Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-06 21:13:36
(#20087) Szia rapider!
Nocsak...az ember nem is nézné ki Bencéből, hogy ilyenekre lenne képes...a kis klikkesedő
Nocsak...az ember nem is nézné ki Bencéből, hogy ilyenekre lenne képes...a kis klikkesedő
beküldve: 2009-04-06 21:12:56
(#20086) Rapider: szia. mint mindig a legjobb pillantaban jössz.
Dragda n***: tudom én mikor kell abbahagyni . És pont téged nem foglak idegesiteni
Wakka: még azér se, mer te kérsz rá. Haha.
-már gondoltam, hogyha ma se kerülsz elő, ak holnap eltávolitom a szobádból a csapdákat, amiket neked szántam, és átrendezzük a szobát hangszereknek, és ott gyakoroltunk volna.
mindjár Bleach. Baniaaaaa. hol vagy?
Dragda n***: tudom én mikor kell abbahagyni . És pont téged nem foglak idegesiteni
Wakka: még azér se, mer te kérsz rá. Haha.
-már gondoltam, hogyha ma se kerülsz elő, ak holnap eltávolitom a szobádból a csapdákat, amiket neked szántam, és átrendezzük a szobát hangszereknek, és ott gyakoroltunk volna.
mindjár Bleach. Baniaaaaa. hol vagy?
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:14:19
Dragda: jójó. abbahagytam.
Na, végrehogy!
Rapider: Szió!
HELLO DRAGDA
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Dragda: jójó. abbahagytam.
Na, végrehogy!
Rapider: Szió!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
a gond ott kezdődik, h kézzel irok, nem a számmal beszélek -itt
Ez az, adj neki! XD
Remélem azért nem szerepeltem a kék fényben és a csellengőben...
Bene-kün: Klikkesedünk, klikkesedünk?
Szerk: wakka 2009-04-06 21:08:33
Jó estét mindenkinek
Csá, holnap délután megyünk Krisztiánnal Pillangóba streetballozni, gyere te is!
beküldve: 2009-04-06 21:05:02
(#20081) De mondom/irom: mégsincs semmi bajuk
Én meg mikor a legjobb idők vannak, akkor leszek beteg. Nem ér
Dragda: jójó. abbahagytam. -látod? cipzár a számon. a gond ott kezdődik, h kézzel irok, nem a számmal beszélek -itt
Én meg mikor a legjobb idők vannak, akkor leszek beteg. Nem ér
Dragda: jójó. abbahagytam. -látod? cipzár a számon. a gond ott kezdődik, h kézzel irok, nem a számmal beszélek -itt
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:04:39
Ad1: általában elfelejtem
Ad2:Bocsi mami
Harapni fogok. Mindkét megnyilvánulásod miatt...
Bence: Hát akkor az ő esetében: Éljen a genetika!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Bence: nálunk is vannak, akik a havas pályán képesek nyári öltözetben focizni.
Jó, én is képes vagyok rá, de utána beteg leszek nagy eséllyel.
Ad1: általában elfelejtem
Bence: nálunk is vannak, akik a havas pályán képesek nyári öltözetben focizni. Mégsincs semmi bajuk
Jééé. Egy eltűntnek nyilvánitott megkerült.
Bence: nálunk is vannak, akik a havas pályán képesek nyári öltözetben focizni. Mégsincs semmi bajuk
Jééé. Egy eltűntnek nyilvánitott megkerült.
Szerk: Zoé 2009-04-06 21:00:22
Éééértdekes... csak nem fűti a ... lelkesedés? XD
Mellesleg Béres csepet szed, mi?
Mellesleg Béres csepet szed, mi?
Ha már a betegség témánál vagyunk. Egyik haverom télen is képes kimenni egy szál pólóban az utcára, ha pölö lusta felmenni a termünkba pulcsiért. Meg ilyesmi, mindig így van vele és sosem fázik meg.
10 év múlva meg lesegetheti a tönkrement veséje termékét... ergo 3 percenként pisilhet...
Ha már a betegség témánál vagyunk. Egyik haverom télen is képes kimenni egy szál pólóban az utcára, ha pölö lusta felmenni a termünkba pulcsiért. Meg ilyesmi, mindig így van vele és sosem fázik meg.