Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Széééééééép napod volt. Az enyémhez képest.
Am anyu ilyen, engem kikerget a konyhából, láttad volna mikor raffaellót csináltam, szépen kirakom az asztalra a szülinapi ajándékával, egy nyakláncal, erre hazajön dühösen és észre se veszi. Ennek a vége az lett, h elraktam mindent, és mikor benyitott az egyik szekrénybe, ott kapta.
Am tiszta jó napjaim vannak. Ezen a héten nemvoltam suliba. Holnap megyek, nem lesz román, viszont egyenletes ziccet irunk. sebaj, sajnálnak h nem voltam ott mikor fölvették, de ezér engem nem kell sajnálni. az egyenletekkel részben baráti viszonyban vagyok. pénteken meg verseny van, de nem lesz tanitás. Éjjjjjjen
Am anyu ilyen, engem kikerget a konyhából, láttad volna mikor raffaellót csináltam, szépen kirakom az asztalra a szülinapi ajándékával, egy nyakláncal, erre hazajön dühösen és észre se veszi. Ennek a vége az lett, h elraktam mindent, és mikor benyitott az egyik szekrénybe, ott kapta.
Am tiszta jó napjaim vannak. Ezen a héten nemvoltam suliba. Holnap megyek, nem lesz román, viszont egyenletes ziccet irunk. sebaj, sajnálnak h nem voltam ott mikor fölvették, de ezér engem nem kell sajnálni. az egyenletekkel részben baráti viszonyban vagyok. pénteken meg verseny van, de nem lesz tanitás. Éjjjjjjen
Szerk: Zoé 2009-04-08 16:12:26
Hát ez igazán.... igazán.... "szép" volt tőle. *vígasztaló nagyölelés*
Én napom pediglen itt van: [Link]
Ma nosztalgiáztam...
Én napom pediglen itt van: [Link]
Ma nosztalgiáztam...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Unalom, unalom, unalom. ja és csináltam anyunak egy tortát. Gondoltam fölviditom. Akkor csináltam, amikor elmentek. Viszont kevés volt az idő, úgyh vennem kellett a lapot. szépen megcsinálom, erre mikor hazajön megnézi, jólvan. ennyit mond és azóta a csokitorta a hűtőben csücsül. Na kérem azér...
Neked? Milyen napod volt?
Neked? Milyen napod volt?
Szerk: Zoé 2009-04-08 15:59:29
Szia Dragda nem tom mér, de úgy örülök neked.
*a könnyektől alig lát*
*a könnyektől alig lát*
Asszem megvakultam... Ki örülne nekem manapság?
Viccet félretéve. Látom ma pangás volt...
Tehát a szokott kérdés: Mai napod?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szia Dragda nem tom mér, de úgy örülök neked.
*a könnyektől alig lát*
Hogy telt a napod?
*a könnyektől alig lát*
Hogy telt a napod?
Szerk: Zoé 2009-04-08 15:56:44
Dragda: én már anyukám pocijában "hallgattam" Fable-t ^.^, mert Halkirálynő kötetekkel vajúdott anno. Így győzve le a heveny kényszert, hogy megfojtogassa apámat, aki ilyen galádságot művelt vele.
Először is jónapot!
Másodszor is: Miyu, szívem legújabb csücske! Sajnálatosan nálunk ilyen nem fordult elő. Meseanyó régebbi köteteit nekem kellett összevadásznom innen-onnan-piacosoktól. De erősen emlékeztet a "terhes-nő-szidja-férjét -vajúdáskor" jelenet a legutolsó Halkirálynő kötetben lévőre.
De mint tudjuk Fable mindig jó, és mindig segít megfeledkezni a külvilágról.
Meg az ölési kényszerről
Szerk: Dragda O'Riley 2009-04-08 15:44:18
beküldve: 2009-04-08 15:34:10
(#20334) Sziasztok
Aizen-sama: itt semmi mozgás nem volt
Alister: mit csináltál te 2:10-kor
Aizen-sama: itt semmi mozgás nem volt
Alister: mit csináltál te 2:10-kor
Szerk: Zoé 2009-04-08 15:34:37
beküldve: 2009-04-08 15:31:47
(#20333) Halihó!
