Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
iiigyóóóóóóó! Na ez már igen
Ha most nem lennék "nős"...
EZT én most nem láttam....
És remélem asszonykád sem.... Nem óhajtok hamar halálozni.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-14 22:47:15
Jó szó: Kapsz májusban majd tőlem egy abszintot, jó?
iiigyóóóóóóó! Na ez már igen
Ha most nem lennék "nős"...
Kuitzu, örülök a bizalmadnak!
Csak én nem hívlak Bencének?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-14 22:39:49
(#11539) asszem ma vmi valentin napi buli van a szomszéd városba, vmi ilyesmit emlegetett barátnőm, azóta biztosan ott tombol, gondolom tegnap is tombolhatottXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Majd meginterjúvolom Alistert..... meg biza.
De ha meg berúgsz, baromságokat csinálsz, amit később megbánsz. Ezért ajánlottam fel a tejet.....
De ha meg berúgsz, baromságokat csinálsz, amit később megbánsz. Ezért ajánlottam fel a tejet.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azzi: Milyen féle jó szóra vágysz, ha már becsíptél? Nem kérsz egy bögre tejet, hogy kijózanodj?
Életem azon részét, amit a Földön töltök, megpróbálom nem a józanság jegyében tölteni, Isten lássa lelkem.
Ezt a fórumról talán leginkább Alister tudná alátámasztani.
Én egyszerűen csak önző vagyok és úgy vágyom jó szóra, tejet igyon az, aki...izé...aki tejet szeret inni!
no pussy, just the dicks
itthon bontottam meg 2 üveg bort, aztán egy üveg brandy-t, de már fáradok
Nem csalódtunk benned.
Bencének, ha majd erre jár: jó h voltunk a Manga Kisszában, mert bezárták >.< x33 nem is nyitnak ki a válság végéig (ez volt az indokuk)...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-14 22:25:56
(#11534) Azzi: Milyen féle jó szóra vágysz, ha már becsíptél? Nem kérsz egy bögre tejet, hogy kijózanodj?
Bencének, ha majd erre jár: jó h voltunk a Manga Kisszában, mert bezárták >.< x33 nem is nyitnak ki a válság végéig (ez volt az indokuk)...
Gondolom nagy volt a forgalom...
Azzi: barátnőd?
Mangakissza kajak bezárt? Hát ez hihetetlen. (nem)
Jaaaaj, hát barátnőmmel voltam egész délután, de ő már hazament, BTW nem csináltam magamnak valentin nap miatt semmi éjszakai programot, aztán későn már nincs kedvem beállítani sehova, úgyhogy itthon bontottam meg 2 üveg bort, aztán egy üveg brandy-t, de már fáradok
Unalmamban jutuboztam.
no pussy, just the dicks
Gondolom nagy volt a forgalom...
Azzi: barátnőd?
beküldve: 2009-02-14 22:12:10
(#11531) Halihó, unalmamban, mivel egyedül maradtam itthon ( ) Elkezdtem iszogatni.
Követeléseim a következők:
-Legyen egy dícsérő jó szavatok hozzám!
-nézzétek meg ezt, nagyon LOL
[Link]
[Link]
Nem emlékszem, melyiket akartam, szóval itt van kettő.
(még rész(l)egesen beszámítható vagyok)
Követeléseim a következők:
-Legyen egy dícsérő jó szavatok hozzám!
-nézzétek meg ezt, nagyon LOL
[Link]
[Link]
Nem emlékszem, melyiket akartam, szóval itt van kettő.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-14 22:12:35
beküldve: 2009-02-14 21:54:03
(#11529) Überkirályság! Szépen összevesztem anyámmal annyi!Neki soha semmi nem jó!Ne legyen!Nem érdekel! 4-5 jegyekkel biztos kukás leszek!!! Tököm kivan!!!!
Szép estét mindenkinek!!Én lépek!
Szép estét mindenkinek!!Én lépek!
Szerk: Kuran Kaname 2009-02-14 21:54:24
*hevesen bólogat*
Egyetértek.
Azt hittem mire jövök, egy csomó hsz lesz... Mi van Veletek?
Egyetértek.
Elmegyek fürdeni, mindjárt jövök...
*végez, majd visszajön*
*végez, majd visszajön*
Azt hittem mire jövök, egy csomó hsz lesz... Mi van Veletek?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-14 21:55:09
hogy a net rossz hatással van a fiatalokra, és a nyelvhasználatra.
Ajaj, erről de sokat tudnék mesélni... Az internet egy eszköz, amit ha rosszul használnak, rendkívül veszélyes tud lenni.
9/28 NEVER FORGET