Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-04-07 17:57:09
(#20191) azért nem mész suliba, mert a már említett lustaság (vagy tényleg meg vagy fázva, beteg vagy. ez esetben jobbulást! és ezt tartom valószínűbbnek :) )
és oké. megnyugodtam. Bár nem voltam ideges meg izgatott, vagy ehhez hasonló
Szeretem Kuramát. Amúgy osztálytársaim találták ki, hogy ez legyen a nevem. Csak aztán jött a DN és így került oda az az L...
és oké. megnyugodtam. Bár nem voltam ideges meg izgatott, vagy ehhez hasonló
Szeretem Kuramát. Amúgy osztálytársaim találták ki, hogy ez legyen a nevem. Csak aztán jött a DN és így került oda az az L...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-07 17:58:01
kérlek, én mér nem megyek vajon suliba 2 napja? és holnap se?
Shuichi: nem XD látom szereted Kuramát
Shuichi: nem XD látom szereted Kuramát
Szerk: Zoé 2009-04-07 17:56:01
1,189 hsz + ez= 1,190
ha vkinél ezt meg akarod nézni, ak katt a profiljára. ott irja
Brabara-chan: na én segitek. csak irjad
-de ak is fönnáll a lehetőség h nem tom a választ ak meg átpasszolom
Szia nee-chan. Hogy vagy nővérkém?
jó tudom... csak lustaság fél egészség De kár volt megnéznem .... ennyi hozzászólást, te jó ég!
ti tényleg tesók vagytok? oO
Amúgy nem csak te vagy képes ilyen időben megfázni. Múlt héten még én is beteg voltam...
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-07 17:55:19
Sajnos nem a legjobban. Nátha, hőemelkedés, hapci, köhögés.. ilyenre is csak én vagyok hajlamos, hogy megfázzak ilyen időbe.
És te hogy vagy, drága húgom?
Szerk: Usagi-chan 2009-04-07 17:55:08
1,189 hsz + ez= 1,190
Szerk: Zoé 2009-04-07 17:53:02
hellosztok, na ki jó irodalomból?
elkéne egy kis segítség-.-
Nem vagyok egy zseni, de hátha valaki tud segíteni. (Akár még én is.)
Gyűlnek a jelentkezők, szal tessék mondani.
+legalább irunk vmit.
+legalább irunk vmit.
az igaz
Mond: te menynit írtál, hogy már megszállott vagy?
beküldve: 2009-04-07 17:48:54
(#20184) beküldve: 2009-04-07 17:47:38
(#20183) igen :)
nyugodtan mond, valaki csak tud segíteni. Még akár én is
nyugodtan mond, valaki csak tud segíteni. Még akár én is
beküldve: 2009-04-07 17:33:21
(#20181) hellosztok, na ki jó irodalomból?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
aztán mikor ráleltem a wicca nevezetű vallásra (Miho Nővérem figyelsz?)
Figyelek, drága Húgocskám!
Én, ha jól emlékszem 16-17 évesen ismerkedtem meg a vallással. Még most se tudok sokat róla, nem vagyok tagja egy kovennek sem - bár tervez(t)em... - inkább a magam módján, a saját szabályaim szerint tisztelem az Isteneket.
És rajtam is e vallás segített.
Zabpehely: Ajánlom a wikipédiát, szerintem biztosan van fönt jó pár cikk a wiccáról.
beküldve: 2009-04-07 17:09:28
(#20179) Fisi : *mielőtt elolvasnád tudnod kell h még profi rajzokon is képes vagyok olyan miniatűr és észre vehetetlen hibákat felfedezni amit más nem is lát ! és utána kiböki a szemem , tehát még egyszer bocs de ien vagyok...^^"*a szája ! az alsó ajka( szerintem ) elcsúszott felénk !! a szemei színe cool! de mintha mindjárt kiesnének ! olyan nagyon kényelmetlen így nézni h szerintem még ő se nézne így !
Tetkó : cooooooooool!*)
Dragda : lécci elmagyarázod , vagy betekintést engedsz 1 kívül állónak a wicca hit rejtelmeibe!
Miho: mi baj a sellőkkel ? csak nem Disney utáltatta meg veled ??????
Napom
am meg hová lett a küzdő szellem a mai ( nálam idősebb ^^") fiatalokból? itt van Macs , meg Más Fan , írtak de többet fel se néztek h mivan csak mer "úgyserérdekelsenkitamit nírokbrühühühü" vagy nem tom!!
Tetkó : cooooooooool!*)
Dragda : lécci elmagyarázod , vagy betekintést engedsz 1 kívül állónak a wicca hit rejtelmeibe!
Miho: mi baj a sellőkkel ? csak nem Disney utáltatta meg veled ??????
Napom
fogadás tettem h változtatok testem zsír -izom arányán ! ennek szellemében telt a napom:
mozgáááááás !le mondás a nasirólXD! most teljesen kész vagyok , izom lázam van , de nem baj! köll egy új füzet meg tus , és 1 valamire való rotring!úhogy meek a West endbe!
mozgáááááás !le mondás a nasirólXD! most teljesen kész vagyok , izom lázam van , de nem baj! köll egy új füzet meg tus , és 1 valamire való rotring!úhogy meek a West endbe!
am meg hová lett a küzdő szellem a mai ( nálam idősebb ^^") fiatalokból? itt van Macs , meg Más Fan , írtak de többet fel se néztek h mivan csak mer "úgyserérdekelsenkitamit nírokbrühühühü" vagy nem tom!!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 17:17:50
beküldve: 2009-04-07 16:46:45
(#20178) Tanács: akinek tetszik a tetoválás, de nem mer magának csináltatni, nehogy megbánja, az rajzoljon saját magának vmit, amit akar. aztán lemossa v lekopik.
-és megint igazam van
-és mennyire szerény vagyok
-és megint igazam van
-és mennyire szerény vagyok
Üdv! (Gondoltam "készítsünk-sütit-egysz em-vérszerinti-tesómnak" projekt szünetében fellógok netre.)
Miyu: Tetkó téma... Khm, én mindig is akartam, de őseim erősen ellenzik. Még a füllyukasztatásért is kaptam...
Miyu: Tetkó téma... Khm, én mindig is akartam, de őseim erősen ellenzik. Még a füllyukasztatásért is kaptam...
Nekem csak megmondanák, hogy hülye vagyok, de 19 évesen már nem fogják megtiltani.
Van tetkókészítő ismerősöm, de nem akarok tetkót. Tudom, hogy megbánnám. Semmi kedvenc szerplőmet nem tetováltatnám magamra, mert ismerem magam, tudom, hogy mindig kinövöm az őrült rajongást. Ami meg marad belőle, az nem éri meg a tetkót. Hiénát tetováltatnék még magamra leginkább, de nem vicsorgósat, mert az szerintem gáz. Főleg, hogy nem vagyok az az agresszív fajta.
De amiért leginkább nem akarok tetkót: 1,hogy fog kinézni idősebb koromban?
2, A hátra lehet a legszebb tetkót csináltatni, na de én ott nem látom!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.