Bár azt ígértem, hogy 13:00-kor fent leszek, fent is voltam csak állítgattam egy pár cuccot.
Bár azt ígértem, hogy 13:00-kor fent leszek, fent is voltam csak állítgattam egy pár cuccot.
,,Hitler fején ugrálok!"
Miyu:
Mai Dexter:
ezzel most az egyetértésedet vagy a "nem egyetértésedet" támasztod alá?
Az egyetértésemet. Csak azt cakkoztam, hogy nem azért értek egyet, mert a habcafkák jók, hanem mert neked a habcafka valami többet jelent. (Bocsi csak most másztunk vissza a kocsmázásból és nem igazán vagyok a topon. Aludni viszont nem tudok...
Semmi baj. Van az úgy néha Mai Dexter:
Batista vagány! Migel kezd szétesni. Sőt: szétesett, mint Füles háza. Rita meg csini az esküvői cuccosban. Szegény Deb, hogy mennyire nincs szerencséje a pasikkal. Ez a Dexter-Miguel meccs olyan mint az L-Kira Ééés végre Dex is eljutott az egyes ponthoz De hogy ez a bokorugró senki elkapja... ejnye.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-08 00:30:12
(#20331) húúúúúú de késő van már gyerekek!én búcsúztam majd holnap!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Miyu: Én nem akarlak lebeszélni [...]
Jól teszed... x)
de ha mégis: hogy lőnél engem méhen?
Megoldom ne aggódj, pasikhoz elég egy éles kés és nyisz' - gyerek nemzési probléma megoldva >)
Nem azért, mert a habcafka metál, hanem mert azért akarod, mert valami magánál többet jelent.
Na ezt most jól megaszondtam....
ÖÖö nem értem jaj *forgatja a szemeit*... ezzel most az egyetértésedet vagy a "nem egyetértésedet" támasztod alá? (Bocsi csak most másztunk vissza a kocsmázásból és nem igazán vagyok a topon. Aludni viszont nem tudok...)
Dragda: én már anyukám pocijában "hallgattam" Fable-t ^.^, mert Halkirálynő kötetekkel vajúdott anno. Így győzve le a heveny kényszert, hogy megfojtogassa apámat, aki ilyen galádságot művelt vele.
Szerk: miyu 2009-04-08 00:05:17
beküldve: 2009-04-07 23:09:31
(#20329) A mai Dexterről:
Azt hittem, hogy bukott a teóriám, hogy Miguel a háttérből irányít mindent, mert a sorozatos hibái miatt végül nem úgy tűnt. DE a végén mégis csak igazolódott a teóriám! Az nem, hogy ő a Nyúzó, de a háttérből irányítás igen. Mondjuk nem irányított végig a háttérből csak most kezdett el a Nyúzóval menőzni. De honnan tudta, hogy hol van King?
Batista jól megviperázta a csávót, szerintem le fogják fokozni.
Dextert nem féltem, úgyis lenyomja a Nyúzót, max a fél hátát ott hagyja.
Batista jól megviperázta a csávót, szerintem le fogják fokozni.
Dextert nem féltem, úgyis lenyomja a Nyúzót, max a fél hátát ott hagyja.
Nálatok családi hagyomány fekete baseball sapit hordani és anonymussal fotózkodni... mondjuk neked jobban áll (mármint a szobor XD)
Milyen mókás dolog is az avatar beállítással játszadozni...
igen nagyon mókás, és amúgy sem kell figyelni
nálunk hagyomány a fekete baseball sapka, és nagyon szeretjük, most is van de majd beruházok egy újra
az is fekete lesz
és igen anonymus a haverunk ne bántsd
és köszi ez aranyos volt , nahát te ilyen is tudsz lenni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
LOOOOLLLL!!
Nálatok családi hagyomány fekete baseball sapit hordani és anonymussal fotózkodni... mondjuk neked jobban áll (mármint a szobor XD)
Szerk: wakka 2009-04-07 22:52:26
beküldve: 2009-04-07 22:46:17
(#20326) juppi végre elértem a megszálott rangot (vagy mit XD )
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...