Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nana!Iet nem tennék!Max este mert én úgyis este mek Balatonra!Du velünk leszel és kész!Vagy elhurcolunk!
Választás: A-magadtól jössz
B-Összekötözünk és úgy jössz!
Választás: A-magadtól jössz
B-Összekötözünk és úgy jössz!
tényleg ! Én a "mindig gyorsan döntő" még mindig nem találtam ki mi leszek !!!
Misu-chan : neked késő? te 14 éves vagy én meg 12 !!!!!! ^^
Misu-chan : neked késő? te 14 éves vagy én meg 12 !!!!!! ^^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-05 21:51:34
Igen-igen, tudom ki Ő...
Tessék is haladni vele, feszülten várom, hogy kiadd a kezedből. Az átolvasás - akár többszöri - fontos folyamat. Van olyan vázlatom, amit már vagy 10szer átolvastam és átírtam, mégsem tettem a "Kész" mappámba...
Remélem Te 1-2 olvasás után elégedetten nyílvánítod majd késszé.
mad_chan:
Jujj... Ki akar megenni?
Naruto-kun:
Pont csütörtökön??? Aznap...
Tessék is haladni vele, feszülten várom, hogy kiadd a kezedből. Az átolvasás - akár többszöri - fontos folyamat. Van olyan vázlatom, amit már vagy 10szer átolvastam és átírtam, mégsem tettem a "Kész" mappámba...
Remélem Te 1-2 olvasás után elégedetten nyílvánítod majd késszé.
mad_chan:
Miho:
remélem megéred a reggelt és senki nem fog megenni
Jujj... Ki akar megenni?
Naruto-kun:
Pont csütörtökön??? Aznap...
... meglepetés bulit tartok.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-05 21:48:50
Nyugi Miho-chan!Csak kevésbé értem rá mostanság!
Csütörtökön lesz ám fórumtali!Gyere ám!
Fisi!:Yaven-chan mondta hogy te eljönnél velem anyagot keresni a ruhámhoz?!
Csütörtökön lesz ám fórumtali!Gyere ám!
Fisi!:Yaven-chan mondta hogy te eljönnél velem anyagot keresni a ruhámhoz?!
Yaven mostanság arcokat eszik? Asszittem ez csak Kutyus és Garm privilégiuma!
Nyamm.....te még nem vetted észre a sebeket az arcodon? Szerinted hogyan kerültek oda olyan nagy mennyiségben bizonyos táborok után?
mad_chan: Te vagy az én magyarázóm!
beküldve: 2009-04-05 21:43:00
(#19962) Miho:
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-05 21:43:26
beküldve: 2009-04-05 21:42:27
(#19961) Miho: én történeteket irok. egyik úgymond ajánlóját be is linkeltem ide, Barbara-channak, ő azt mondta jó, bár sztem nem annyira, mer nem hivja föl a figyelmet, és nem kelt kiváncsiságot. Aztán talán majd olvasd el. az oldalamonn van. azt még nem tom, h képregény v csak történet lesz belőle, illusztrációkkal.
beküldve: 2009-04-05 21:41:01
(#19960) Zabpehely : Ott a pont! Őm... jólvanna nekem már késő éjszaka van xDDD
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-05 21:40:51
(#19959) Yaven mostanság arcokat eszik? Asszittem ez csak Kutyus és Garm privilégiuma!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Naruto-kuuun!!! *örül Neked*
Rég láttalak, és szomorúan vettem tudomásul, hogy lemaradtam a mai városligeti ramazuriról... No de majd legközelebb.
És köszönöm.
Rég láttalak, és szomorúan vettem tudomásul, hogy lemaradtam a mai városligeti ramazuriról... No de majd legközelebb.
És köszönöm.
Yaven wakka a névrokonom? Az első közös vonás... rokonok vagyunk x)x)
Misu- chan ha egy picit figyelsz irtuk h wakka össze veszett Csak Petrával , Csak nem gondolod h skizofrén????????
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-05 21:43:01
őm... ilyenkor mindig az estére fogom, de megtehetem, mert ilyenkorra már annyira elfáradok hogy nagyon... Szóval ebben igazad lehet de inkább elbújok
Akkor túlélem az éjszakát, ha csak Yaven nem eszi meg az arcom!!
Akkor túlélem az éjszakát, ha csak Yaven nem eszi meg az arcom!!
én inkább csak novellákat próbálok meg írogatni
Köszönöm szépen.
A novellák... Még nem igazán próbálkoztam velük komolyabban. Eddig inkább a költészetet próbáltam előtérbe helyezni - de a novellákkal is próbálkozni fogok.
Én haladok a kis drágámmal! Már kőkemény 22 oldal! Mondjuk közeledik a végkifejlet...
Amennyi keveset visszaolvastam belőle, már ott találkoztam ellentmondásokkal, de sebaj, úgyis át kell még dolgozni egyszer-kétszer...te láttad a rajzaimat, tudod ki az a Garm? Visszaolvasva a legutóbb írt egy oldalt, azt kell mondanom, hogy szadista a drága... Itt van róla kép, akit érdekel:
mint jó fiú(és jól látszanak felemás szemecskéi) [Link]
itt meg mint nem [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Yaven wakka a névrokonom? Az első közös vonás... rokonok vagyunk x)x)
mad_chan: neked készítünk ágyat a székekből Egymást? én nem bántok senkit...annyira... xD
mad_chan: neked készítünk ágyat a székekből Egymást? én nem bántok senkit...annyira... xD
köszi remélem az már elég kényelmes lesz , akkor téged már nem eszlek meg
am szerintem Yaven úgy gondolta,hogy Wakka névrokona a waka mint verstípus, de lehet tévedek
am arcokat nem lopkodok, bár most,hogy mondod nem is rossz ötlet már csak a személyi kell hozzá és megyek bankot rabolni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-05 21:37:32
beküldve: 2009-04-05 21:34:20
(#19953) Yaven kezdetek megfélemlíteni xD tiszta terrorban leszek!! XD