentkezem, a használt zsebkendők tengerének közepéből...
Hogy vagytok?
Amúgy, akit érdekel, felkerült a tegnap ide is bemásolttal együtt még pár waka az oldalamra, el lehet olvasni, és hamarosan beállítom, hogy kommentelni/kritizálni is lehessen.
Innen jelentkezem, a használt zsebkendők tengerének közepéből...
Hogy vagytok?
Amúgy, akit érdekel, felkerült a tegnap ide is bemásolttal együtt még pár waka az oldalamra, el lehet olvasni, és hamarosan beállítom, hogy kommentelni/kritizálni is lehessen.
Sziasztok megint!
ÁÁÁ, az a lila füzeted telt be?!? Ugye nem? *reménykedve néz* Csak mert nemrég még tele volt üres oldalakkal.
betelt a füzetem !!!
ÁÁÁ, az a lila füzeted telt be?!? Ugye nem? *reménykedve néz* Csak mert nemrég még tele volt üres oldalakkal.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs ...Bingó! az a füzet telt be ! és milyen a vers? nem tudom hogy vagy vele de amikor legutóbb találkoztunk 3 üres lap volt benne ...^^"
az utolsó rajz benne egy véres sebes fél szemű lány :)
Zoe: köszi a dícséretet , meg a tippet de ő most megyen a könyvespolcra !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-06 19:24:25
Szevasz haver!
Tegnap küldeni akartál nekem egy képregény tervet, csak aztán valahogy mégis elkerültük egymást. Most átküldöd?
Tegnap küldeni akartál nekem egy képregény tervet, csak aztán valahogy mégis elkerültük egymást. Most átküldöd?
Szia Yaven!
nah én egy kicsit megyek játszani összedobok egy pályát...
nah én egy kicsit megyek játszani összedobok egy pályát...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Sziasztok megint!
betelt a füzetem !!!
Hát nem aludtam el órán, de kaptam egy rohadt dátumot az elenőrzőmbe.... Nem szurtam ki egy feladatot.....
A tanárom mellesleg tolbamondásban pedig hibának vett egy fogalmazási hibát, és mint tudjuk (én és az osztálytársaim persze) A fogalmazás hiba az nem számít...
A tanárom mellesleg tolbamondásban pedig hibának vett egy fogalmazási hibát, és mint tudjuk (én és az osztálytársaim persze) A fogalmazás hiba az nem számít...
Szia. Nem fájditom senki szivét, h mégegyszer elmondom a napomat, meg az ezután következőket.
Meik órán aludtál el?
Meik órán aludtál el?
beküldve: 2009-04-06 19:01:08
(#20029) Hello mindenkinek!Kinek milyen napja volt?
Ma atomra álmos voltam....
Ma jó kis száraz bukta a vacsim...
Ma atomra álmos voltam....
Ma jó kis száraz bukta a vacsim...
Szerk: Morduk 2009-04-06 19:08:05
Hogy ennek a füzetnek milyen szép a temetése.
Ez a versike jó.
rakj bele lapokat .
Én a kedvenc füzeteimmel mindig azt csiálom, ha betelnek, ak ide-oda becsiptetek lapokat, kisebbeket beragasztok...
Ez a versike jó.
rakj bele lapokat .
Én a kedvenc füzeteimmel mindig azt csiálom, ha betelnek, ak ide-oda becsiptetek lapokat, kisebbeket beragasztok...
Szerk: Zoé 2009-04-06 19:00:36