Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
előbbi hsz szerk. de még gondolkodom
3 oldal A4-es v mekkora lapra?
művészeti pl h régen a festményeket nem értékelték annyira mint most. bár ez lehet nem jó. -mer ezzel a pl-el meiket is tennéd? a mellett érvelnél, h jó h most ennyi mindent árulnak, meg te is azt kéne mond h a lényeg mennyit adnak el.
A/43 oldal A4-es v mekkora lapra?
művészeti pl h régen a festményeket nem értékelték annyira mint most. bár ez lehet nem jó. -mer ezzel a pl-el meiket is tennéd? a mellett érvelnél, h jó h most ennyi mindent árulnak, meg te is azt kéne mond h a lényeg mennyit adnak el.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-04-07 18:26:48
(#20205) Hello mindenkinek!
Kinek milyen napja volt?
Kinek milyen napja volt?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Fisi : *mielőtt elolvasnád tudnod kell h még profi rajzokon is képes vagyok olyan miniatűr és észre vehetetlen hibákat felfedezni amit más nem is lát ! és utána kiböki a szemem , tehát még egyszer bocs de ien vagyok...^^"*a szája ! az alsó ajka( szerintem ) elcsúszott felénk !! a szemei színe cool! de mintha mindjárt kiesnének ! olyan nagyon kényelmetlen így nézni h szerintem még ő se nézne így !
Tetkó : cooooooooool!*)
Tetkó : cooooooooool!*)
Látod, az ajkával igazad van. A szemekről annyit, hogy az igazi embereknek is nagyon debilül el tud csúszni a szeme.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
előbbi hsz szerk. de még gondolkodom
Szerk: Zoé 2009-04-07 18:24:57
Olvasom a feladatot
Lényeg, h Diogenész szerint, az ókorban sok olyan dolog volt, amire senkinek nem volt szüksége.
Ray meg csak azt mondja h mind1 mit adnak el, csak sok legyen az eladott holmi.
kösz erre én is rájöttem de ebből hogy írjak 3 oldalt?XDLényeg, h Diogenész szerint, az ókorban sok olyan dolog volt, amire senkinek nem volt szüksége.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Olvasom a feladatot
Lényeg, h Diogenész szerint, az ókorban sok olyan dolog volt, amire senkinek nem volt szüksége.
Értékszemlélet: a mai világban csak azt nézik, h mennyit tudnak eladni. se nem a minőséget, se nem az eladott holmi hasznosságát, csak a mennyiségét.
régen viszont az emberek azt nézték, és vették meg, amire szükségük volt
asszem
Értékszemlélet: a mai világban csak azt nézik, h mennyit tudnak eladni. se nem a minőséget, se nem az eladott holmi hasznosságát, csak a mennyiségét.
régen viszont az emberek azt nézték, és vették meg, amire szükségük volt
asszem
Szerk: Zoé 2009-04-07 18:21:19
Hát igen. De én fölajánlottam h rákötöm
-és fene, pont mikor visszajött, akkor szedtem le a csapdákat a szobájából. fene
és nem tom. sehol senki
Igen!!!Kurama és Hiei a legjobb. meg talán Toia v hogy hivják.
L meg azér jó, mer nélküle Light se lenne jó.
mondja már meg vki h hogy csinál előlapot, boritót, bármit. csak csinálom és radirozom.
-és fene, pont mikor visszajött, akkor szedtem le a csapdákat a szobájából. fene
és nem tom. sehol senki
mondja már meg vki h hogy csinál előlapot, boritót, bármit. csak csinálom és radirozom.
nem baj majd leg hözelebb !
Toiaaaaa???? nem Kuvabara?Vagy Toguro?
és ezzal örök igazságot mondtál!
borítóba nem tok segíteni mer még sose csináltam!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-07 18:40:18
beküldve: 2009-04-07 18:11:45
(#20199) ->érveléses feladat
és vki lefordította emberi nyelvre:
végülis, az a lényeg,h már az ókorban is voltak termékek, amelyek fölöslegesnek számítottak. ugyanezt erősíti neg Ray k. is, aki azt mondja,h tök mind1 mit fognak eladni, de elfogják adni... na, ezzel össze lehet kapcsolni a túltermelést. de mindezek előtt, el kell döntened,h te is így gondolod-e, vagy ha nem, akkor miért nem...
kultúrtörténet.... ezt így konkrétan nem tom, ill a művészetit sem, de sztem valami oat kellene írni, h egyfajta fölösleg, túltermelés van... és ez jelen van mind2 emberke mondatában...
és vki lefordította emberi nyelvre:
végülis, az a lényeg,h már az ókorban is voltak termékek, amelyek fölöslegesnek számítottak. ugyanezt erősíti neg Ray k. is, aki azt mondja,h tök mind1 mit fognak eladni, de elfogják adni... na, ezzel össze lehet kapcsolni a túltermelést. de mindezek előtt, el kell döntened,h te is így gondolod-e, vagy ha nem, akkor miért nem...
kultúrtörténet.... ezt így konkrétan nem tom, ill a művészetit sem, de sztem valami oat kellene írni, h egyfajta fölösleg, túltermelés van... és ez jelen van mind2 emberke mondatában...
hogy van eme gyönyörű napon, kedves Kiválasztott Azzi Úr?
Megfelelően, mint mindig...természetesen
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-07 18:08:57
(#20197) Ott a pont
De lassan ez már ide való: Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
De lassan ez már ide való: Anime-karakterek: kit szeretsz, kit utálsz?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Hát igen. De én fölajánlottam h rákötöm
és nem tom. sehol senki
és nem tom. sehol senki
Szerk: Zoé 2009-04-07 18:10:14
beküldve: 2009-04-07 18:04:26
(#20195) Akkor jobbulást!
de ezt már lehet említettem
Napsütés az van. Meg momentán unalom :S :3
lehet elmegyek kimosni a fehér hosszú ujjú polom...
Pontosan: Hiei és Kurama a legjobb. Light meg jófej meg minden... de ő okozta a globális felmelegedést:
[Link]
de ezt már lehet említettem
Napsütés az van. Meg momentán unalom :S :3
lehet elmegyek kimosni a fehér hosszú ujjú polom...
Pontosan: Hiei és Kurama a legjobb. Light meg jófej meg minden... de ő okozta a globális felmelegedést:
[Link]
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-07 18:07:12
Szeretem Kuramát. Amúgy osztálytársaim találták ki, hogy ez legyen a nevem. Csak aztán jött a DN és így került oda az az L...
Kurama és Hiei a legjobb !(L is jó de Light jobb )
Szervusztok nővérkéim!hol a család férfi ága? nem mintha wakka rá lenne kötve az internetre.....
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-07 18:00:58
(#20193) Shuichi: ja, meg vagyok fázva. szegény osztálytársaim meg kinylódnak, h minden leckét 2-szer irjanak le. XD. de azér kedvesek -viszont a káröröm
Szia Azzi. te hogy vagy?
Bocsánat: hogy van eme gyönyörű napon, kedves Kiválasztott Azzi Úr?
Na Barbara-chan eltűnt
mi van itt? drága tesóim elhúzták a csikot?
Szia Azzi. te hogy vagy?
Bocsánat: hogy van eme gyönyörű napon, kedves Kiválasztott Azzi Úr?
Na Barbara-chan eltűnt
mi van itt? drága tesóim elhúzták a csikot?
Szerk: Zoé 2009-04-07 18:03:56
beküldve: 2009-04-07 17:57:47
(#20192) Hahó, itt a Kiválasztott! Ki hogy van? Napsütés és recesszió mindenhol?
no pussy, just the dicks