• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2172 2173 2174 2175 2176 2177 2178 2179 2180 ... <<>>
beküldve: 2009-02-15 18:00:20
(#11601)
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Sziasztok! Remélem minden oké, és jó napotok volt!*még nem olvasott vissza...majd...*

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-02-15 17:54:54
(#11600)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Szia, Kaminaga!

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-15 17:52:50
(#11599)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
szijjasztok ^^

akit érdekel: muhahaha, megjelent a Higurashi 3. évadjának első része >.< már fent van a yt-on RAWban....nekem tetszett ^^

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-15 17:49:40
(#11598)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Akinek van Digi TV-je, az kapcsolja be, vigye a Spektrum nevezetű adóra, mert ott egy olyan film megy, amit Spoiler-ben elmondok.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Az van, hogy 3 ember bemutatja, hogy a csalók milyen módszerrel akarják kifosztani az embereket.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-15 17:48:32
(#11597)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
'sszem a mai naphoz nem vettem be a türelem piruláimat.
Hegyesfülű kisbarátaim is elmennek a csudába a sok kis aprólékos részletükkel. Alig lehet hozzáférni ecsettel. Keddig szünet.

Lovecraft pedig metál. Ezt sokadjára is megállapítottuk. ^^

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-15 17:41:46
(#11596) Válasz Elnar (#11584) üzenetére
Akmal
Akmal
[ Gyalog ]

Igaz-igaz. A sztori az első. Lehet bármilyen effekt ha az nem jó. De fantasyban is. //Ismételtem kiemelném a FF -számomra- érthetetlen sztoriját. Nem is tetszett a film//

Lekötni meg ott a bálamadzag /igen, énkérekelnézést, fáradt vagyok/

Kávé van. Csak fényposta nincs hozzá...
Nem védeni szeretném, de az FF az animések körében egy baromi nagy félreértés.Az egy videogame folytatása, nem pedig önálló történet.A játék nélkül tényleg csak egy jóra sikerült animáció(de aztán tényleg jóra ) , és aki nem vitte végig a játékot ne is várjon többet. Egyébként meg igyon mindenki sok kávét, lehetőleg frissen őröltet !

///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2009-02-15 17:40:15
(#11595)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Halihó!

Mi a téma?

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-15 16:56:46
(#11594) Válasz alister (#11589) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

-Dragda:
"Körkérdés: Kinek a kedvese/párja felejtette el még a mai napot?"
Bizonyos objektív körülmények miatt ez velem (sajnos) nem fordulhat elő...

Velem se. :(
Jó, szökőkút megvolt, azt hiszem Szolnokon, országos diákszínjátszó fesztiválon, de az más.

Ama híres "Labello-fesztiválon" ?
Horror: írott formában főleg és jellemzően Lovecraft, filmen inkább a thrillert kedvelem.

Detto, de azért a legjobb horrorfilmeket nem hagyom ki.

Baniaa: nekem sok kedvencem van, nincs olyan magyar manga a polcomon, ami nem tetszene. De ha egyet kéne megneveznem, aminek az olvasása a legnagyobb élvezetet nyújtotta, akkor az Élnit mondanám.

beküldve: 2009-02-15 16:48:31
(#11593)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
mivel még cc nem jött ki így jelenleg vízisten mennyasszonyaXD

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 16:36:27
(#11592)
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
Új téma:
Mi a kedvenc mangád amit kiadtak Magyarországon?
Kezdek: Kenshin! x3333333

beküldve: 2009-02-15 16:28:40
(#11591)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
szia Alister!

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 16:23:48
(#11590)
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]
Juj, megjött Alister!

*ad Neked egy nagyölelést az objektív okok miatt,hogy szebbé tegye a napod*

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-15 16:14:47
(#11589)
alister
alister
[ True mangafan ]
-Jaoi:
Esetleg mindenki leakadhatna a témáról, jó? Aki szeretni, az csendben szereti, aki utálja, az magában utálja. Élni és élni hagyni, ugye. Köszönöm.

-Dragda:
"Körkérdés: Kinek a kedvese/párja felejtette el még a mai napot?"
Bizonyos objektív körülmények miatt ez velem (sajnos) nem fordulhat elő...

"Jelentem én tavaly nyáron gólyatáborban hajnali kettőkor balcsiztam egyet tök részegen a barátnőmmel. És közben üvöltve dúdoltuk a Cápa zenéjét.... "
És én ezt nem láttam...

-Uzumaki Naruto:
"Mindenki ellenem van!!!"
Ne légy nagyképű. Nem is ismer mindenki

-Zoe:
"Ja, most jut eszembe itt a röviditésekről. ma a magyaron a mellett kellett érvelni, hogy a net rossz hatással van a fiatalokra, és a nyelvhasználatra.
Aztán meg lehetett ellenkezni. -h ennek mi értelme van..."
Mondjuk hogy a diákok megtanuljanak logikusan érvelni, kulturáltan vitatkozni meg ilyeneket, hogy egy minőségi vitában ne dobják be érvnek, hogy "nekem ez tetszik" meg hogy "ezt többen szeretik".

-Azzi:
"Életem azon részét, amit a Földön töltök, megpróbálom nem a józanság jegyében tölteni, Isten lássa lelkem.

Ezt a fórumról talán leginkább Alister tudná alátámasztani."
Megerősítve

"másnap korareggel indultunk vonattal BP-re, az A38-as hajóra, mert ott volt országos diákönkormányzat találkozó."
Erre a sztorira emlékszem tavalyról.

"Ti még sosem kerültetek a Dunába? Sok itt a BP-i, nem hiszem el, hogy ittasan poénból nem másztatok be:)"
Nem, mi inkább élnénk...
Jó, szökőkút megvolt, azt hiszem Szolnokon, országos diákszínjátszó fesztiválon, de az más.

Horror: írott formában főleg és jellemzően Lovecraft, filmen inkább a thrillert kedvelem.

Ghost in the shell: jó, csak a komoly filozófiai tartalom miatt munkás darab - nem jó csak úgy nézni, agyalni is kell közben. Ebből a szempontból olyan, mint az Akira.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-15 16:22:29
beküldve: 2009-02-15 14:27:20
(#11588)
Regi-chan
Regi-chan
[ Új arc ]
hyhy ^^ ha nem szabad, akkor bocsi, h ilyet írok, de aki tud, az szavazna ezen a linken? http://www.kawasaki.hu/ER-6n#you rgallery/Night
itt tudom, h nagyon kedves és aranyos és jószívű felhasználók vannak

If you are patient in one moment of anger, you will escape one hundred days of regrets.
beküldve: 2009-02-15 14:17:20
(#11587) Válasz Mariko (#11586) üzenetére
Zurelily
Zurelily
[ Addiktgyanús ]
Nálam a sztori csak a második, a karakterek az elsők. Lehet akármilyen izgalmas sztorija egy animének/filmnek/könyvnek, ha a karakterekkel nem tudok azonosulni, vagy legalább megkedvelni őket, akkor már bukta az egész.

Ezzel én is így vagyok. Annyit tennék még hozzá, hogy még ha csapnivalóan rossz a sztori - de jók a katakterek - akkor is megnézem / elolvasom.

Itt a magyarázat Reborn fangirlségemre...?

9/28 NEVER FORGET
Oldalak: ... 2172 2173 2174 2175 2176 2177 2178 2179 2180 ... <<>>