Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
véletlenül nem :P ( bár kitudja,lehet hogy álnéven dolgozik )
attól függ hova valósi vagyXDParasztnak aggyunk Uburka Ubult?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
attól függ hova valósi vagyXDVigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Mitszólnátok szilárdra
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-15 20:21:50
(#11658) Drága Exiled, Te aki mindig megvigasztalsz engem:
Az én édes jó anyukám erre csak azt mondaná, hogy: "Na akkor pakolj édes leányom, és többet a büdös k*rva életbe ne is lássalak!"
Az a baj, hogy rohadtul függök anyáméktól, mivel a diákmelóból megélni nem lehet, hitelt meg nem óhajtok felvenni....
Az én édes jó anyukám erre csak azt mondaná, hogy: "Na akkor pakolj édes leányom, és többet a büdös k*rva életbe ne is lássalak!"
Volt már, hogy mondta.....
Az a baj, hogy rohadtul függök anyáméktól, mivel a diákmelóból megélni nem lehet, hitelt meg nem óhajtok felvenni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
yayy,1-2 órára elmék és bang 4-5 oldal...
Horror: őszintén... nagyon 1-et sem láttam még xD (tudom,most rajtam röhög a fórum).Nemtudom,engem nem vonz az ötlet,hogy azon szórakozzam,hogy hogyan csonkítanak embereket meg satöbbi...
zene: én 2. éve gitározom és imádom x3 tanárnak egy tök jófej pasit kaptam( nem volt nehéz,ő az egyetlen gitártanár ),ha vontatott az óra, az uccsó 10 percet végigdumáljuk és segít elektromoson is. múltkor elkezdtünk beszélgetni,már jött a következő diák is és az órájából elment 18 perc
véletlenül nem hérány ferencnek hívják?XDHorror: őszintén... nagyon 1-et sem láttam még xD (tudom,most rajtam röhög a fórum).Nemtudom,engem nem vonz az ötlet,hogy azon szórakozzam,hogy hogyan csonkítanak embereket meg satöbbi...
zene: én 2. éve gitározom és imádom x3 tanárnak egy tök jófej pasit kaptam( nem volt nehéz,ő az egyetlen gitártanár ),ha vontatott az óra, az uccsó 10 percet végigdumáljuk és segít elektromoson is. múltkor elkezdtünk beszélgetni,már jött a következő diák is és az órájából elment 18 perc
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 20:16:18
(#11655) yayy,1-2 órára elmék és bang 4-5 oldal...
Horror: őszintén... nagyon 1-et sem láttam még xD (tudom,most rajtam röhög a fórum).Nemtudom,engem nem vonz az ötlet,hogy azon szórakozzam,hogy hogyan csonkítanak embereket meg satöbbi...
szerk: Dragda: 1: Mond meg neki,hogy szarsz a fejére és eleged van abból,hogy nem tölthetsz nyugodtan,békésen egy hétvégét otthon,mert csak veszekedés van és nem bírsz tanulni. mellesleg a nemi életedhez meg semmi köze. Igaz ez már drasztikus módszer,de értetlen szülőkkel...
szerk: Dragda: 1: Mond meg neki,hogy szarsz a fejére és eleged van abból,hogy nem tölthetsz nyugodtan,békésen egy hétvégét otthon,mert csak veszekedés van és nem bírsz tanulni. mellesleg a nemi életedhez meg semmi köze. Igaz ez már drasztikus módszer,de értetlen szülőkkel...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-15 20:18:18
beküldve: 2009-02-15 20:13:03
(#11654) Körkérdés: Hogy a fenébe értesse meg egy egyetemista leányzó az édes drága anyukájával, hogy azért akar a koliban maradni hétvégére:
1: Hogy tanuljon.
2: Hogy legyen végre pár nyugodt napja családi viták nélkül.
3: És nem azért, hogy szétkeféltesse valami pasival az agyát.
4: És nem azért, hogy még több pénzt kihúzzon az anyukájából.
Nos?
1: Hogy tanuljon.
2: Hogy legyen végre pár nyugodt napja családi viták nélkül.
3: És nem azért, hogy szétkeféltesse valami pasival az agyát.
4: És nem azért, hogy még több pénzt kihúzzon az anyukájából.
Nos?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-15 20:15:42
Ami annyira nem tréfás: járt itt már valaki Japánban? Ha még nem, tervezi?
Ami tréfásabb - szerintem - a tokiói kapszulahotelekről hallottatok már?
Ami tréfásabb - szerintem - a tokiói kapszulahotelekről hallottatok már?
Megjöttem.
Most, h emlited, milyen jó is volna elmenni japánba egy nyáron, v akár télen is. Bár ahogy hallom, 100 földrengés van évente-csak nagyobb.
De ott az a sok látnivaló. A jégszobor fesztivál, a Fuji-san, a Jangce-folyó, na meg a gyönyörű cseresznyefavirággal boritott kertek. És még lehetne folytatni a teakertekkel...
*kicsit elkalandozott, nem ártana egy ébresztő*
1) Hogyan gazdagodjunk meg rövid idő alatt?
2) Hogyan hitessük el japánokkal, hogy jobban beszéljük a nyelvüket, mint ők?
Stb.
2) Hogyan hitessük el japánokkal, hogy jobban beszéljük a nyelvüket, mint ők?
Stb.
9/28 NEVER FORGET
Csak ahoz, hogy elmenjen valaki is Japánba, ahoz rengeteg dolgot meg kell tanulni.
Például mi(k)re gondolsz?
Egen, láccik az írónő nagyon tud címeket kitalálni.....
Ezzel nem lehet vitatkozni.
9/28 NEVER FORGET
Hmm, na ennek mindenképp utánanézek majd, köszi! :)
Az Édes, mint a bűn az a régebbi, az újabbik max 2 éves Kedves, mint egy kéjgyilkos
Egen, láccik az írónő nagyon tud címeket kitalálni.....
Ami annyira nem tréfás: járt itt már valaki Japánban? Ha még nem, tervezi?
Nem, de szeretnék.
Csak ahoz, hogy elmenjen valaki is Japánba, ahoz rengeteg dolgot meg kell tanulni.
,,Hitler fején ugrálok!"