Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De milyen célra kéne? Mellesleg nem örülnék, ha felhasználnád, mivel én vágtam ki a mangából, ergo félig-meddig saját meló.
Hát MSN-re képnek... de ha megadnád azt a mangát ahonnan kivágtad, akkor kivágnám... De ha zt mondod h NEM akkor én felfogom h törlöm. OK?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
De milyen célra kéne? Mellesleg nem örülnék, ha felhasználnád, mivel én vágtam ki a mangából, ergo félig-meddig saját meló.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Hogy milyen képet? Itteni profil-kép? vagy iwiw-es képet? MSN-re? Mármint az msnes blogodra/profilodra? vagy hova? Nagyon nem vágom...
Igen az itteni képed! De persze ha azt mondod h na gyorsan töröljed a képedet mert acél pofonlistára írlak (lehet h túlzok) akkor azonnal ugrok, és törlöm.... Ok?
Szerk: Morduk 2009-04-06 20:22:11
Morduk:
Zoe: A kis elveszett lélek... cöcöcö
Hogy milyen képet? Itteni profil-kép? vagy iwiw-es képet? MSN-re? Mármint az msnes blogodra/profilodra? vagy hova? Nagyon nem vágom...
Zoe: A kis elveszett lélek... cöcöcö
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-06 20:21:48
Végülis elolvashatod.....
Zoe: Határozottan igaz, totálisan az.
Még szép. Végülis én mondtam.
Mér csak Dragda olvashatja.
Szerk: Zoé 2009-04-06 20:19:14
Tettem veled egy gonosz lépést Dragda.... Azaz csak tettem bolna! Figyelem a spoilert csak Dragda olvassa el4 Léccike!
Wlvettem a képed azaz h lementettem... A kérdés. Kirakhatom MSN-re? ha azt mondod h h szemét vagyok akkor azonnal letörlöm nem szemétkedem ok?
Hali mindenkinek! Ó, szia Dragda!
Szia Morduk! Mizu?
Zoe: Határozottan igaz, totálisan az.
Hát igen. Itt el lehet sirni a bánatot, segitséget lehet kérni, megértő barátokat találni, akik tényleg megértőek, kivéve, ha megszállja őket a kisördög, vagy az agyadra mennek. De mikor kicsit idegesitjük egymást, valahogy akkor is jó a hangulat, mer tudjuk h nem komolyan csináljuk.
Ism szia Morduk
Ism szia Morduk
Szerk: Zoé 2009-04-06 20:13:19
beküldve: 2009-04-06 20:09:15
(#20048) Hali mindenkinek! Ó, szia Dragda!
Szegény Dragda. Egész nap dolgoztál. Pihenj kicsit, lazits. Megérdemled.
Oh, tényleg megérdemlem? *szapora szempillacsapkodás*
És biza lazítani jöttem ide, mert Ti vagytok az én menedékem... *tündöklő mosoly*
Szegény Dragda. Egész nap dolgoztál. Pihenj kicsit, lazits. Megérdemled.
Miho, asszem eléggé beinditottuk a chat-edet, ha eddig azér nem irtak, mer üres volt, akkor mostmár biztos fognak.
Miho, asszem eléggé beinditottuk a chat-edet, ha eddig azér nem irtak, mer üres volt, akkor mostmár biztos fognak.
Szerk: Zoé 2009-04-06 20:09:00
beküldve: 2009-04-06 19:57:56
(#20045) Üdv fórum-mánok!
Mai napom során: Főztem, főztem... tananyagot fénypostáztam... tésztát gyúrtam, aztán mogyorót törtem.
Kezd komolyan elegem lenni a házimunkából...Jah, és még veteményeztünk is Anyukámmal...
Mai napom során: Főztem, főztem... tananyagot fénypostáztam... tésztát gyúrtam, aztán mogyorót törtem.
Kezd komolyan elegem lenni a házimunkából...Jah, és még veteményeztünk is Anyukámmal...
Köszi. Bár tényleg fura, h sokan látogatják az oldalt, mer ez biztos, de még senki nem irt oda. Na ennek én sztem ezzel végetvetek.
Aztán irok a VK-ba is, csak még jobban körülnézek előtte
Aztán irok a VK-ba is, csak még jobban körülnézek előtte
Szia Zabpehely!
Köszönöm szépen a dícsértet és a jó kívánságot is.
Cosplay: Szerintem mégiscsak Neked kellene eldöntened, nem? Mi nem tudhatjuk jobban, hogy mit szeretnél, vagy mindek tudsz beöltözni.
Zoe: válaszoltam. ;)
Köszönöm szépen a dícsértet és a jó kívánságot is.
Cosplay: Szerintem mégiscsak Neked kellene eldöntened, nem? Mi nem tudhatjuk jobban, hogy mit szeretnél, vagy mindek tudsz beöltözni.
Zoe: válaszoltam. ;)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-06 19:53:43