Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha egy kicsit rövidebb regényeket írna, én jobban élvezném őket. (A rajongók meg meglincselnének ilyen hozzászólásokért )
Meseanyónak van ám két novellás kötete is.....Rövid, néha fájdalmas történetek....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
* Bólogat *
Hű, de régen volt már mindkettő... A Szennyből az angyal haláli vicces volt, de a vége felé már azt is untam. :/ (Bennem lehet a hiba)
Ha egy kicsit rövidebb regényeket írna, én jobban élvezném őket. (A rajongók meg meglincselnének ilyen hozzászólásokért )
Hű, de régen volt már mindkettő... A Szennyből az angyal haláli vicces volt, de a vége felé már azt is untam. :/ (Bennem lehet a hiba)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-15 19:16:43
(#11644) Zurelily: Tündértánc? Szennyből az angyal?
Miho: Láttam róla filmet. Szerintem tiszta poénos, de tudtommal csak pasik használhatják....
Barbara-chan: Hát nem tom. Én szeretem a könyveit, de mindenkinek más az ízlése...
Miho: Láttam róla filmet. Szerintem tiszta poénos, de tudtommal csak pasik használhatják....
Barbara-chan: Hát nem tom. Én szeretem a könyveit, de mindenkinek más az ízlése...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ami annyira nem tréfás: járt itt már valaki Japánban? Ha még nem, tervezi?
Ami tréfásabb - szerintem - a tokiói kapszulahotelekről hallottatok már?
nem és igen tervezem
kapszula:vmi rémlik
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
* bólogat * Mondjuk én nem hiszem, hogy ki merném próbálni... Megkattannék a bezártságérzéstől.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-15 19:14:21
(#11641) Ami annyira nem tréfás: járt itt már valaki Japánban? Ha még nem, tervezi?
beküldve: 2009-02-15 19:14:16
(#11640) nekünk csak szádhuk meg manituk van Lőrincbe de vhogy még nem fogott meg a tartalmi részeXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Wwww -- Vavyan! Te jó ég, régen nagyon szerettem, leginkább az Álomhajsza lopta be magát a szívembe. Csak egy idő után szvsz egy kicsit repetitívek lettek a regényei. Minél többet olvastam tőle, annál inkább ismétlődtek a dolgok, és már nem szórakoztattak annyira.
9/28 NEVER FORGET
Addig találjatok vmi jó tréfás témát.
Rendben. Megpróbálunk.
,,Hitler fején ugrálok!"
nálunk csak Leslie L. Laurence könyv van
vmiért a szülők szeretik azt, én mondjuk egy J.R. Ward könyvnek örülnék, kár hogy könyvtárba nincs amúgy drága
vmiért a szülők szeretik azt, én mondjuk egy J.R. Ward könyvnek örülnék, kár hogy könyvtárba nincs amúgy drága
Lőrincz L. Lászlót nem bántjuk! Meg van idehaza az összes könyve... Én szeressem, főleg a tibeti helyszíneseket. De az örök magyar favorit: Vavyan Fable!
Akajok egy saját Mogorvát!
beküldve: 2009-02-15 19:07:21
(#11636) nálunk csak Leslie L. Laurence könyv van
[/QUOTE]nekem el se férne a szobámba ráadásúl a szomszédok kinyírnának(emeletes házba lakik)[/QUOTE]
Ja, az egyik osztálytársam tömbházban lakik. Amikor elkezd klarinétozni lentről vki a plafont kopolja, vagyis nála a padlót. szegény nem tud gyakorolni.
Na most mentem fürdeni. Addig találjatok vmi jó tréfás témát.
Ja, az egyik osztálytársam tömbházban lakik. Amikor elkezd klarinétozni lentről vki a plafont kopolja, vagyis nála a padlót. szegény nem tud gyakorolni.
Na most mentem fürdeni. Addig találjatok vmi jó tréfás témát.
Szerk: Zoé 2009-02-15 19:08:03
I love Stephen King!
Bezony, King mester nagyon tud!
Nála már csak Lovecraft jobb.
Köszönöm a választ!
A legnagyobb gond az, hogy itthon nem nagyon fér már el egy zongora... esetleg egy pianino... A másik meg, hogy már van egy akkusztikus gitárom is... Szóval lehet, hogy előbb azon kéne megtanulnom játszani. De a zongora... ÁÁÁH... Majd csak lesz valahogy.
Neke is pianinom van. Azok sem rosszabak, esetleg a maiak nem annyira mutatósak, mint egy koncertzongora.
Az enyém egy fekete, kifaragott lábakkal, és kottatartóval.- szegény már múzeumba való lenne.
Irtó kíváncsi lettem.
Ajánlom késő éjjel vagy hajnalban Kingtől a Ragyogást olvasni egy zseblámpával. Már saját magadtól fogsz félni a végére, legalábbis én úgy jártam anno.
Egy ilyen erős fickó, mint én félnék is valamitől?
Nézz csak ide, milyen erős v'ok már:
Na, ugye, hogy, ugye? (Amit Bencétől szedtem. )
,,Hitler fején ugrálok!"