Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Köszönöm a választ!
A legnagyobb gond az, hogy itthon nem nagyon fér már el egy zongora... esetleg egy pianino... A másik meg, hogy már van egy akkusztikus gitárom is... Szóval lehet, hogy előbb azon kéne megtanulnom játszani. De a zongora... ÁÁÁH... Majd csak lesz valahogy.
Neke is pianinom van. Azok sem rosszabak, esetleg a maiak nem annyira mutatósak, mint egy koncertzongora.
Az enyém egy fekete, kifaragott lábakkal, és kottatartóval.- szegény már múzeumba való lenne.
Irtó kíváncsi lettem.
Ajánlom késő éjjel vagy hajnalban Kingtől a Ragyogást olvasni egy zseblámpával. Már saját magadtól fogsz félni a végére, legalábbis én úgy jártam anno.
Kaminaga: A BR-t nem mertem sötétedés után olvasni, még nappal is rémképeim voltak tőle....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-15 19:00:05
Köszönöm a választ!
A legnagyobb gond az, hogy itthon nem nagyon fér már el egy zongora... esetleg egy pianino... A másik meg, hogy már van egy akkusztikus gitárom is... Szóval lehet, hogy előbb azon kéne megtanulnom játszani. De a zongora... ÁÁÁH... Majd csak lesz valahogy.
xDDD nekem ez volt a Battle Royale-al...egy egész hétig rémálmaim voltak a könyv után xD miután meg láttam a filmet kb annyi volt a véleményem h "Igen, és?" x3333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nekem anno azt mondták zongorista ujjaim vannakXD
mondjuk sokan azt hiszik úszok mert olyan a vállamXD
de zongorázni én is szeretnék egyszer megtanulni
Ha szeretnétek megtanulni, én csak bátoritani tudlak. Am én is szeretem, csak nekünk szerepelni is kell, és eléggé lámpalázas vagyok. kb 2 hete összekeverték a sorrendet, és elrontottam a gitárt is, a zongorát is. -bár a tanáraim mint kiderült nem voltak sehol. -nem kerültem bajba.
Szerk: Zoé 2009-02-15 18:57:21
beküldve: 2009-02-15 18:54:13
(#11626) nekem anno azt mondták zongorista ujjaim vannakXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Remélem nem veszed zaklatásnak, hogy ilyesmit fogok kérdezni, de hogy érzed, mennyire nehéz megtanulni zongorázni?
Egész kicsi koromtól kezdve titkos vágyam volt a zongora...
Egyáltalán nem nehéz, csak függ attól, h a tanárod végigorditja az órát- mint akivel én kezdtem - , v próbál szórakoztatni, és megszeretteti veled.
De a technikai része komolyan könnyű. Kottaolvasás, a jelek megtanulása, és már csak gyakorlás kell, meg pár darab, ami neked is tetszik. -na nekem itt a gond. A Für Elise-n kivül egy sem tetszik, azt meg a nyáron egyedül tanultam, szal nem valami. .Nem úgy értem, h egy kotta sem tetszik, csak azok nem, amik nálam vannak. -de ha tudsz zongorázni, mehet a szinti is.
Szerk: Zoé 2009-02-15 18:52:50
Semmi sem ijesztőbb a saját fantáziádnál!
Irtó kíváncsi lettem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Remélem nem veszed zaklatásnak, hogy ilyesmit fogok kérdezni, de hogy érzed, mennyire nehéz megtanulni zongorázni?
beküldve: 2009-02-15 18:41:24
(#11622) Horrort én csak olvasni szeretem (I love Stephen King!).
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-15 18:39:26
(#11621) Hát a kört sajna én csak angolul láttam, és nem is egészen, mer el kellett mennem.
És még egy jóhir nekem hólnapra: a zongoratanárnőm kinyir, mer most nyitom ki a füzetem, -*egész nap nem gyakorolt*- és holnapra lett volna egy 4 oldalas darabom.
jaaaajjjjjjj! 6 skála teljesen?????
Na jó. Ki jön holnap temetésre?
És még egy jóhir nekem hólnapra: a zongoratanárnőm kinyir, mer most nyitom ki a füzetem, -*egész nap nem gyakorolt*- és holnapra lett volna egy 4 oldalas darabom.
jaaaajjjjjjj! 6 skála teljesen?????
Na jó. Ki jön holnap temetésre?
Szerk: Zoé 2009-02-15 18:41:47
Mittomén, cím, borítókép meg azon lévő tartalom alapján lényegében ugyan az mind, nem?
Égő kereszt meg kell, mert az gonosz! (%
Ha már horror, akkor Híradó és Vizsgaidőszak. O_x
Égő kereszt meg kell, mert az gonosz! (%
Ha már horror, akkor Híradó és Vizsgaidőszak. O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-15 18:39:50
A horror nem nagyon való az én harmatvirág lelkemnek.
Kultúrközpontban hallottam egy határozottan jó kedvű fiatalembertől; áhh, nekem már a Cápa is túl rémisztő volt, harmadjára tudtam csak végignézni.
Na valahoyg én is így vagyok ezzel. -.o
Kultúrközpontban hallottam egy határozottan jó kedvű fiatalembertől; áhh, nekem már a Cápa is túl rémisztő volt, harmadjára tudtam csak végignézni.
Na valahoyg én is így vagyok ezzel. -.o
én általába végig unom a mai horrorokat de barátnőm már a körtől megilyedtXD múltkor megnéztük azt silent hillt, milyen hülyeség volt
ráadásúl az elején nem is értettem mi volt az az égő kereszt a háttérbe
Kaminaga: az Átokot én is láttam, meg vmi Gonosz halott 1-2-őt is, na jó nem sok horrort láttam de még egyiktől se ijedtem meg max halálra untam magamXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-15 18:37:20
Horror: beszari vagyok, beismerem xDD csak párat láttam még... (pl.: Falu, Átok, vmi Átkozottak....és még volt vmi xDD)
és most fogom megnézni a Naked Blood-ot >.< már előre félek x333
és most fogom megnézni a Naked Blood-ot >.< már előre félek x333
Ha félsz, nehogy olyannal nézd, aki szintén fél. Jótanács.
Holtak tava: épp itt volt a könyvelőnk lánya, vele néztem. Mikor a férfi letépi a fiú fejét, kb akkor a párnába bújt, és úgy szoritotta a karom, h alig tudtam leszedni magamról.
beküldve: 2009-02-15 18:33:05
(#11617) A horror nem nagyon való az én harmatvirág lelkemnek.
Na valahogy én is így vagyok ezzel. -.o
Forint/akármilyen máspénz dolgothoz meg; laikusan nézve nem nagyon fog ez ingadozni itt. Amint vége lett az ünnepeknek határozott katonás léptekkel elindult felfelé a csillagos égbe. Talán a Húsvég megint lerugdossa majd.
Na valahogy én is így vagyok ezzel. -.o
Forint/akármilyen máspénz dolgothoz meg; laikusan nézve nem nagyon fog ez ingadozni itt. Amint vége lett az ünnepeknek határozott katonás léptekkel elindult felfelé a csillagos égbe. Talán a Húsvég megint lerugdossa majd.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-15 18:35:20