Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-15 18:00:20
(#11601) Sziasztok! Remélem minden oké, és jó napotok volt!*még nem olvasott vissza...majd...*
beküldve: 2009-02-15 17:54:54
(#11600) beküldve: 2009-02-15 17:52:50
(#11599) szijjasztok ^^
akit érdekel: muhahaha, megjelent a Higurashi 3. évadjának első része >.< már fent van a yt-on RAWban....nekem tetszett ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-15 17:49:40
(#11598) Akinek van Digi TV-je, az kapcsolja be, vigye a Spektrum nevezetű adóra, mert ott egy olyan film megy, amit Spoiler-ben elmondok.
Az van, hogy 3 ember bemutatja, hogy a csalók milyen módszerrel akarják kifosztani az embereket.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-15 17:48:32
(#11597) 'sszem a mai naphoz nem vettem be a türelem piruláimat.
Hegyesfülű kisbarátaim is elmennek a csudába a sok kis aprólékos részletükkel. Alig lehet hozzáférni ecsettel. Keddig szünet.
Lovecraft pedig metál. Ezt sokadjára is megállapítottuk. ^^
Hegyesfülű kisbarátaim is elmennek a csudába a sok kis aprólékos részletükkel. Alig lehet hozzáférni ecsettel. Keddig szünet.
Lovecraft pedig metál. Ezt sokadjára is megállapítottuk. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Igaz-igaz. A sztori az első. Lehet bármilyen effekt ha az nem jó. De fantasyban is. //Ismételtem kiemelném a FF -számomra- érthetetlen sztoriját. Nem is tetszett a film//
Lekötni meg ott a bálamadzag /igen, énkérekelnézést, fáradt vagyok/
Kávé van. Csak fényposta nincs hozzá...///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2009-02-15 17:40:15
(#11595) -Dragda:
"Körkérdés: Kinek a kedvese/párja felejtette el még a mai napot?"
Bizonyos objektív körülmények miatt ez velem (sajnos) nem fordulhat elő...
Velem se. :(
Jó, szökőkút megvolt, azt hiszem Szolnokon, országos diákszínjátszó fesztiválon, de az más.
Ama híres "Labello-fesztiválon" ?
Horror: írott formában főleg és jellemzően Lovecraft, filmen inkább a thrillert kedvelem.
Detto, de azért a legjobb horrorfilmeket nem hagyom ki.
Baniaa: nekem sok kedvencem van, nincs olyan magyar manga a polcomon, ami nem tetszene. De ha egyet kéne megneveznem, aminek az olvasása a legnagyobb élvezetet nyújtotta, akkor az Élnit mondanám.
beküldve: 2009-02-15 16:48:31
(#11593) mivel még cc nem jött ki így jelenleg vízisten mennyasszonyaXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 16:36:27
(#11592) Új téma:
Mi a kedvenc mangád amit kiadtak Magyarországon?
Kezdek: Kenshin! x3333333
Mi a kedvenc mangád amit kiadtak Magyarországon?
Kezdek: Kenshin! x3333333
beküldve: 2009-02-15 16:28:40
(#11591) szia Alister!
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-15 16:23:48
(#11590) Juj, megjött Alister!
*ad Neked egy nagyölelést az objektív okok miatt,hogy szebbé tegye a napod*
*ad Neked egy nagyölelést az objektív okok miatt,hogy szebbé tegye a napod*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-15 16:14:47
(#11589) -Jaoi:
Esetleg mindenki leakadhatna a témáról, jó? Aki szeretni, az csendben szereti, aki utálja, az magában utálja. Élni és élni hagyni, ugye. Köszönöm.
-Dragda:
"Jelentem én tavaly nyáron gólyatáborban hajnali kettőkor balcsiztam egyet tök részegen a barátnőmmel. És közben üvöltve dúdoltuk a Cápa zenéjét.... "
És én ezt nem láttam...
-Uzumaki Naruto:
"Mindenki ellenem van!!!"
Ne légy nagyképű. Nem is ismer mindenki
-Zoe:
"Ja, most jut eszembe itt a röviditésekről. ma a magyaron a mellett kellett érvelni, hogy a net rossz hatással van a fiatalokra, és a nyelvhasználatra.
Aztán meg lehetett ellenkezni. -h ennek mi értelme van..."
