Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Pl:hurááááááááááááá ááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-07 19:58:37
(#20220) nah te jó ég...
Üdv néked!
És most tényleg jó éjt! :(
Üdv néked!
És most tényleg jó éjt! :(
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-07 19:56:01
(#20219) Sziasztok barackok!
Tetoválás: Ez mintha már lett volna téma... és akkor is elmondtam, hogy egy kicsi, ízléses, nonfiguratív, kellő belső tartalommal feltöltött ábrát magamon is eltudnék képzelni
A nagy színesek viszont nem vonzanak (azt nehéz ízlésesen megcsinálni és az idő is jobban kikezdi).
Miyu: Én nem akarlak lebeszélni
Sándor Kitty Enikő: A kor nem érdem, erény vagy átok, hanem állapot.
Vallás: Nekem is van, csak még nem tudom, milyen...
Azzi: Üdv néked, Kiválasztottak Gyöngye!
Barbara-csan: Megnézem ezt az feladatot, aztán hátha eszembe jut valami.
rapider: Mi lenne, ha egy-egy beköszönéshez valami érdemit is hozzáfűznél?
Tetoválás: Ez mintha már lett volna téma... és akkor is elmondtam, hogy egy kicsi, ízléses, nonfiguratív, kellő belső tartalommal feltöltött ábrát magamon is eltudnék képzelni
A nagy színesek viszont nem vonzanak (azt nehéz ízlésesen megcsinálni és az idő is jobban kikezdi).
Miyu: Én nem akarlak lebeszélni
de ha mégis: hogy lőnél engem méhen?
Nem azért, mert a habcafka metál, hanem mert azért akarod, mert valami magánál többet jelent.Na ezt most jól megaszondtam....
Sándor Kitty Enikő: A kor nem érdem, erény vagy átok, hanem állapot.
Vallás: Nekem is van, csak még nem tudom, milyen...
illetve dehogy nem: kérem szépen, szinkretisa vagyok
Azzi: Üdv néked, Kiválasztottak Gyöngye!
Barbara-csan: Megnézem ezt az feladatot, aztán hátha eszembe jut valami.
rapider: Mi lenne, ha egy-egy beköszönéshez valami érdemit is hozzáfűznél?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-07 19:57:34
beküldve: 2009-04-07 19:55:48
(#20218) Jó estét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-07 19:55:37
(#20217) nembaj az... néha lazítani is kell
csak egy idő után idegesítő/aggasztó
pl most szerkény kis társaságunk is eléggé afk és nem történik semmi. de gatyába lesznek rázva
most viszont lejárt az időm: mennem kell
Jó éjt mindenkinek!
csak egy idő után idegesítő/aggasztó
pl most szerkény kis társaságunk is eléggé afk és nem történik semmi. de gatyába lesznek rázva
most viszont lejárt az időm: mennem kell
Jó éjt mindenkinek!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Igen, nagyon jó társaság, csak *tölcsért formál a kezéből* jelenleg eeelaaaluuuuudt!
-nem piszkálok senkit, nem én -ha vki megsüketült, az a saját figyelmetlensége miatt történt
-nem piszkálok senkit, nem én -ha vki megsüketült, az a saját figyelmetlensége miatt történt
Szerk: Zoé 2009-04-07 19:52:14
beküldve: 2009-04-07 19:43:01
(#20215) Holnap d.u. úgy néz ki megy a klubunk fagyizni. Csak az a baj, hogy vannak betegek és nem mindenkinek tudtam szólni ... ejj...
Csütörtökre meg várom a csomagot amit rendeltem mangafantól... de akkor már egész nap gép előtt ülök. És azt hiszem itt leszek a fórumon, mert jó itt beszélgetni. Jó emberek közt, jó társaságban jól érzi magát az ember
Csütörtökre meg várom a csomagot amit rendeltem mangafantól... de akkor már egész nap gép előtt ülök. És azt hiszem itt leszek a fórumon, mert jó itt beszélgetni. Jó emberek közt, jó társaságban jól érzi magát az ember
Semmi baj. Úgytűnik ma ki vagyunk kapcsolva.
egy másik kifejezéssel élve, Dragda jóvoltából : hallódunk XD
egy másik kifejezéssel élve, Dragda jóvoltából : hallódunk XD
Szerk: Zoé 2009-04-07 19:41:51
beküldve: 2009-04-07 19:37:36
(#20213) ejnye no... elmegyek egy kicsit a kertbe, és ennyit írtok?
amúgy sry, h nem szóltam
amúgy sry, h nem szóltam
beküldve: 2009-04-07 19:25:32
(#20212) Valami új szokás kezd lenni, h estére nem összejövünk, hanem eltűnünk? Csakmer én eddig ne tudtam róla, viszont a jelek ezt bizonyitják. És ez nem jó.
Morduk és Z.p.:sziasztok
Morduk és Z.p.:sziasztok
Szerk: Zoé 2009-04-07 19:25:53
nah csá!!!!
Megyek én is egy kicsit játszani...
Megyek én is egy kicsit játszani...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-04-07 19:09:21
beküldve: 2009-04-07 19:04:19
(#20210) na szazstok meek füzetet venni !
Fisi: a lényeg hogy brutálisak a szemei , és nem ez lenne a cél ?
Fisi: a lényeg hogy brutálisak a szemei , és nem ez lenne a cél ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-07 18:31:25
(#20209) Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
A/4
az fájó
na ak: húzd azzal az időt, hogy igazat adsz abban, h régebben az emberek csak azt vették meg amire szükségük volt. kevés volt a munka, és nem is volt olyan igényes az életük mint a mai embereknek. A legtöbben földműveléssel foglalkoztak, igy minek vettéák volna meg azt, amit ők is elő tudnak állitani. Kézzel dolgoztak meg mindenért, és amit csak tudtak, azt otthon maguknak megcsinálták. Nem költötték a nehezen összeszedett pénzüket olyan dolgokra, amikre nem volt szükségük, amit nem tudtak kihasználni. -és ak itt áttérsz.- Viszont ne felejcsük el, hogy a mai ember halad a korral.....
-naaaaagy betűvel irj-
Miho: nekünk nem mindig kérik A4-esre tantonéni.
na mindjár megirom én itt lassan. csakh jó-e?????
Barbara-chan: most hülyeségeket irok össze?
az fájó
na ak: húzd azzal az időt, hogy igazat adsz abban, h régebben az emberek csak azt vették meg amire szükségük volt. kevés volt a munka, és nem is volt olyan igényes az életük mint a mai embereknek. A legtöbben földműveléssel foglalkoztak, igy minek vettéák volna meg azt, amit ők is elő tudnak állitani. Kézzel dolgoztak meg mindenért, és amit csak tudtak, azt otthon maguknak megcsinálták. Nem költötték a nehezen összeszedett pénzüket olyan dolgokra, amikre nem volt szükségük, amit nem tudtak kihasználni. -és ak itt áttérsz.- Viszont ne felejcsük el, hogy a mai ember halad a korral.....
-naaaaagy betűvel irj-
Miho: nekünk nem mindig kérik A4-esre tantonéni.
na mindjár megirom én itt lassan. csakh jó-e?????
Barbara-chan: most hülyeségeket irok össze?
Szerk: Zoé 2009-04-07 18:37:05
3 oldal A4-es v mekkora lapra?
... Kedveském, szerinted mégis mekkora lapra?
Ez naaagyon baka kérdés volt... (De azért aranyos is.)