Mondjuk hogy a diákok megtanuljanak logikusan érvelni, kulturáltan vitatkozni meg ilyeneket, hogy egy minőségi vitában ne dobják be érvnek, hogy "nekem ez tetszik" meg hogy "ezt többen szeretik".
-Azzi:
"Életem azon részét, amit a Földön töltök, megpróbálom nem a józanság jegyében tölteni, Isten lássa lelkem.
Ezt a fórumról talán leginkább Alister tudná alátámasztani."
Megerősítve
"másnap korareggel indultunk vonattal BP-re, az A38-as hajóra, mert ott volt országos diákönkormányzat találkozó."
Erre a sztorira emlékszem tavalyról.
"Ti még sosem kerültetek a Dunába? Sok itt a BP-i, nem hiszem el, hogy ittasan poénból nem másztatok be:)"
Nem, mi inkább élnénk...
Jó, szökőkút megvolt, azt hiszem Szolnokon, országos diákszínjátszó fesztiválon, de az más.
Horror: írott formában főleg és jellemzően Lovecraft, filmen inkább a thrillert kedvelem.
Ghost in the shell: jó, csak a komoly filozófiai tartalom miatt munkás darab - nem jó csak úgy nézni, agyalni is kell közben. Ebből a szempontból olyan, mint az Akira.
Esetleg mindenki leakadhatna a témáról, jó? Aki szeretni, az csendben szereti, aki utálja, az magában utálja. Élni és élni hagyni, ugye. Köszönöm.
-Dragda:
"Jelentem én tavaly nyáron gólyatáborban hajnali kettőkor balcsiztam egyet tök részegen a barátnőmmel. És közben üvöltve dúdoltuk a Cápa zenéjét.... "
És én ezt nem láttam...
-Uzumaki Naruto:
"Mindenki ellenem van!!!"
Ne légy nagyképű. Nem is ismer mindenki
-Zoe:
"Ja, most jut eszembe itt a röviditésekről. ma a magyaron a mellett kellett érvelni, hogy a net rossz hatással van a fiatalokra, és a nyelvhasználatra.
Aztán meg lehetett ellenkezni. -h ennek mi értelme van..."
Mondjuk hogy a diákok megtanuljanak logikusan érvelni, kulturáltan vitatkozni meg ilyeneket, hogy egy minőségi vitában ne dobják be érvnek, hogy "nekem ez tetszik" meg hogy "ezt többen szeretik".
-Azzi:
"Életem azon részét, amit a Földön töltök, megpróbálom nem a józanság jegyében tölteni, Isten lássa lelkem.
Ezt a fórumról talán leginkább Alister tudná alátámasztani."
Megerősítve
"másnap korareggel indultunk vonattal BP-re, az A38-as hajóra, mert ott volt országos diákönkormányzat találkozó."
Erre a sztorira emlékszem tavalyról.
"Ti még sosem kerültetek a Dunába? Sok itt a BP-i, nem hiszem el, hogy ittasan poénból nem másztatok be:)"
Nem, mi inkább élnénk...
Ghost in the shell: jó, csak a komoly filozófiai tartalom miatt munkás darab - nem jó csak úgy nézni, agyalni is kell közben. Ebből a szempontból olyan, mint az Akira.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-15 16:22:29
beküldve: 2009-02-15 14:27:20
(#11588) hyhy ^^ ha nem szabad, akkor bocsi, h ilyet írok, de aki tud, az szavazna ezen a linken? http://www.kawasaki.hu/ER-6n#you rgallery/Night
itt tudom, h nagyon kedves és aranyos és jószívű felhasználók vannak
itt tudom, h nagyon kedves és aranyos és jószívű felhasználók vannak
If you are patient in one moment of anger, you will escape one hundred days of regrets.
Nálam a sztori csak a második, a karakterek az elsők. Lehet akármilyen izgalmas sztorija egy animének/filmnek/könyvnek, ha a karakterekkel nem tudok azonosulni, vagy legalább megkedvelni őket, akkor már bukta az egész.
Ezzel én is így vagyok. Annyit tennék még hozzá, hogy még ha csapnivalóan rossz a sztori - de jók a katakterek - akkor is megnézem / elolvasom.
Itt a magyarázat Reborn fangirlségemre...?
9/28 NEVER FORGET